b-b Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Miałam umieścić je jeszcze wczoraj ale net mi padł:/ Quote
Guest TyŚka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Super banerki, poczęstuję się jednym. 1 Quote
szafirka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Fajnie, że udało się Toli znaleźć transport do Krakowa. Szukamy kolejnych odcinków. Jeżeli nie uda się, to ja albo mój TZ pojedziemy do Krakowa po niego. Quote
Bogusik Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 W sprawie transportu,zamieściłam kudłaczka na dwóch Transportowych FB. Quote
Anula Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 W sprawie transportu,zamieściłam kudłaczka na dwóch Transportowych FB. To wstępnie transport jest umówiony na 21.08.15 tak? Bogusik,ślicznie dziękuję.Wiedziałam,że pomożesz w szukaniu transportu na FB,bo ja oczywiście jestem noga w tym temacie. Bardzo,bardzo dziękuję. Chyba będzie potrzebny bazarek kilometrowy bo nie damy rady z wydatkami,głównie chodzi o transport.Kto by mógł pomóc? Popatrzcie jaki jestem śliczny,że nikt mnie przez rok nie chciał przygarnąć,dziwne. Może uda się kudłaczkowi zachować sierść,tylko solidnie wyczesując? Quote
Anula Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Dostałam super wiadomość od koja.Koja przenosi swoją deklarację 30,00zł z Nikusia na kudłaczka.Ślicznie dziękujemy. Quote
Havanka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Anula, to może ja spróbuję zrobić ten bazarek kilometrowy? Quote
Anula Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Anula, to może ja spróbuję zrobić ten bazarek kilometrowy? O rany,dziękuję serdecznie.Bardzo jest potrzebny. A można go połaczyć z imiennym? Kudłaczek nie ma imienia. Quote
Sara2011 Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Widzę, ze jest już opcja transportu ale w razie "w" informuję, ze za tydzień w piątek będę jechała na trasie Siedlce-Mińsk Mazowiecki-Grójec-Wiskitki -dalej autostradą A2 przez Poznań do węzła Jordanowo a potem S3 do Gorzowa Wlkp. Wyjazd z Siedlec bardzo wcześnie rano. Quote
Havanka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 O rany,dziękuję serdecznie.Bardzo jest potrzebny. A można go połaczyć z imiennym? Kudłaczek nie ma imienia. Tylko ja nie za bardzo jestem biegła w temacie imiennego. Może ktoś bardziej doświadczony go poprowadzi. Quote
WIGA Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Zapisuję piesiunia,cudny jest,trochę fryzury i kogoś urzeknie,bo mnie już zauroczył.Dorzucę grosz na transport. Quote
Anula Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Tylko ja nie za bardzo jestem biegła w temacie imiennego. Może ktoś bardziej doświadczony go poprowadzi. No ja też nie.Może ktoś zgłosi się do imiennego bazarku,poczekajmy. Zapisuję piesiunia,cudny jest,trochę fryzury i kogoś urzeknie,bo mnie już zauroczył.Dorzucę grosz na transport. Serdecznie dziękuję za pomoc dla kudłaczka.Na razie nie wiemy jakie będą koszty transportu ale sądzę,że spore.Zapiszę zaraz w 2 poście. Quote
Anula Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Dorota1 też mnie poinformowała,że przenosi z Niko swoją deklarację na kudłaczka.Bardzo,bardzo dziękuję.Zaraz zapiszę. Mamy 150,00zł deklaracji stałych. Quote
Tola Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Widzę, ze jest już opcja transportu ale w razie "w" informuję, ze za tydzień w piątek będę jechała na trasie Siedlce-Mińsk Mazowiecki-Grójec-Wiskitki -dalej autostradą A2 przez Poznań do węzła Jordanowo a potem S3 do Gorzowa Wlkp. Wyjazd z Siedlec bardzo wcześnie rano. Pojawiła się nowa propozycja transportu - tylko wtedy psiulek musiałby przyjechać dzień wcześniej do Siedlec... Albo ktoś musiałby jechać tam w nocy... Quote
Agnieszka103 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Jestem na zaproszenie. Muszę podliczyć wszystkie deklaracje stałe i te jednorazowe bo jest ich już wiele...Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś "wysupłać" dla kudłaczka... Póki co zapisuję wątek Quote
Havanka Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Wszystkich, którym los małego kudłaczka nie jest obojętny, zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/148276-710-kilometr%C3%B3w-do-nowego-%C5%BCycia-kud%C5%82aczka-ze-schronu-do-24082015-godz-2000/?p=16338864 Quote
Anula Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Pojawiła się nowa propozycja transportu - tylko wtedy psiulek musiałby przyjechać dzień wcześniej do Siedlec... Albo ktoś musiałby jechać tam w nocy... Hania do Poznania ma o wiele bliżej,tylko kto dowiezie malucha do Siedlec i to raczej w nocy aby na rano był w Siedlcach. Jestem na zaproszenie. Muszę podliczyć wszystkie deklaracje stałe i te jednorazowe bo jest ich już wiele...Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś "wysupłać" dla kudłaczka... Póki co zapisuję wątek Dziękuję bardzo,porachuj może uda się coś wysupłać jednak. Wszystkich, którym los małego kudłaczka nie jest obojętny, zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/148276-710-kilometr%C3%B3w-do-nowego-%C5%BCycia-kud%C5%82aczka-ze-schronu-do-24082015-godz-2000/?p=16338864 Bardzo dziękuję za bazarek,będę w miarę możliwości podrzucać. Quote
Nadziejka Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Malureczku serduszko zagladam z kciukolami Quote
Sara2011 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Hania do Poznania ma o wiele bliżej,tylko kto dowiezie malucha do Siedlec i to raczej w nocy aby na rano był w Siedlcach. Dziękuję bardzo,porachuj może uda się coś wysupłać jednak. Bardzo dziękuję za bazarek,będę w miarę możliwości podrzucać. Anula, nawet nie do Poznania ale mogłabym spotkać się z Hanią w okolicach Świebodzina. Może ktoś z Mińska Maz. albo Warszawy mógłby psiaka przetrzymać a potem rano podrzucić gdzieś pod Warszawę? Ja niestety z Warszawy nie odbiorę sama bo jakoś nie wierzę w swoje umiejętności kierowcy aby pchać się do W-wy. Quote
Anula Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Anula, nawet nie do Poznania ale mogłabym spotkać się z Hanią w okolicach Świebodzina. Może ktoś z Mińska Maz. albo Warszawy mógłby psiaka przetrzymać a potem rano podrzucić gdzieś pod Warszawę? Ja niestety z Warszawy nie odbiorę sama bo jakoś nie wierzę w swoje umiejętności kierowcy aby pchać się do W-wy. pajda67 jest z Siedlec.Z Mińska Maz. nikogo nie znam.W zasadzie transportem zajmuje się Tola a my tu jakoś tylko staramy się pomóc. Quote
Tola Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 pajda67 jest z Siedlec.Z Mińska Maz. nikogo nie znam.W zasadzie transportem zajmuje się Tola a my tu jakoś tylko staramy się pomóc. Problem jest w dowozie psiaka do Warszawy - ja nie dam rady, a nie mam na razie nikogo, kto pojechałby w tamtym kierunku. Można poprosić agat21, która przyjeżdżała po Niko, ale nie wiem, czy jest sens fatygować ją taki kawał drogi i w nocy... Koszt tej drugiej opcji transportu jest na pewno niższy . Ta pierwsza wersja jest już dograna (Zamość - Kraków - Nowa Sól), ale decyzja należy do nas wszystkich. Jeśli uważacie, ze lepiej byłoby, aby maluch jechał jednak do Warszawy, to będę probowała rozmawiać z agat21. Na razie plan jest taki, że w środę zabieram Pszenicznego ze schronu, (kapiel, fryzura i jedzie do Murki). W czwartek zabieram mniejszego kudłaczka, jedzie na noc do zadry (zostanie odrobaczony, wykąpany), a w piątek rano wyrusza do Krakowa. . Quote
Poker Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Z Mińska Mazowieckiego jest albo malagos albo Nutusia. Quote
Recommended Posts