Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Na portelu jest Zigi oraz dodałm Groszka (bo się wczoraj nikt nie bil o ogłoszenia;)) i na dziś schluss:) Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='AgaiTheta']Widzicie co miłość robi z tych naszych "potworków" :) A jutro Gera ma gości, czuję w kościach, że jutro ją pożegnamy :) aaa edit bo Hipolit też jutro ma gości :)[/QUOTE] oby poszla Gera i Hipolit. To sa ludzie z miasta czy z ogłoszenia? (co oczywiście się nie musi wykluczać hihih) Quote
Patyś_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Gercia pojechała do domu... Sprzedana, w biurze przytulała sie do pana, pan też nią zachwycony:) Później będą zdjęcia... Państwo od Hipolita bedą między 16-17 jadą z gdańska, prosto z pracy :) I jeszcze jedna nowość... Tajga też ma dzis gości! :) Aha, i wszystko to z ogłoszeń! :) Charly ten kotek... To Gizmo! Gizmo jest fajny, wesolutki, daje się bez problemu brac na ręce, miziać i przytulac :) To nie jdziecko Olgi, dzieci olgi sa nadal w schronisku, ale zupełnie inaczej wyglądają :) Benk ju za uwagę :D;) Quote
malkawil Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Świetne wieści! Oby wszystkie trzy domu "się udały" i były super! Dostałam dziś kolejnego maila od pani Heleny: [SIZE=2] "Dzien dobry,[/SIZE] [SIZE=2]Saya pieknieje z dnia na dzien. We wtorek mamy termin u psiego okulisty.[/SIZE] [SIZE=2]Zamelduje sie po wizycie u lekarza.[/SIZE] [SIZE=2]Jestesmy z mezem szczesliwi ze znalezlismy takiego wspanialego psa.[/SIZE] [SIZE=2]Pozdrowienia, H.L." i zdjęcia naszej ślicznotki: [IMG]http://img691.imageshack.us/img691/1816/saya2.jpg[/IMG] [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/2135/saya3.jpg[/IMG] [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/9376/saya1e.jpg[/IMG] [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/8017/saya4.jpg[/IMG] [/SIZE] Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 no to strasznie się cieszę. ogromnie!!!! dzięki za info o Gizmo- kochana a Gizmo jest wykastrowany? i w jakim wieku? Patyś nie chcę byc bardzo upierdliwa, ale moglabyc cyknąc jakies fotki dzieci Olgi? I zobaczc czy sa ciachnięta i jak się zachowują. czybardoz dzikawe itd. CANK JUUU:loveu::loveu::loveu: edit: ja nie mogę gosiu- padam na twarz- co za wspaniały domek i jaka piękna nasza Saya. Zazdroszczę trochę. cudna jest jak to jest, niektórzy z tak daleka przyjeżdżają, a inni nie moga podjechać 100km czy cos...ech cudowna pani Sayowa. Quote
malkawil Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Nie widzę niestety pani Heleny na fb. A to dobry pomysł swoją drogą :) Ja tak się wzruszyłam czytając maila od niej, że mi łzy w oczach stanęły. I też im trochę zazdroszczę, bo Saya jest po prostu przepiękna! Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='malkawil']Nie widzę niestety pani Heleny na fb. A to dobry pomysł swoją drogą :) Ja tak się wzruszyłam czytając maila od niej, że mi łzy w oczach stanęły. I też im trochę zazdroszczę, bo Saya jest po prostu przepiękna![/QUOTE] no i ten jej charakter....taki kotek. W biurze grzecznie siadała na biurku obok komputera i sobie siedziała..ahahahah Quote
Patyś_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 RElacjonuje dalej - Tajga poszła do domu!! Zaadoptwała ją pani, która zaadoptowała od nas kota - Żagielka! :) Ludzie Hipolita sa już w elblągu, jada do schroniska :) Gizmo nie jest cichnięty - dzieci olgi tez nie, jutro spróbuje zabrac aparat do schornu i zrobimy im zdjęcia :)Jej dzieci troszke dziczki, ale daja sie głaskac wziąśc na chwile na rece :) Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Patyś_']RElacjonuje dalej - Tajga poszła do domu!! Zaadoptwała ją pani, która zaadoptowała od nas kota - Żagielka! :) Ludzie Hipolita sa już w elblągu, jada do schroniska :) Gizmo nie jest cichnięty - dzieci olgi tez nie, jutro spróbuje zabrac aparat do schornu i zrobimy im zdjęcia :)Jej dzieci troszke dziczki, ale daja sie głaskac wziąśc na chwile na rece :)[/QUOTE] Pani od Zagielka??!!! To moja sąsiadka!!!!!!! jeeee, ale super!! Quote
malkawil Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Olu, miałaś jakikolwiek telefon w sprawie Groszka? Ja w sprawie Zygiego i Bohuna żadnego :shake::-( Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='malkawil']Olu, miałaś jakikolwiek telefon w sprawie Groszka? Ja w sprawie Zygiego i Bohuna żadnego :shake::-([/QUOTE] nie Gosiu. nic z tych rzeczy:( rupaczku, w takim razei Tajga poszla z Twojego ogłoszenia!!!:) Quote
Patyś_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tajga poszła z Doroty ogłoszenia! Zaraz wrzucę zdjecia :) Quote
Rupak Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Nehehehehe :D Pani od Tajgi bardzo sympatyczna i ogarnięta :P Aż się wzruszyłam, jak szły razem do samochodu. Olu, weź tam luknij na nie czasem :) Saya jak świetnie trafiła.. Ma swój pokój, ogląda telewizje, no żyć nie umierać Quote
Vitka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 O mamuniu! Jakie wspaniałe wieści!!! :) Ogłaszajcie jeszcze Pilota, bo to też wspaniały, towarzyski pies! Quote
Patyś_ Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Kurde, nie mogę znaleźć czytnika kart ;( vitka musze moją karte odebrać ! Wtedy bede mogla je wrzucić! O kotrej jutro konczysz ? :D Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Rupak']Nehehehehe :D Pani od Tajgi bardzo sympatyczna i ogarnięta :P Aż się wzruszyłam, jak szły razem do samochodu. Olu, weź tam luknij na nie czasem :) [/QUOTE] Zagielka widzę przez okno, a Tajgę na pewno będę spotykac:) Quote
Vitka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jutro mnie nie ma, bo jedziemy z dziećmi na jeździecką olimpiadę specjalną! Wyjeżdżam o 11:30 więc rano możesz wpadać (rano czytaj od 10 xD). :) Quote
AgaiTheta Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Macie może zdjęcia małoszyckiej Małej? Strasznie sponiewierały ją suki w 18 i jest w 1, strasznie tam cierpi, wyje i szlocha :( Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='AgaiTheta']Macie może zdjęcia małoszyckiej Małej? Strasznie sponiewierały ją suki w 18 i jest w 1, strasznie tam cierpi, wyje i szlocha :([/QUOTE] A nie zakladałas jej wątku czasem? jakos tak mi się kojarzy coś...... @ portelowcy:) Na jutro rezerwuję jedno ogloszenie (żółw mietek), a jak do 12 nic nie dojdze to dowalę jeszcze jedno...;) Quote
Vitka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Pani Agnieszko, a jak ona wygląda? Może mam jej zdjęcia. ;) Quote
AgaiTheta Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tu jest jej wątek. [url]http://www.dogomania.pl/threads/189409-Odebrana-z-Ma%C5%82oszyc-przera%C5%BCona-sunia-a-w%C5%82adze-nie-widz%C4%85-tragedii[/url]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro może uda mi się wyjść z nią na spacer, ale jutro mamy kontrolę znowu :/ a potem spotkanie w urzędzie o nasze być albo nie być... Dziękuję Wam za te wszystkie ogłoszenia i za takie zaangażowanie :* Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 tu jest ona chyba na samym poczatku nie? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Ym5M1KcQ8sQ&feature=related[/URL] (2 lata temu keidy oglądałam takie filmiki musiałam wyłączać głos, bo Filipek uciekał pod łózko, dzis ma to w d...., ale Tośka teraz jak włączyłam ten filmik szybciutko podbiegła zaciekawiona i radosna swoim "chodzmy się pobawić" krokiem....Bosz ten pies był w schronisku i wspomina to jak najlepiej:)) Quote
Charly Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='AgaiTheta']Tu jest jej wątek. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189409-Odebrana-z-Ma%C5%82oszyc-przera%C5%BCona-sunia-a-w%C5%82adze-nie-widz%C4%85-tragedii[/URL]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro może uda mi się wyjść z nią na spacer, ale jutro mamy kontrolę znowu :/ a potem spotkanie w urzędzie o nasze być albo nie być... Dziękuję Wam za te wszystkie ogłoszenia i za takie zaangażowanie :*[/QUOTE] a już macie:) no to nie wiem co powiedzieć, my wszyscy, wszystkie psy i koty, te w schronisku i te ktore tam dopiero się dostaną, te które już są na świecie i się wkrótce znudzą i te które się dopiero narodzą i tam trafią...wszyscy trzymajcie kciuki, łapki i ogonki... Quote
AgaiTheta Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Charly']tu jest ona chyba na samym poczatku nie? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Ym5M1KcQ8sQ&feature=related[/URL][/QUOTE] Tak to ona :( Ola dam radę, muszę! Na tą okoliczność dzisiaj przeobraziłam się w szatynkę :D Quote
Recommended Posts