Nutusia Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Dobija mnie kompletny brak czasu, nawet na najważniejsze rzeczy :( Dziś się skontaktuję z p. Adrianną, mam to na liście "zadań" ;) Quote
AMIGA Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Mam tak samo. I co jest najgorsze - nawet jak mam trochę luzu, to w podświadomości i tak wiem, że muszę się śpieszyć i szaleć, bo czegoś zaniedbam. I stąd wciąż żyję w stresie :( Quote
mar.gajko Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Mam tak samo. I co jest najgorsze - nawet jak mam trochę luzu, to w podświadomości i tak wiem, że muszę się śpieszyć i szaleć, bo czegoś zaniedbam. I stąd wciąż żyję w stresie :( Co masz zrobić jutro, zrób natychmiast, to jutro będziesz miała wolne :) Quote
Ryss Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Co masz zrobić jutro, zrób natychmiast, to jutro będziesz miała wolne :) Nieprawda. Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - zyskasz dwa dni wolnego. Quote
mar.gajko Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Nieprawda. Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - zyskasz dwa dni wolnego. Z wyjątkiem pożywienia :) lepiej natychmiast. Quote
Nutusia Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Dzięki Ryss! Po dwóch dniach wolnego ;) donoszę jak poniżej: Taszka ma się świetnie, a w kontaktach z Laufrem i z Zuzią obserwuje się coraz większą zażyłość. I jak mówi p. Adrianna - pomimo, że z uporem maniaka gryzie buty i Zuzinkowe zabawki, jest baaaaaaardzo słodka ;) I jak pięknie wygląda - błyszczy się jak zapastowana! I z Laufrem Quote
Ryss Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 I jak pięknie wygląda - błyszczy się jak zapastowana! Faktycznie, ładna podłoga: Quote
Poker Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Dwa fajne czarnulki. Pasują do siebie. Taszka ,włącz wersję eksportową. Quote
Nutusia Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 A widzisz... Ryss i wszystko jasne (jak w reklamie Polam :D) Pastują podłogę, to i psy przy okazji się załapują i dlatego tak błyszczą! :) P. Ada mówi, że Taszkowe psujstwo ma swoje dobre strony, bo Państwo muszą trzymać porządek i chować wszystko przed wyjściem ;) Laufer i Taszka powoli się docierają, zdarza im się spać w Laufrowym legowisku, a ostatnio Laufer daje się nawet namówić na zabawę i wyraźnie się przy małej torpedzie rozruszał :) Quote
Recommended Posts