Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://photos135.nasza-klasa.pl/dev245/0/395/735/0395735353.jpg[/URL]

fajne ;)

Ja z przecudowną dziewczynką (Dog show Denmark-Kopenhaga)
wyszłam tragicznie :P

[IMG]http://89.149.244.87/dev276/0/462/170/0462170818.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]byłeś u fryzjera?:hmmmm:[/B][/COLOR][/quote]

tak jakby ;)
miałem już takie długie włosy:placz: ale to było spontaniczne i nie żałuję:multi:

Posted

[quote name='Matusz']tak jakby ;)
miałem już takie długie włosy:placz: ale to było spontaniczne i nie żałuję:multi:[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
Pasuje ci w krótkich włosach, dobrze ze tego nie żałujesz, nigdy niczego nie żałuj;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]
Pasuje ci w krótkich włosach, dobrze ze tego nie żałujesz, nigdy niczego nie żałuj;)[/B][/COLOR][/quote]

dzięki :)
nie żałuję w życiu niczego, najwyżej można wyciągnąć jakieś wnioski, ale nie żałować, bo życie jest piękne:loveu:

Posted

W (pożyczonych:eviltong:) okularach:

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/4a.jpg[/IMG]

Rośnie mała dogomaniaczka:

[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Matusz']tak jakby ;)
miałem już takie długie włosy:placz: ale to było spontaniczne i nie żałuję:multi:[/quote]
to jeszcze wyregulowałeś brwi?że tak jakby?:evil_lol:

Posted

Oluś oczywiście,że nic nie mam do regulacji;) aż się ciesze,że faceci umieją o to zadbać i nie mają krzaczorów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Matusz nie wiesz? pęsetka i jechane:lol:

Posted

[quote name='Matusz']mi to nie jest potrzebne.[/quote]
stawiasz na naturalność? :cool3:
też na początku nie zauważyłam różnicy, dopiero jak napisaleś,że ściąłeś włosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']stawiasz na naturalność? :cool3:
też na początku nie zauważyłam różnicy, dopiero jak napisaleś,że ściąłeś włosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Jeżeli coś naturalne jest jak najbardziej ok więc nie ma potrzeby regulacji ;)

Poza tym to się nazywa metroseksualizm...

Widocznie jesteś mało spostrzegawcza.:razz:

Posted

Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu?
Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu?
Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol:[/quote]

jest naturalne, i ścięcie włosów i golenie zarostu. Mówię cały czas o brwiach np. mi regulacja brwi zawsze będzie kojarzyć się z kobietami.

a mówiąc metroseksualni mam na myśli mężczyzn...

Posted

[quote name='KaRa_']Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu?
Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol:[/quote]
:roflt:
Niekótre lubią być naturalne, np. WNUSIA. :turn-l:

Posted

[quote name='Matusz'] Mówię cały czas o brwiach np. mi regulacja brwi zawsze będzie kojarzyć się z kobietami.[/quote]
A mi się nie kojarzy tylko z kobietami;) coraz więcej facetów umie o siebie zadbać, a nie np. mają krzaczory wchodzącą w jedną brew ;). Albo wystające włosy z nosa:evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']golenie wlosow pod pachami nie jest naturalne ;p gdyby mialo byc naturalne ze ich tam nie ma to po prostu by tam ich nie bylo. Kara zapuszczamy busz:evil_lol: badzmy naturalne:evil_lol:[/quote]
Ok, to do przyszłego zlotu warkoczyki będziemy mogły pleć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: