rita60 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Nie martw sie sunia,co sie odwlecze to nie uciecze:lol: Quote
Agata-Poznań Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witam. Sorry,że tak nagle się wtrącam,ale czytając ten wątek przyszła mi do głowy pewna myśl. Co będzie ze Śrutką jak ta Pani znowu dostanie propozycję pracy w Mediolanie lub w innym miejscu i będzie musiała wyjechać? :crazyeye: Quote
szajbus Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jak na razie to jedyna osoba, która pomimo pobytu za granicą jest w kontakcie i dopytuje sie o sunię itp. Nie wiemy jaką ma pracą, jak często będzie wyjeżdżała,i czy w ogóle będzie jeszcze wyjeżdżała, ale takiego wywiadu dokona osoba opiekująca się Śrutką i podejmie odpowiednia decyzję [B]dla dobra psa. [/B]Agatko. Znam osobę, która wyjeżdża często za granice i ma psa. Pies ma wyrobiony paszport i podróżuje ze swoim panem. Nie wiemy czy ta pani będzie jeszcze wyjeżdżała , a jeśli tak, to co w tym czasie będzie z opieką nad Śrutka itp. To sa pytania, które żądają opiekunowie psa. Myslę, ze w razie jakichkolwiek wątpliwości Śrutka będzie czekała na kolejny domek. Quote
Biocha Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Witam wszystkich zainteresowanych losem Odbiorę Śrutkę po moim powrocie do Polski, 17.09. Pozdrawiam z Mediolanu.[/SIZE][/FONT] Quote
Biocha Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [SIZE=3][FONT=Times New Roman]W końcu udało mi się zarejestrować na forum[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] Tak jak pisałam w mailu odbiorę Śrutkę po moim powrocie do Polski, 17.09. Niespodziewanie przedłużono mi umowę o pracę w konsulacie, dlatego też musiałam zostać dłużej za granicą. Mam nadzieję, że Śrutka czuję się coraz lepiej i wraca do sił! Pozdrawiam.[/FONT][/SIZE] Quote
Reno2001 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witamy Panią serdecznie na forum. Jak widać przejmujemy się losem małej stąd tyle komentarzy ;) . Cieszymy się, że mała ma szanse na domek. Quote
Biocha Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak pisałam wcześniej 17.09 wracam do Polski na stałe, ponieważ studiuję w Łodzi, więc nie ma obaw, że Śrutka będzie ze mną musiała podróżować.Pozdrawiam wszyskich serdecznie![/SIZE][/FONT] Quote
Reno2001 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Obawy nie są o to, że Śrutka będzie musiała podróżować lecz o to, że może się okazać ciężarem przy wyjazdach. Przepraszamy z góry za takie wątpliwości i odrobinę nieufności, ale mamy teraz całe mnóstwo psów porzuconych właśnie z powodów wyjazdów zagranicznych :roll: . Quote
Gosiapk Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dziękuję,że Pani nadal interesuje się Śrutką, wygląda na to, że mała dobrze trafiła :) Quote
Agata-Poznań Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cieszę się,że kolejna biedulka(śliczna biedulka) znalazła domek i jeszcze raz przepraszam za moje wątpliwości,ale musiałam dla pewności zapytać;) Witamy Panią serdecznie w gronie miłośników psiaków i innych zwierzaków!!!!!!! Quote
Pimpek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Śrutka jest śliczna :loveu: Gdyby rodzice zgodzili się an drugiego psa to bym ją wzięła, ale się na pewno nie zgodzą, a po Śrutkę bym musiała jechać caaaaały dzień prawie, bo to ode mnie daleko :shake: Quote
szajbus Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 To czekamy maleńka na ten twój wielki dzień. Quote
szajbus Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Czekam z tobą sunieczko. Czekam na dzień twojego wielkiego szczęścia. Zasłużyłaś sobie na to Quote
rita60 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Czekamy i razem z toba bedziemy cieszyc sie twoim szczesciem.Witaj [B]biocha:p[/B] Quote
szajbus Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ten wielki dzień się zbliża małymi kroczkami Quote
Kar0la Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
szajbus Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 5 dni Cały czas jestem z tobą skarbie Quote
Biocha Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witam! [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z kim mam się skontaktować po powrocie, aby odebrać Śrutkę? Czy mała jest już po sterylizacji? Pozdrawiam wszystkich serdecznie![/SIZE][/FONT] Quote
szajbus Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Gosiapk mała jest w DT w Łodzi ja z nim nie mam kontaktu. Biocha wysłałam ci wiadomość na pw. Quote
Kar0la Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Ja także nie mam kontaktu z domem tymczasowym. Próbowałam dodzwonić się do Buni, ale na razie nie odbiera. Może ma pacjentów. Spróbuję jeszcze później. Quote
Recommended Posts