rose Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]A gdzie tipsy ? :diabloti:[/I][/B][/quote] ja i tipsy?:crazyeye::crazyeye: to Ty miałaś takie fajne odpadające:evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati']a ty gdzie masz swoje? :mad::evil_lol:[/quote] [B][I] Ściągnęłam na 3 tyg :evil_lol: przed sylwkiem założę :evil_lol:[/I][/B] Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Saint']Tipsy to złoooooo :eviltong:[/quote] gdzieś ty się wychowywał? gdzie ci takich głupot naopowiadali? :diabloti: [QUOTE][B][I]Ściągnęłam na 3 tyg :evil_lol: przed sylwkiem założę :evil_lol:[/I][/B][/QUOTE] i prawidłowo :loveu: Quote
Saint Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No przestań Patita :lol: naturalne paznokcie, które są długie - są ok ;) ale jakieś mega długaśne tipsy no to wybacz - zajeżdża Dodą :lol: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mi się nie podobają naturalne długie paznokcie, są cienkie i jak ich kosmetyczka ładnie nie wypiłuje to wyglądają tragicznie, mało kto ma ładne naturalne paznokcie ;) Doda? no proszę cię, zanim ona miała pierwszy raz tipsy to ona już kupę czasu były w modzie :eviltong: Quote
Saint Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wiem, co nie zmienia faktu, że krzykliwe tipsy u młodej dziewczyny zajeżdżają kiczem i tandetą :evil_lol: Przynajmniej moim zdaniem :eviltong: Po prostu głośno i z pełną świadomością mówię - stop landrynkowatości wśród młodzieży! :eviltong: Inaczej natomiast w przypadku kobiet starszych, ale to też zależy od tego, jaką formę ten tips przybiera - nie za długi, bez krzykliwych kolorów. ;) Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [QUOTE]Po prostu głośno i z pełną świadomością mówię - stop landrynkowatości wśród młodzieży! :eviltong:[/QUOTE] a ja jestem za landrynami, połowa moich koleżanek jest taka, ale nie są to głupie blondyny z którymi chyba mylisz pojęcie landryny :mad: ja uważam że landryny to dobrze zadbane i ubrane z trendami młode dziewczyny, ale jest to zrobione w dobrym tonie i z subtelnym smaczkiem :loveu: Oczywiście nie jestem zwolenniczką tipsów u dziewczyn 14letnich :roll: (ale jak byłam w tym wieku to też chciałam i miałam :diabloti:) [QUOTE]Inaczej natomiast w przypadku kobiet starszych, ale to też zależy od tego, jaką formę ten tips przybiera - nie za długi, bez krzykliwych kolorów.[/QUOTE] i tu sie nie zgodzę, tipsy u starszych pań wyglądają hmm.. nie na miejscu Quote
Saint Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='smallpati'] i tu sie nie zgodzę, tipsy u starszych pań wyglądają hmm.. nie na miejscu[/quote] mówiąc o kobietach starszych miałem na myśli takie pomiędzy 30 a 40 rokiem życia :eviltong: co do reszty posta - pozwól że przemyślę swoją wypowiedź, aby odpowiednio dobrać słowa, nie chcąc nikogo urazić :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Saint']mówiąc o kobietach starszych miałem na myśli takie pomiędzy 30 a 40 rokiem życia :eviltong: co do reszty posta - pozwól że przemyślę swoją wypowiedź, aby odpowiednio dobrać słowa, nie chcąc nikogo urazić :evil_lol:[/quote] to ładne mi starsze :mad: :evil_lol: już mi podpadłeś :diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 tipsy bleeee :eviltong: Rose bardzo ładnie :cool3: (tipsy by zje*ały tą fotkę:evil_lol:) Quote
rose Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Mysia_']tipsy bleeee :eviltong: Rose bardzo ładnie :cool3: (tipsy by zje*ały tą fotkę:evil_lol:)[/quote] chociaż jedna tak samo myśląca jak ja:evil_lol: jeszcze 25 dni Myszko:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='rose']chociaż jedna tak samo myśląca jak ja:evil_lol: jeszcze 26 dni Myszko:loveu:[/quote] Dobra dziewczyny, to ja biorę swój sprzęt do tipsów i będziemy robić wszystkim po kolei. Nawet Olusiowi. :cool3: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Oluś jest prawie metroseksualny to napewno się ucieszy :evil_lol::diabloti: a no już tylko 26 dni:multi: przeleciało :razz: Quote
rose Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dobra dziewczyny, to ja biorę swój sprzęt do tipsów i będziemy robić wszystkim po kolei. [B]Nawet Olusiowi.[/B] :cool3: :evil_lol:[/quote] na paznokciach u stóp :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 25 w sumie, bo po północy już:evil_lol: ja już zaopatrzenie % zbieram:diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='rose']25 w sumie, bo po północy już:evil_lol: ja już zaopatrzenie % zbieram:diabloti:[/quote] 25 brzmi jeszcze lepiej :lol: zbieraj, zbieraj :razz::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='rose']na paznokciach u stóp :evil_lol::evil_lol:[/quote] O fuj! :eek: Zresztą takich dużych tipsów nie posiadam. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']O fuj! :eek: Zresztą takich dużych tipsów nie posiadam. :evil_lol:[/quote] no i zawaliłaś sprawę, a miało być tak pięknie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [B][I]Tipsy są fajne i podniecają niektórych facetów :eviltong: tylko trzeba wiedzieć jak ich użyć :diabloti:[/I][/B] Quote
rufusowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 czy ja dobrze trafiłam? czy to ma być galeria? :mad: :eviltong: Quote
rose Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Tipsy są fajne i podniecają niektórych facetów :eviltong: tylko trzeba wiedzieć jak ich użyć :diabloti:[/I][/B][/quote] Jak byliśmy w Toruniu mówiłaś co innego:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='rose']Jak byliśmy w Toruniu mówiłaś co innego:diabloti:[/quote] [B][I] Na temat tipsów?ale co ? :eviltong: bo ja nie pamiętam :roll:[/I][/B] Quote
basia bonnie Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dobra dziewczyny, to ja biorę swój sprzęt do tipsów i będziemy robić wszystkim po kolei. Nawet Olusiowi. :cool3: :evil_lol:[/quote] o kur..de:evil_lol::evil_lol: ja chce rozowe!!! Quote
rose Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] Na temat tipsów?ale co ? :eviltong: bo ja nie pamiętam :roll:[/I][/B][/quote] no, że Cie denerwują, że ich nie lubisz, masz je tylko dlatego, że byłaś na weselu i nigdy więcej nie założysz:eviltong: dokładnie pamiętam:diabloti: Quote
Recommended Posts