Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.05.2019 o 16:46, rozi napisał:

Ja mam taki garnek! Ten mniejszy. Mój ukochany do ziemniaków, chyba jeszcze Prababcia w nim gotowała  :)

Kiedyś to były garnki ... ,)

Posted
Dnia 10.05.2019 o 11:47, Moli@ napisał:

Dzień 257, 258, 259

Dzień 230

100_3586.JPG

Nie żebym się czepiała ale tu jakoś tak prawie 30 dni zgubiłaś :-). W numeracji oczywiście :-).

A swoją drogą bardzo lubię czytać ten wątek i jestem cichą wielbicielką Gienia :-).

Posted
7 minut temu, AlfaLS napisał:

Nie żebym się czepiała ale tu jakoś tak prawie 30 dni zgubiłaś :-).

A swoją drogą bardzo lubię czytać ten wątek i jestem cichą wielbicielką Gienia :-).

30 dni zgubiłam..., aż taką nogą z matmy chyba nie byłam ,)

ale fakt. ostatnio nie wyrabiałam na zakrętach... sporo się działo, na szczęście udało się ogarnąć, można zwolnić :)

aaaaa, oj :D poprawiam ,)

Posted

Dzień 282, 283, 284, 285

Dzień 286

Kociambry suchą karmę podjadają..., sporo ludzi na działkach głodne nie chodzą ,)

Dziś zawiozłam 10kg worek karmy z gminy do Kołodna (sąsiednia wieś). Na terenie po byłym PGR obecnie  tartak, żyją bezdomne koty, opiekują się nimi pracownicy. Karmę przekazałam Pani pracującej w biurze.

PROŚBA

O bezdomnych kotach - do sterylizacji / kastracji, leczenia, dokarmiania z terenu Królowego Mostu, Kołodna, Przechód, Downiewa proszę o info. Zgłaszając do KOTKOWA proszę zaznaczyć że z okolic Królowego Mostu.

To ważne!. Z tego terenu gmina Gródek nie pokryje kosztów bez mego zgłoszenia..., nawet dla KOTKOWA.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 27.08.2019 o 11:12, Tyś(ka) napisał:

Co u kocinek?

Lato..., na okolicznych działkach non stop ludzie i jak zawsze koty pilnują się zamieszkałych domków.

Do stołówki nie przychodzą.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Akcja..., kastracja bezdomnych / dzikich kotów w Królowym. Trzy kotki - sterylki aborcyjne :(. Po zabiegu tydzień w lecznicy i powrót do siebie.

871eb76ded7f344dmed.jpg

c6a4e6d4d5ed974cmed.jpg

6f190c6a6df5bb4emed.jpg

9aee29afb042b072med.jpg

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 30.08.2020 o 11:14, AlfaLS napisał:

Co u kociaków?

Trzy dorosłe kotki po kastracji wypuściłam na znanym im terenie..., wystawiam miseczki z wodą i suchą karmą. W ciepłe słoneczne dni byczą się na niezamieszkałej działce (graniczącej z naszą). Ustawiłam domek koci..., mają wejście do drewutni. Czasami w nocy wchodzą do domu (oknem) i czyszczą miseczki naszych kotów ,)

• 2 weeks later...