Patyś_ Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hop o Żabie kilka słów: Lubi inne psy, w boksie ciągle szczeka, ale tak na prawdę to straszna pieszczoszka. Jest trochę starsza ma około 6-7 lat, ładnie chodzi na smyczy, daje się brac na ręce, czesac i kąpać. Łakomczuch z niej niesamowity, taki mikro piesek. Co jeszcze chcesz wiedzieć? I tak Olu, tajga nie ma sterylki i jest młodziutka, ma bardzo ładne białe ząbki. Masz racje powinnam zapisywac juz wszystko bo skleroza nie boli xD A ja mam super nowinę. Jest dom dla Ramzesa. Jutro obcinają mu jajka, państwo mieszkają w tych domkach dookoła schroniska :) Dziś postawili mu boks, i w przeciągu 2-3 miesiecy kończa ogrodzenie. Ramzes do tego czasu po posesji bedzie prowadzany na smyczy :) Panstwo doswiadczeni z duzymi psami :) Super ludzie na prawde :D Quote
hop! Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Patyś_']Hop o Żabie kilka słów: Lubi inne psy, w boksie ciągle szczeka, ale tak na prawdę to straszna pieszczoszka. Jest trochę starsza ma około 6-7 lat, ładnie chodzi na smyczy, daje się brac na ręce, czesac i kąpać. Łakomczuch z niej niesamowity, taki mikro piesek. Co jeszcze chcesz wiedzieć?[/QUOTE] Czy jest wysterylizowana? Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 o Kasparek moj kochany :( tyle czasu już siedzi :( a dałoby radę go wyjać z boksu i zrobić zdjęcia? może w takiej "szacie" kogoś zainteresuje bo ja już nie wiem czego ludzie chcą :( Quote
Charly Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Malawaszko jesli Vitka się zgodzi na sobotę, to wyciągniemy go Patyś a ja sluyszalam ze Zabka jest plochliwa. to jak? ale mlyn tutaj ahahahhahhahahahhaha Quote
malkawil Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Charly']Malawaszko jesli Vitka się zgodzi na sobotę, to wyciągniemy go Patyś a ja sluyszalam ze Zabka jest plocha. to jak? ale mlyn tutaj ahahahhahhahahahhaha[/QUOTE] Jest płocha i niech się Patyś nie waży pisać inaczej!! :) No chyba że to ta bawialnia tak na nia działała. Przed Agą i przede mna też trochę uciekała jak ją chciałam złapać. Ale jak już jest na smyczy to jest ok, daje się głaskać i brać na ręce. Była na dniu psa, dziewczyny nosiły ją w objęciach :) Quote
Patyś_ Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Bo Tak jak Gosia mówiła, ŻAbka gosi nie lubi i przed nią uciekała, bo Gosia ją z bawialni zabierała. Ale na dniu psa pokazała że jest kontaktowa, witała sie z psami i ludzmi. Bede pisać inaczej! Bez problemu wyciągnełam ją z 1, sama do mnie przylazła damulka jedna :D Ciebie sie boi i tyle o :P Quote
Charly Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='malkawil']Jest płocha i niech się Patyś nie waży pisać inaczej!! :) No chyba że to ta bawialnia tak na nia działała. Przed Agą i przede mna też trochę uciekała jak ją chciałam złapać. Ale jak już jest na smyczy to jest ok, daje się głaskać i brać na ręce. Była na dniu psa, dziewczyny nosiły ją w objęciach :)[/QUOTE] a czyli całkiem spoko. Ja myslalam, ze jakis maly dziczek z niej. Quote
Charly Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Patyś_']Bo Tak jak Gosia mówiła, ŻAbka gosi nie lubi i przed nią uciekała, bo Gosia ją z bawialni zabierała. Ale na dniu psa pokazała że jest kontaktowa, witała sie z psami i ludzmi. Bede pisać inaczej! Bez problemu wyciągnełam ją z 1, sama do mnie przylazła damulka jedna :D Ciebie sie boi i tyle o :P[/QUOTE] acha. czyli tak jak leon nas? a propos bo umknęło to pytanie chyba. Czy leon nie lubi tylko Patyś i mnie, czy na inncyh tez fuka? i p. szczurkowa pytala jak się wabi ten stary owczarek:) Quote
hop! Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Płocha, czy nie? Komu mam wierzyć? :lol: Quote
malkawil Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ja teraz znikam, ale później się z Wami policzę!! Mnie Żabcia nie lubi??!! Quote
Patyś_ Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hop przyjmijmy może... No nie wiem... Ja uważam, że w jedynce się wyrobiła, bo już nie ucieka od człowieka, na d iu psa, lgneła do ludzi... Jeśli ludzie od razu do niej nie podbiegną z piskiem to na bank nie ucieknie. Na dniu psa była idelana, a ludzi było mnóstwo i psów też. A Olu, ja się pochwale, że Leonek dziś na mnie nie fukał! Byłam w szoku, nawet się dał wyjąc z klatki! Może to zalezy od tego jak mu czapka stanie? :) Quote
malkawil Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Może tak. Jak się ją próbuje złapać w boksie to ucieka. Może po prostu trochę nieśmiała...? :) Quote
Charly Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Patyś_']Hop przyjmijmy może... No nie wiem... Ja uważam, że w jedynce się wyrobiła, bo już nie ucieka od człowieka, na d iu psa, lgneła do ludzi... Jeśli ludzie od razu do niej nie podbiegną z piskiem to na bank nie ucieknie. Na dniu psa była idelana, a ludzi było mnóstwo i psów też. A Olu, ja się pochwale, że Leonek dziś na mnie nie fukał! Byłam w szoku, nawet się dał wyjąc z klatki! Może to zalezy od tego jak mu czapka stanie? :)[/QUOTE] ma tą kastrację czy nie? ;) Quote
Charly Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='hop!']To teraz napiszcie coś o Gwiazdce. ;)[/QUOTE] Gwiazdka płocha nie jest;). Mam z nią gdzies zdjęcie na rączkach, albo na kolankach...To tyle co wiem o gwiazdce. Sterylki jeszcze niet. I jest już starsza. powyzej 8 moim zdaniem. A raczej więcej. Ale niech się Patyś wypowie Quote
Patyś_ Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No okej, żabka może być lekko nieśmiała :D Gwiazdeczka, energia z niej wycieka, pcha się na kolana do człowieka, ale podobno ciężko chodzi na smyczy, wolontariuszką wyszła z obroży i jakiś mężczyzna ją doprowadził do schroniska. Jest nie duża, taka do kolan i szczuplutka :) A w ząbki jej nie zaglądałam, zajrzę jutro :) Gosiu, wydaje mi się, że Pilot chyba z tydzien temu był ciachany. Bo były ciachane psy z tamtego boksu, ale jutro sprawdzę w kartach... :) I Edit: O którym starym owczarku mówicie ? O_O Bo jakoś nie ogarnełam o którego chodzi :lol: na pewno pomogę :D Quote
Rupak Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Olu, ja dzisiaj głaskałam Leona i nie fukał, wręcz przeciwnie. Może dlatego, że dałam mu gerberka z indykiem na palcu :P Quote
Charly Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Rupak']Olu, ja dzisiaj głaskałam Leona i nie fukał, wręcz przeciwnie. Może dlatego, że dałam mu gerberka z indykiem na palcu :P[/QUOTE] ach na pewno nei Rupaczku. Co tam gerberek z indykiem dla schroniskowego kocurka:loveu: Patysiu to ma leon tą kastrację czy nie ma jeszcze? Quote
Vitka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ale naprodukowałyście postów... ;p Charly, z racji swojego wieku zapisz wszystkie psy, które mamy obfocić, bo w sobotę o 9 widzimy się w schronisku! ;) Będzie też Rupaczek (tak?) i potem może Dominika. Damy radę. Tylko ty wszystko zapisz! (chyba że będzie pogoda bardzo beznadziejna, to nie ma sensu) Hipolit mi się strasznie podoba i bardzo mi go szkoda... myślałam, że już dawno grzeje zadek w domu... :( Co do Żaby to na Dniu Psa w ogóle nie wydawała mi się 'płocha'! :) I bardzo cieszę się z Say'i Quote
Patyś_ Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Vitka! Ja mam dla Ciebie misje ze zdjęciami! Ja ci napisze wszystkie! Proooszee^^ na strone potrzebuje, a Leon juz chyba po, jutro sie upewnie :) Quote
Vitka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Patyś_']Vitka! Ja mam dla Ciebie misje ze zdjęciami! Ja ci napisze wszystkie! Proooszee^^ na strone potrzebuje, a Leon juz chyba po, jutro sie upewnie :)[/QUOTE] Dawaj. :) Rupaczkuuuuu! :* Quote
basia0607 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dzisiaj odwiedzil nas Nietoperek ze swoimi pańciami. Nietoperek piękny z obrózką a prawdziwymi diamentami. Poznał nas od razu, nie mogł sie nagadać a mnie zejść z rąk. To było bardzo miłe a była też ciemna strona naszej pracy. Odeszła Taczer, nie wstawała na nogi, nie miała szansy na życie .Odeszła spokojnie w moim uścisku.Jutro podaje jej wlaścicielkę do prokuturatury. Quote
Rybc!a Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Rybc!a'] Dziękuję bardzo za zdjęcia :loveu:. Byłoby super, gdyby ktoś jeszcze napisał mi cokolwiek o tym krzywołapku i Bono, a wtedy porządnie ich ogłoszę. [/QUOTE] Czy nikt zupełnie nic nie wie o tych psach? Widzę, że wymieniacie się informacjami na temat innych psów, a moje pytanie, prośba, została zignorowana. Rozumiem, że jest wiele psów, czekających na ogłoszenia, a ja, niestety, mam coraz mniej wolnego czasu, więc bardzo mi zależy, żeby małymi kroczkami psy ogłaszać. Vitka, jak dasz radę, możesz mi jeszcze obfocić Panterę i Barta, bo tego przygłupa też trzeba by ogłosić :D Quote
Recommended Posts