Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sprawie transportu,zamieściłam kudłaczka na dwóch Transportowych FB.

To wstępnie transport jest umówiony na 21.08.15 tak?

Bogusik,ślicznie dziękuję.Wiedziałam,że pomożesz w szukaniu transportu na FB,bo ja oczywiście jestem noga w tym temacie.

Bardzo,bardzo dziękuję.

Chyba będzie potrzebny bazarek kilometrowy bo nie damy rady z wydatkami,głównie chodzi o transport.Kto by mógł pomóc?

Popatrzcie jaki jestem śliczny,że nikt mnie przez rok nie chciał przygarnąć,dziwne.

1bb84fe96e264edcmed.jpg

Może uda się kudłaczkowi zachować sierść,tylko solidnie wyczesując?

Posted

Anula, to może ja spróbuję zrobić ten bazarek kilometrowy?

O rany,dziękuję serdecznie.Bardzo jest potrzebny.

A można go połaczyć z imiennym? Kudłaczek nie ma imienia.

Posted

Widzę, ze jest już opcja transportu ale w razie "w" informuję, ze za tydzień w piątek będę jechała na trasie Siedlce-Mińsk Mazowiecki-Grójec-Wiskitki -dalej autostradą A2 przez Poznań do węzła Jordanowo a potem S3 do Gorzowa Wlkp. Wyjazd z Siedlec bardzo wcześnie rano.

Posted

O rany,dziękuję serdecznie.Bardzo jest potrzebny.
A można go połaczyć z imiennym? Kudłaczek nie ma imienia.

Tylko ja nie za bardzo jestem biegła w temacie imiennego. Może ktoś bardziej doświadczony go poprowadzi.
Posted

Tylko ja nie za bardzo jestem biegła w temacie imiennego. Może ktoś bardziej doświadczony go poprowadzi.

No ja też nie.Może ktoś zgłosi się do imiennego bazarku,poczekajmy.

Zapisuję piesiunia,cudny jest,trochę fryzury i kogoś urzeknie,bo mnie już zauroczył.Dorzucę grosz na transport.

Serdecznie dziękuję za pomoc dla kudłaczka.Na razie nie wiemy jakie będą koszty transportu ale sądzę,że spore.Zapiszę zaraz w 2 poście.

Posted

Dorota1 też mnie poinformowała,że przenosi z Niko swoją deklarację na kudłaczka.Bardzo,bardzo dziękuję.Zaraz zapiszę.

Mamy 150,00zł deklaracji stałych.

Posted

Widzę, ze jest już opcja transportu ale w razie "w" informuję, ze za tydzień w piątek będę jechała na trasie Siedlce-Mińsk Mazowiecki-Grójec-Wiskitki -dalej autostradą A2 przez Poznań do węzła Jordanowo a potem S3 do Gorzowa Wlkp. Wyjazd z Siedlec bardzo wcześnie rano.

Pojawiła się  nowa propozycja transportu - tylko wtedy psiulek musiałby przyjechać dzień wcześniej do Siedlec...

Albo ktoś musiałby jechać tam w nocy...

Posted

Jestem na zaproszenie. Muszę podliczyć wszystkie deklaracje stałe i te jednorazowe bo jest ich już wiele...Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś "wysupłać" dla kudłaczka... Póki co zapisuję wątek

Posted

Pojawiła się  nowa propozycja transportu - tylko wtedy psiulek musiałby przyjechać dzień wcześniej do Siedlec...

Albo ktoś musiałby jechać tam w nocy...

Hania do Poznania ma o wiele bliżej,tylko kto dowiezie malucha do Siedlec i to raczej w nocy aby na rano był w Siedlcach.

Jestem na zaproszenie. Muszę podliczyć wszystkie deklaracje stałe i te jednorazowe bo jest ich już wiele...Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś "wysupłać" dla kudłaczka... Póki co zapisuję wątek

Dziękuję bardzo,porachuj może uda się coś wysupłać jednak.

Bardzo dziękuję za bazarek,będę w miarę możliwości podrzucać.

Posted

Hania do Poznania ma o wiele bliżej,tylko kto dowiezie malucha do Siedlec i to raczej w nocy aby na rano był w Siedlcach.

Dziękuję bardzo,porachuj może uda się coś wysupłać jednak.

Bardzo dziękuję za bazarek,będę w miarę możliwości podrzucać.

Anula, nawet nie do Poznania ale mogłabym spotkać się z Hanią w okolicach Świebodzina.

Może ktoś z Mińska Maz. albo Warszawy mógłby psiaka przetrzymać a potem rano podrzucić gdzieś pod Warszawę? Ja niestety z Warszawy nie odbiorę sama bo jakoś nie wierzę w swoje umiejętności kierowcy aby pchać się do W-wy.

Posted

Anula, nawet nie do Poznania ale mogłabym spotkać się z Hanią w okolicach Świebodzina.

Może ktoś z Mińska Maz. albo Warszawy mógłby psiaka przetrzymać a potem rano podrzucić gdzieś pod Warszawę? Ja niestety z Warszawy nie odbiorę sama bo jakoś nie wierzę w swoje umiejętności kierowcy aby pchać się do W-wy.

pajda67 jest z Siedlec.Z Mińska Maz. nikogo nie znam.W zasadzie transportem zajmuje się Tola a my tu jakoś tylko staramy się pomóc.

Posted

pajda67 jest z Siedlec.Z Mińska Maz. nikogo nie znam.W zasadzie transportem zajmuje się Tola a my tu jakoś tylko staramy się pomóc.

Problem jest w dowozie psiaka do Warszawy - ja nie dam rady, a nie mam na razie nikogo, kto pojechałby w tamtym kierunku.

Można poprosić agat21, która przyjeżdżała po Niko, ale nie wiem, czy jest sens fatygować ją taki kawał drogi i w nocy...

Koszt tej drugiej opcji transportu  jest na pewno niższy .

Ta pierwsza  wersja jest już dograna (Zamość - Kraków - Nowa Sól), ale decyzja należy do nas wszystkich.

Jeśli uważacie, ze lepiej byłoby, aby maluch jechał jednak do Warszawy, to będę probowała rozmawiać z agat21.

Na razie plan jest taki, że w środę zabieram Pszenicznego ze schronu, (kapiel, fryzura i jedzie do Murki).

W czwartek zabieram mniejszego kudłaczka, jedzie na noc do zadry (zostanie odrobaczony, wykąpany), a w piątek rano wyrusza do Krakowa.

.