Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam tak samo. I co jest najgorsze - nawet jak mam trochę luzu, to w podświadomości i tak wiem, że muszę się śpieszyć i szaleć, bo czegoś zaniedbam. I stąd wciąż żyję w stresie :(

Posted

Mam tak samo. I co jest najgorsze - nawet jak mam trochę luzu, to w podświadomości i tak wiem, że muszę się śpieszyć i szaleć, bo czegoś zaniedbam. I stąd wciąż żyję w stresie :(

Co masz zrobić jutro, zrób natychmiast, to jutro będziesz miała wolne :)

Posted

Co masz zrobić jutro, zrób natychmiast, to jutro będziesz miała wolne :)

Nieprawda. Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - zyskasz dwa dni wolnego.
Posted

Dzięki Ryss! Po dwóch dniach wolnego ;) donoszę jak poniżej:

Taszka ma się świetnie, a w kontaktach z Laufrem i z Zuzią obserwuje się coraz większą zażyłość. I jak mówi p. Adrianna - pomimo, że z uporem maniaka gryzie buty i Zuzinkowe zabawki, jest baaaaaaardzo słodka ;)

I jak pięknie wygląda - błyszczy się jak zapastowana!

IMG_0373_zpsx6lzkmv5.jpg

I z Laufrem

IMG_0375_zpsdutwccnz.jpg

Posted

A widzisz... Ryss i wszystko jasne (jak w reklamie Polam :D) Pastują podłogę, to i psy przy okazji się załapują i dlatego tak błyszczą! :)

P. Ada mówi, że Taszkowe psujstwo ma swoje dobre strony, bo Państwo muszą trzymać porządek i chować wszystko przed wyjściem ;) Laufer i Taszka powoli się docierają, zdarza im się spać w Laufrowym legowisku, a ostatnio Laufer daje się nawet namówić na zabawę i wyraźnie się przy małej torpedzie rozruszał :)