Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olek - czy Ty się kiedyś uśmiechasz? :eviltong:

[URL="http://img368.imageshack.us/my.php?image=blowinglk8.jpg"]ImageShack - Image Hosting :: blowinglk8.jpg[/URL]

[URL="http://img368.imageshack.us/my.php?image=blowinglk8.jpg"];)
[/URL]

Posted

[quote name='olekg89']Hmmm uśmiechać się raczej nie uśmiecham.Ale za to jak się śmieje to mam prawie padaczke:lol:[/quote]
[I][B]niektórzy mieli okazję to zobaczyć na zlocie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Oluś Ty mój przystojniaku :loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='olekg89']No właśnie nie jest do końca w moim i pauli typie:evil_lol:Już to obgadaliśmy na gg hehe:) mógłby być bardziej ZUY:diabloti: Ale ujdzie:cool3:[/quote]

całkiem, całkiem jest :evil_lol:

Nieprawda, że Aleksander się nie uśmiecha :eviltong: Na kilku fotkach ze zlotu zostało udowodnione, że potrafi się usmiechnąć do zdięcia :lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Nieprawda, że Aleksander się nie uśmiecha :eviltong: Na kilku fotkach ze zlotu zostało udowodnione, że potrafi się usmiechnąć do zdięcia :lol:[/quote]
A jak ładnie przed kamerką występuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Oluś coś mi zmarniałeś :eviltong:
w Sylwestra będę się musiała za Ciebie wziąć:diabloti: pamiętaj, że śpimy razem:evil_lol:[/quote]
Aniu, rączki przy sobie! :mad: :angryy:

Już ja się Olusiem zaopiekuję, przytulę, pogłaskam po łebku. :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Aniu, rączki przy sobie! :mad: :angryy:

Już ja się Olusiem zaopiekuję, przytulę, pogłaskam po łebku. :loveu:[/quote]

No dobra, niech Ci będzie:eviltong: On i tak mnie już nie lubi:eviltong:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Nie wiem kto, ale ktoś Cię bardzo brzydko okłamał. :shake:

:diabloti:[/quote]
[B][I]To się okaże :diabloti:
zresztą, ja nie musze walczyć o Olka bo i ja i On dobrze wiemy, że tworzymy jedność:loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]To się okaże :diabloti:
zresztą, ja nie musze walczyć o Olka bo i ja i On dobrze wiemy, że tworzymy jedność:loveu:[/I][/B][/quote]

tak, tak a jak się zobaczycie znów na zlocie to będzie tak jak w tym roku:eviltong: będziecie się omijać szerokim łukiem :eviltong: