maggd Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Witam Jestem tu nowa.Od 8tyg jestem szczęśliwa posiadaczka cudownego corsiaka Promila.Nasz szczeniak obecnie ma 14tyg i bardzo dokazuje.Szczypie i podgryza, moje ręce wyglądają jak bym wpadła w krzewy róż... Mojego 3,5 letniego synka traktuje jak szczeniaka i potrafi z biegu skoczyć mu na plecy czy gryz po nich.Nie zostawiam ich samych jednakowoż nie zawsze zdąże zlapać cc w locie. W związku z powyższym aby nie popelniac bledow wychowawczych chcialam prosic o pole cenie osrodka lub trenera z okolic Gliwic. Wychowywałam sie od dziecka z psami ale trafialay mi sie ( mimo duzych ras bo mialam boksera i rotvailera) pluszaki a teraz ....no w cudnym wymarzonym corsiaku diabel???? Proszę jeśli możecie coś doradzić dajcie znać. Quote
Guest Agata185762548 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 A może wrzucisz zdjęcie swojego pupilka? Z jakiej jest hodowli? A w szkoleniu na naszą pomoc mozesz liczyć :) Quote
michal-doberman Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Dużo porad wychowawczych masz tutaj: http://www.szkola-doberman.pl/szkolenie-psow/szkolenie-cane-corso-wychowanie-szczeniaka-nauka-posluszenstwa/poczytaj dokładnie. Quote
Recommended Posts