NightQueen Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [URL]http://photos135.nasza-klasa.pl/dev245/0/395/735/0395735353.jpg[/URL] fajne ;) Ja z przecudowną dziewczynką (Dog show Denmark-Kopenhaga) wyszłam tragicznie :P [IMG]http://89.149.244.87/dev276/0/462/170/0462170818.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 a gdzie ta zmiana bo niedowidze? :eviltong: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Justa']a gdzie ta zmiana bo niedowidze? :eviltong:[/quote] jak nie widzisz? :eviltong: to nawet mała zmiana przez duże M;) Quote
emdziolek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]byłeś u fryzjera?:hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]byłeś u fryzjera?:hmmmm:[/B][/COLOR][/quote] tak jakby ;) miałem już takie długie włosy:placz: ale to było spontaniczne i nie żałuję:multi: Quote
emdziolek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Matusz']tak jakby ;) miałem już takie długie włosy:placz: ale to było spontaniczne i nie żałuję:multi:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B] Pasuje ci w krótkich włosach, dobrze ze tego nie żałujesz, nigdy niczego nie żałuj;)[/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B] Pasuje ci w krótkich włosach, dobrze ze tego nie żałujesz, nigdy niczego nie żałuj;)[/B][/COLOR][/quote] dzięki :) nie żałuję w życiu niczego, najwyżej można wyciągnąć jakieś wnioski, ale nie żałować, bo życie jest piękne:loveu: Quote
Justa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Matusz']bo życie jest piękne:loveu:[/QUOTE] :mdleje: ja też byłam u fryzjera ostatnio :diabloti: Quote
Justa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Matusz']???:loveu: pokaż:eviltong:[/QUOTE] a od kiedy to stałeś się takim optymistą? :eviltong: iii nie ma czego pokazywać :eviltong: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Justa']:mdleje: ja też byłam u fryzjera ostatnio :diabloti:[/quote] ???:loveu: pokaż:eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 W (pożyczonych:eviltong:) okularach: [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/4a.jpg[/IMG] Rośnie mała dogomaniaczka: [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/4.jpg[/IMG] Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Matusz']tak jakby ;) miałem już takie długie włosy:placz: ale to było spontaniczne i nie żałuję:multi:[/quote] to jeszcze wyregulowałeś brwi?że tak jakby?:evil_lol: Quote
olekg89 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :evil_lol::evil_lol:I tak jesteś Matusz brzydki:evil_lol::evil_lol: Kara-masz coś do regulacji brwi?Mi kumpela wyrywa :lol:w szkole ku uciesze klasy:evil_lol: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='KaRa_']to jeszcze wyregulowałeś brwi?że tak jakby?:evil_lol:[/quote] że co proszę?:cool3: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='KaRa_'] Matusz nie wiesz? pęsetka i jechane:lol:[/quote] mi to nie jest potrzebne. Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Oluś oczywiście,że nic nie mam do regulacji;) aż się ciesze,że faceci umieją o to zadbać i nie mają krzaczorów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matusz nie wiesz? pęsetka i jechane:lol: Quote
basia bonnie Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Matusz']mi to nie jest potrzebne.[/quote] stawiasz na naturalność? :cool3: też na początku nie zauważyłam różnicy, dopiero jak napisaleś,że ściąłeś włosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='basia bonnie']stawiasz na naturalność? :cool3: też na początku nie zauważyłam różnicy, dopiero jak napisaleś,że ściąłeś włosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Jeżeli coś naturalne jest jak najbardziej ok więc nie ma potrzeby regulacji ;) Poza tym to się nazywa metroseksualizm... Widocznie jesteś mało spostrzegawcza.:razz: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu? Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='KaRa_']Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu? Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol:[/quote] jest naturalne, i ścięcie włosów i golenie zarostu. Mówię cały czas o brwiach np. mi regulacja brwi zawsze będzie kojarzyć się z kobietami. a mówiąc metroseksualni mam na myśli mężczyzn... Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='KaRa_']Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu? Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol:[/quote] :roflt: Niekótre lubią być naturalne, np. WNUSIA. :turn-l: Quote
diabelkowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 golenie wlosow pod pachami nie jest naturalne ;p gdyby mialo byc naturalne ze ich tam nie ma to po prostu by tam ich nie bylo. Kara zapuszczamy busz:evil_lol: badzmy naturalne:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Matusz'] Mówię cały czas o brwiach np. mi regulacja brwi zawsze będzie kojarzyć się z kobietami.[/quote] A mi się nie kojarzy tylko z kobietami;) coraz więcej facetów umie o siebie zadbać, a nie np. mają krzaczory wchodzącą w jedną brew ;). Albo wystające włosy z nosa:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='diabelkowa']golenie wlosow pod pachami nie jest naturalne ;p gdyby mialo byc naturalne ze ich tam nie ma to po prostu by tam ich nie bylo. Kara zapuszczamy busz:evil_lol: badzmy naturalne:evil_lol:[/quote] Ok, to do przyszłego zlotu warkoczyki będziemy mogły pleć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts