Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Sorry,że tak nagle się wtrącam,ale czytając ten wątek przyszła mi do głowy pewna myśl. Co będzie ze Śrutką jak ta Pani znowu dostanie propozycję pracy w Mediolanie lub w innym miejscu i będzie musiała wyjechać? :crazyeye:

Posted

Jak na razie to jedyna osoba, która pomimo pobytu za granicą jest w kontakcie i dopytuje sie o sunię itp. Nie wiemy jaką ma pracą, jak często będzie wyjeżdżała,i czy w ogóle będzie jeszcze wyjeżdżała, ale takiego wywiadu dokona osoba opiekująca się Śrutką i podejmie odpowiednia decyzję [B]dla dobra psa.
[/B]Agatko. Znam osobę, która wyjeżdża często za granice i ma psa. Pies ma wyrobiony paszport i podróżuje ze swoim panem.
Nie wiemy czy ta pani będzie jeszcze wyjeżdżała , a jeśli tak, to co w tym czasie będzie z opieką nad Śrutka itp. To sa pytania, które żądają opiekunowie psa.
Myslę, ze w razie jakichkolwiek wątpliwości Śrutka będzie czekała na kolejny domek.

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Witam wszystkich zainteresowanych losem Odbiorę Śrutkę po moim powrocie do Polski, 17.09. Pozdrawiam z Mediolanu.[/SIZE][/FONT]

Posted

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]W końcu udało mi się zarejestrować na forum[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman] Tak jak pisałam w mailu odbiorę Śrutkę po moim powrocie do Polski, 17.09. Niespodziewanie przedłużono mi umowę o pracę w konsulacie, dlatego też musiałam zostać dłużej za granicą. Mam nadzieję, że Śrutka czuję się coraz lepiej i wraca do sił! Pozdrawiam.[/FONT][/SIZE]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jak pisałam wcześniej 17.09 wracam do Polski na stałe, ponieważ studiuję w Łodzi, więc nie ma obaw, że Śrutka będzie ze mną musiała podróżować.Pozdrawiam wszyskich serdecznie![/SIZE][/FONT]

Posted

Obawy nie są o to, że Śrutka będzie musiała podróżować lecz o to, że może się okazać ciężarem przy wyjazdach. Przepraszamy z góry za takie wątpliwości i odrobinę nieufności, ale mamy teraz całe mnóstwo psów porzuconych właśnie z powodów wyjazdów zagranicznych :roll: .

Posted

Cieszę się,że kolejna biedulka(śliczna biedulka) znalazła domek i jeszcze raz przepraszam za moje wątpliwości,ale musiałam dla pewności zapytać;)

Witamy Panią serdecznie w gronie miłośników psiaków i innych zwierzaków!!!!!!!

Posted

Śrutka jest śliczna :loveu:
Gdyby rodzice zgodzili się an drugiego psa to bym ją wzięła, ale się na pewno nie zgodzą, a po Śrutkę bym musiała jechać caaaaały dzień prawie, bo to ode mnie daleko :shake:

Posted

Witam!
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z kim mam się skontaktować po powrocie, aby odebrać Śrutkę? Czy mała jest już po sterylizacji? Pozdrawiam wszystkich serdecznie![/SIZE][/FONT]