b-b Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 http://images.tinypic.pl/i/00701/akoi4537tbj9_t.jpg nie ma jak karmienie z "ręki" :) Dobrze, że i apetyt wrócił :) Kochana maleńka :) Quote
Moli@ Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Byłyśmy na kontroli. Różyczka dostała antybiotyk, przeciwzapalny i przeciwbólowy w iniekcjach. Pani doktor obejrzała łapkę - obrzęków nie ma...ale nadal obserwować. Do domu antybiotyk na 3 dni i przeciwzapalny/przeciwbólowy na 2 dni. W środę kolejna wizyta w lecznicy. W lecznicy podczas badania towarzyszyła nam zachary, przywiozła dla Róży konserwy, pałki mięsne...a dla nas kawę i do kawy...na osłodę. Dziękujemy :) [URL=http://www.tinypic.pl/1vaz8lv4kxs5][/URL] Obiad zjadła z apetytem :) Quote
buniaaga Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Dzielna Różyczka zachary dziękujemy za jedzonko dla suni i jak miło że pomyślałaś o osłodzie dla cudnych opiekunek :) Quote
b-b Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Bądźcie dzielne wszystkie :) Nie inaczej :) Quote
zachary Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Poznałam Różyczkę osobiście i ....od razu się w niej zakochałam!!!...Ona jest dużo mniejsza niż wygląda na zdjęciach....Taka mała kruszynka, delikatna,cierpliwa,spokojna. Przecudna psineczka!!!! Psie Cudo!!! Nie mogę pojąć w jaki sposób stała się bezdomna....Nawet operujący ją pan profesor się nią zachwycił i polecił znaleźć jej domek najlepszy na świecie... Quote
Aldrumka Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Jest cudna i taka łaciata jak moja, kiedyś super , że apetyt wraca Quote
Moli@ Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Rózia to psi ideał...wczoraj na ostatni spacerek chciała wyjść ze wszystkimi psiakami. na rękach wjechała do ogrodu. Siusiała...na trzech pokicała na swoje miejsce i jest kupka. Chwileczkę poskakała po ogrodzie...na ręce i do domu :) Noc przespała spokojnie, leku przeciwbólowego nie podawałyśmy. Rano wyjście do ogrodu, wszystko załatwione ;). Przyzwyczaja się do opatrunku/usztywnionej łapki, porusza się po pokojach, spokojniejsza...widać że ból zdecydowanie mniejszy. Obrzęku nie ma...oby tak dalej. [url=http://www.tinypic.pl/0sob4ql4d4dq][/URL] Czekamy na śniadanko ;) Quote
buniaaga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Poznałam Różyczkę osobiście i ....od razu się w niej zakochałam!!!...Ona jest dużo mniejsza niż wygląda na zdjęciach....Taka mała kruszynka, delikatna,cierpliwa,spokojna. Przecudna psineczka!!!! Psie Cudo!!! Nie mogę pojąć w jaki sposób stała się bezdomna....Nawet operujący ją pan profesor się nią zachwycił i polecił znaleźć jej domek najlepszy na świecie... zachary witaj w gronie zakochanych w Różyczce od pierwszego spotkania:) Rózia to psi ideał...wczoraj na ostatni spacerek chciała wyjść ze wszystkimi psiakami. na rękach wjechała do ogrodu. Siusiała...na trzech pokicała na swoje miejsce i jest kupka. Chwileczkę poskakała po ogrodzie...na ręce i do domu :) Noc przespała spokojnie, leku przeciwbólowego nie podawałyśmy. Rano wyjście do ogrodu, wszystko załatwione ;). Przyzwyczaja się do opatrunku/usztywnionej łapki, porusza się po pokojach, spokojniejsza...widać że ból zdecydowanie mniejszy. Obrzęku nie ma...oby tak dalej. Czekamy na śniadanko ;) Dobre wiadomości,oby tak dalej! Agusia przytulaj naszą Różyczkę :) Quote
Moli@ Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Proszę źle nie zrozumieć tego wpisu...chcę tylko polecić te posłanka! Legowiska które dostaliśmy od mar.gajko są bardzo dobre/praktyczne... solidnie wykonane z dobrego, łatwego do czyszczenia materiału, ocieplone na całej powierzchni, dobra grubość, mięciutkie. Dwa przeszycia w odpowiednim miejscu. Wygodne do wchodzenia, ładnie dopasowuje się do leżącego/siedzącego pieska. Miałyśmy/mamy różne i te drogie i tańsze ale...te są świetne i godne polecenia. 1 Quote
b-b Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Dobrze,że łapka nie boli :) U nas wet kazał podawać przeciwbólowe nawet jeśli nie "było widać bólu". A co to za zachwalane posłanka ? Quote
Moli@ Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Dobrze,że łapka nie boli :) U nas wet kazał podawać przeciwbólowe nawet jeśli nie "było widać bólu". A co to za zachwalane posłanka ? Dziś i jutro podamy zastrzyk przeciwzapalny i przeciwbólowy. Wczoraj dostała taki w lecznicy i odpukać wystarcza nie ma już potrzeby podawać dodatkowo Tramal. Posłanka które są na zdjęciach...ciekawa jestem kto wyprodukował/kto sprzedaje... Quote
buniaaga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Zapraszam serdecznie na kolejny bazarek dla Różyczki http://www.dogomania.com/forum/topic/148846-dla-różyczki-na-leczenieciuchy-markowekosmetyki-eucerin/?p=16366989 Quote
mar.gajko Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Proszę źle nie zrozumieć tego wpisu...chcę tylko polecić te posłanka! Legowiska które dostaliśmy od mar.gajko są bardzo dobre/praktyczne... solidnie wykonane z dobrego, łatwego do czyszczenia materiału, ocieplone na całej powierzchni, dobra grubość, mięciutkie. Dwa przeszycia w odpowiednim miejscu. Wygodne do wchodzenia, ładnie dopasowuje się do leżącego/siedzącego pieska. Miałyśmy/mamy różne i te drogie i tańsze ale...te są świetne i godne polecenia. No to ja bardzo cieszem. Quote
Moli@ Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 [url=http://www.tinypic.pl/ihpug618tgoy][/URL] Zawsze dyskretnie pod krzaczkiem ;) [url=http://www.tinypic.pl/rr9re3ovot82][/URL] Koleżankę trzeba pilnować ;) [url=http://www.tinypic.pl/l7yycx8ticwn][/URL] Może uda się zdjąć z łapki... dodatkowy opatrunek zabezpieczający przed otarciem skóry Quote
milagros19853201 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 poki co zapisze sobie wateczek bravo dla staruszkow i mlodego czlowieka za okazane serce Quote
buniaaga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Zawsze dyskretnie pod krzaczkiem ;) Koleżankę trzeba pilnować ;) Może uda się zdjąć z łapki... dodatkowy opatrunek zabezpieczający przed otarciem skóry Dziewczyny dzięki za częste relacje Dzielna Różyczka,jak dobrze że bez bólu Quote
buniaaga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 poki co zapisze sobie wateczek bravo dla staruszkow i mlodego czlowieka za okazane serce Witamy u Różyczki:) Quote
Moli@ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Opiekunowie Luny, suni znalezionej w Królowym Moście przekazali 30 zł na leczenie Różyczki Dziękujemy :) wątek Luny http://www.dogomania.com/forum/topic/147870-porzucona-suczka-szuka-domu/#entry16370376 Quote
buniaaga Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Faktura z lecznicy za pierwszą operację wynosi 1121,20zł. Zrobiłam właśnie ze swojego konta przelew 700zł, pozostałą kwotę wpłaci Moli@ ze swojego konta. DZIĘKUJEMY cioteczki za pomoc dla Różyczki! Quote
Moli@ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 421,20 zł - przelew zrobiony, dopłata do faktury. Dziękujemy :) post 73 rozliczeniowy dt - uzupełniony Quote
mar.gajko Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Jak Niuńka :) Różyczka dzisiaj? Je ładnie? Radzi sobie z tą łapeczką? Quote
agat21 Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Bardzo się cieszę, że wszystko pomyślnie przebiega, a zwłaszcza, że Różyczka jest taka dzielna i cierpliwa. Mam nadzieję, że ból nie dokucza jej. Brawo też dla pań z apteki, które były empatyczne w stosunku do biednej suczynki. Oby łapeczka dochodziła do siebie jak najszybciej. Quote
Moli@ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Jak Niuńka :) Różyczka dzisiaj? Je ładnie? Radzi sobie z tą łapeczką? Dziś chyba taki przełomowy dzień...mniej popiskuje to chyba mniej boli, po konsultacji telefonicznej z wetką zastrzyk przeciwbólowy podamy jutro, dziś przerwa ( lek działa 48 godzin). Przy jedzeniu grymasi, karmimy...ale ciasto, domowy wypiek już chętniej ;). Z łapką radzi sobie lepiej, już nie przeszkadza tak bardzo w leżeniu, zmianie pozycji, wstawaniu. Pewniej porusza się na trzech Quote
mar.gajko Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Dziś chyba taki przełomowy dzień...mniej popiskuje to chyba mniej boli, po konsultacji telefonicznej z wetką zastrzyk przeciwbólowy podamy jutro, dziś przerwa ( lek działa 48 godzin). Przy jedzeniu grymasi, karmimy...ale ciasto, domowy wypiek już chętniej ;). Z łapką radzi sobie lepiej, już nie przeszkadza tak bardzo w leżeniu, zmianie pozycji, wstawaniu. Pewniej porusza się na trzech Dzielna dziewczynka :) A ciasto, mam nadzieję, z kremem ;) ps. Mój Franek uwielbia, no i czasem trochę ulegam. Quote
Recommended Posts