kropi124 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Tak to było by nawet dobre. Ale żeby rasa nam tylko nie wygineła. Quote
kamilka91 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Wyginąć nie wyginie, w innych krajach jest wciąż popularna. Po prostu w Polsce będzie ich mniej, i to chyba w gruncie dobrze ;) W moim mieście jest popularna tylko w schronisku, niestety... Nie pamiętam, kiedy ostatni raz widziałam kropka gdzie na ulicy... :roll: Quote
kropi124 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Znowu. Dlaczego one tak szybko odchodzą nie zdążymy się nimi nacieszyć. Biegaj z całą watahą psinko po ziolonych łąkach. Wszyscy bedziemy tęsknić... Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Toffinka, trzymajcie sie... Iskierka na pewno biega teraz z naszymi psinami za TM, kiedys sie spotkamy wszyscy... :) Quote
kropi124 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 ahhh to prawda. U mnie w Gryfinie jest aktualnie jeden dalmatyńczyk- Shira, mojej znajomej. Po miescie biega pełno yorków, shit tzu, labków czy kundelków. Quote
Szwajcarka234 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Eh... Słyszałam już o takich sytuacjach nie raz. Może ze względu na ich umaszczenie? Spotkałam się z określeniem "krowie". Tak, "krowie".... Żenada....:shake: A co do tej kobiety: Zachowała się strasznie, ale powinnaś to samo powiedzieć o jej "pimpuni"... A rada dla Ciebie: Ignoruj tych ludzi. Takie życie, jedni ludzie są wredni- inni, wręcz przeciwnie. Nic na to nie poradzisz. Quote
Recommended Posts