Charly Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Patyś_']Dostałąm na razie tylko, mail o logowaniu, potem to samo co Ty, żeby przydtopowac z ogłoszeniami, napisałąm, że owszem, 2 ogłoszenia dziennie, ale czy mogła bymmimo wszystko dostać pakiet :) Czekam na odpowiedz, bo na portel chciała bym wrzucić kotki ze śmietnika -.- zrobiłam i juz alegratke i kilka innych ogłoszeń, ale jeszcze nie portel -.- A po hipolita już dzwonią, a podstawowe pytanie: [B]On ma włosy czy sierść ? :)[/B] Już biegnę wyrwać mu kłaka i poddać badaniu:evil_lol: Ale i tak pani która chciałą oddać pieska na razie nic nie przebije :D:cool3:[/QUOTE] taaaa...o sierśc na meblach, allergie im chodzi m.inn. niech sobie kupia...nie wiem co. Quote
Patyś_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dokładnie tak, pan mowił, że ma już jakiegoś tam pieska, bolonkę chyba iże nie jest przyzywczajony do latających kłaków. To niech se drugiego pluszowego kupi, albo zainwestuje w hodowlanego psiaka Quote
Charly Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Patyś_']Dokładnie tak, pan mowił, że ma już jakiegoś tam pieska, bolonkę chyba iże nie jest przyzywczajony do latających kłaków. To niech se drugiego pluszowego kupi, albo zainwestuje w hodowlanego psiaka[/QUOTE] generalnei każdy ma prawo mieć, co tam sobie chce. Taki świat, ale mnie irytują takie pytania dot. schroniskowych psów. Dla nich każdy dzień może być tym ostatnim. Oczywiście zdaję sobie sprawę, ze większośc ludzi żyje zupelnei innym życiem. Jednak moja cierpliwośc jest prawie na całkowitym wyczerpianiu i moja wredota sięgnęła zenitu. Ogłoszenia z moim numerem są tylko na niektóre psy, reszta na Ciebie (heheh;)). Quote
hop! Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zaczęłam ogłaszać Kudłatkę. Ma już allegro wyróżnione, ogłoszenie wyróżnione na trojmiasto.pl, ogłoszenie na cafeanimal.pl i portel.pl... Resztę zrobię wieczorem. Quote
Charly Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Rupaczku to Ty ogłasiłas Tajgę na portelu? nie musisz tego robić- bo my mamy za darmo. Jak trochę się tam przerzedzi, to ją ogloszę raz jeszcze. Quote
Patyś_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Rupaczku, na stronie masz tejgę i jako tkai nawet chyba nie najgorszy tekst dla niej, moge Ci tam dodać coś jeszcze i szalej z ogłoszeniami, tak jak chciałaś :* I musimy jeszcze dokładnie obgadać wielkie ogłaszanie Paula :P Pamiętaj :D Za to to ja Ci będę wdzięczna piwo! Quote
Patyś_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='hop!']Zaczęłam ogłaszać Kudłatkę. Ma już allegro wyróżnione, ogłoszenie wyróżnione na trojmiasto.pl, ogłoszenie na cafeanimal.pl i portel.pl... Resztę zrobię wieczorem.[/QUOTE] Dzieki Hop! :* Quote
Rupak Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 eeeekstra, dzięki Patyś :D a ta pani, która dzwoniła w sprawie Tajgi mówiła coś konkretnego? co do akcji ogłaszania Paula to może wieczorem na gadu jakoś się rozmówimy? Quote
Patyś_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Rozmówimy :) Jutro z p. Basią jadę na wizytę przedadopcyjną - wedle ustaleń p.Agnieszki :) Jeśli wszystko pójdzie dobrze - Faraon bedzie panem w auto zakłądzie - komisie czy jakiś innym warsztacie samochowodwym. Pies ma szczekac, ale nie gryźć... Ma lubić pana i panią i być duży :) Facet ogólnie straszny jajcarz i wesoło i pozytywnie się z nim gadało :) Mam nadzieje, że na miejscu wszystko będzie tez wyglądało okej :) Pani od Tajgi, wczesniej miałą psy, mieszkają w mieszkaniu, dzieci od 13-14 lat w zwyż, chcą żeby dzieci, wychowywały się z psem, a że to już nie maleństwa, to nauczą się tez odpowiedzialności. Ale nie wiem czy byłą już w schornisku, wczoraj nie było jej na pewno, bo pytałam Ani... Aaaa! I kobitki kochane, wrzuciłam drugie ogłoszenie schorniskowe już. O kociakach ze śmietnika. Już tyle czekały, bo ja czekałam na pakiet. :) :oops: Quote
Charly Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 swietnie:) więc na dzisiaj stop;) i mam jeszcze jedna prośbę: te wczorajsze są na pierwszej jeszcze częściowo, resta na drugiej stronie. Dajmy jutro portelowi "spokój" i niech tam zrobi się troszkę wiecej luzu ok? Quote
Patyś_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 jasne, zaatakujemy po jutrze :diabloti: Jak to mawiała moja prababcia - do czegokolwiek się czykujesz, szykuj sie jak na wojnę :evil_lol: Quote
Charly Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Patyś_']jasne, zaatakujemy po jutrze :diabloti: [/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Patyś_']Jak to mawiała moja prababcia - do czegokolwiek się czykujesz, szykuj sie jak na wojnę :evil_lol:[/QUOTE] babcia wiedziała, co mówi. Pewnie z dwie przeżyła biedaczka. Kremonka-pamiętacie?:) pojechala do Katowic kilka tygodni temu. Zyje i jest cała i cora zdrowsza:) W listopadzie będzie sterylka i zaszywanie oczka. nie wchodza mi zdjęcia, tylko jedno takie: [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://img31.imageshack.us/img31/1933/kremona12.jpg[/URL][/U][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] Quote
Vitka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A gdzie ten zakład, w którym ma mieszkać Faraon? ;) Quote
Patyś_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Na Warszwskiej :) Dzowniła pani w sprawie kudłatki :) pani miała 2 wilczury, oba dozyły łądnych wieków, jeden 15 letni odszedł ze starości, drugi po 10 latach zachorował gronkowiec nerek - pani walczyła o psa, ale sie nie udało. W domu sa dwa koty, jutro sprawdzę, jak kudłatka reaguje na koty :) I skontaktuje się z ta pani, bardzo dobre wrażenie kobieta na mnie wywarła... O wiele rzeczy pytała, na wszystkie pytania odpowiadałą bez problemu. Quote
Charly Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 na warszawskiej- to obok wyspy spichrzów; będę miała na niego oko;) Quote
Vitka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ale się kręcą adopcje! :) Pati normalnie masz gorący telefon! :D Quote
Patyś_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Taaaak, haha gorąca, czerwona linia :evil_lol: Mam nadzieję, że to dobierania i gadanie przyniesie odpowiedni skutek, czyli pomyślne adopcje ! :) Quote
Charly Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Patyś_']Taaaak, haha gorąca, czerwona linia :evil_lol: Mam nadzieję, że to dobierania i gadanie przyniesie odpowiedni skutek, czyli pomyślne adopcje ! :)[/QUOTE] e tam. zrobisz co możesz, a ludzie i tak są nieprzewidywalni; wypytać, wykreślić, zastanowić się, wydać a potem good luck. Wizyty po jeszcze można zrobić. Ale ryzyko zawsze jest. Quote
malkawil Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Charly']swietnie:) więc na dzisiaj stop;) i mam jeszcze jedna prośbę: te wczorajsze są na pierwszej jeszcze częściowo, resta na drugiej stronie. Dajmy jutro portelowi "spokój" i niech tam zrobi się troszkę wiecej luzu ok?[/QUOTE] Olu, a powiedź mi jeszcze proszę, o te płatne ogłoszenia też się czepiają? Bo ja i Rupak dodałyśmy wczoraj płatne. Chyba nie mają prawa się tego czepiać?? Quote
AgaiTheta Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Słuchajcie to trzeba się dowiedzieć, bo na konto schroniska wpłynęły pieniądze z Softela tytułem: zwrot za zapłacone ogłoszenia Może jak są schroniskowe płatne, to oni oddają? Quote
Charly Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='AgaiTheta']Słuchajcie to trzeba się dowiedzieć, bo na konto schroniska wpłynęły pieniądze z Softela tytułem: zwrot za zapłacone ogłoszenia Może jak są schroniskowe płatne, to oni oddają?[/QUOTE] kilka złotych za normalne ogłoszenie? Ewa dała kiedyś lekko prowokacyjne;) ogłoszenie dot. rozmnażania. Ogłoszenie usunięto, z czym Ewa się oczywiście nie zgodziła. Ale efekt jest taki, ze pozostało usunięte i zaoferowano jej zwrot kasy za ogłoszenie. Więc odpowiedziała, ze niech lepiej prześlą pieniądze na schronisko...I to pewnie te pieniądze są.. Quote
AgaiTheta Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Wstawię Wam zdjęcia kota Maurycego po adopcji. To chyba najpiękniejsze zdjęcie jakie widziałam!!! [URL=http://img339.imageshack.us/i/kotmaurycy.jpg/][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/854/kotmaurycy.jpg[/IMG][/URL] Quote
AgaiTheta Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Charly']kilka złotych za normalne ogłoszenie? Ewa dała kiedyś lekko prowokacyjne;) ogłoszenie dot. rozmnażania. Ogłoszenie usunięto, z czym Ewa się oczywiście nie zgodziła. Ale efekt jest taki, ze pozostało usunięte i zaoferowano jej zwrot kasy za ogłoszenie. Więc odpowiedziała, ze niech lepiej prześlą pieniądze na schronisko...I to pewnie te pieniądze są..[/QUOTE] A to pewnie tak, to było jakoś chyba 2,44 zł, mogę sprawdzić ile dokładnie i kiedy jak chcesz? Quote
Recommended Posts