Anula Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 To jest jedna odleżyna,czy więcej ich ma? Biedny.Teraz po obcięciu i wykąpaniu powinno ciałko się szybko zagoić.Ma przepisaną jakąś maść na odleżyny? Quote
wieso Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 sliczny jest, sliczny......Jak mu niepewnie po ostrzyzeniu.....bidulek..... Quote
Tola Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Chciałam jeszcze napisać, ze kochana Bogusik zasponsorowała nam zakup kontenerka, jechał w nim dzisiaj mniejszy kudlacz - bardzo dziękuję.!!! Z przelanej na moje konto kwoty zostaje 55 zł, które prześlę anecik na Pszenicznego - jeszcze raz dziękuję. Nowy kontenerek, który dostarczono dzisiaj [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/c01dd915f323ae3d][/URL] Quote
Havanka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Jaką ulgę musiał poczuć, kiedy te kołtuny spadły z niego. Nie mówiąc już o kąpieli ! Teraz to zupełnie inny pies. Wkrótce odzyska radość w oczach. Pozna inne życie, bez krat i u boku człowieka. Quote
Anecik Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nasze kochane cudo. Jakie śliczne oczka. Dziękujemy Dziewczyny. Ale patrzcie jak niewiele potrzeba - wykąpać, obciąć i zupełnie inny pies. Wiem że to nie realne ale gdyby robić to psom w schronisku - szczególnie takim kudłaczom - wykąpać i obciąć myślę że adopcje byłyby na porządku dziennym. Pomijam że byłoby im o sto razy lepiej w takie upały. Quote
wieso Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Dopiero teraz widze zdjecia z odlezynami, mA ich wiecej? Quote
Havanka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Chciałam jeszcze napisać, ze kochana Bogusik zasponsorowała nam zakup kontenerka, jechał w nim dzisiaj mniejszy kudlacz - bardzo dziękuję.!!! Z przelanej na moje konto kwoty zostaje 55 zł, które prześlę anecik na Pszenicznego - jeszcze raz dziękuję. Nowy kontenerek, który dostarczono dzisiaj Bogusik, jesteś A N I O Ł E M w ludzkiej skórze !!! 1 Quote
Tola Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 To jest jedna odleżyna,czy więcej ich ma? Biedny.Teraz po obcięciu i wykąpaniu powinno ciałko się szybko zagoić.Ma przepisaną jakąś maść na odleżyny? Jest jeszcze jedna, mniejsza. Wiem, ze dzisiaj odlezyna została zaopiekowana, jutro dowiem się więcej. A Pszeniczny jezdził kiedyś autem - dzisiaj w schronisku wskoczył sam do środka, a z maluchem trzeba było trochę "na siłę" Quote
Havanka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015   Jest jeszcze jedna, mniejsza. Wiem, ze dzisiaj odlezyna została zaopiekowana, jutro dowiem się więcej, bo pojadę porobić zdjęcia małemu kudłaczkowi. A Pszeniczny jezdził kiedys autem - dzisiaj w schronisku wskoczył sam do środka, a z maluchem trzeba było trochę "na siłę"  Pewnie chciał jak najszybciej opuścić ten przybytek ! Odjechać, byle dalej... Quote
Guest TyŚka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Ma piękne, mądre spojrzenie... Pewnie kilka kilogramów zrzucił przy tej sierści, kochany. Quote
Tola Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Ma piękne, mądre spojrzenie... Pewnie kilka kilogramów zrzucił przy tej sierści, kochany. Mądre, ale bardzo smutne. Mam nadzieję, ze już niedługo.. Quote
wieso Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Bogusik, jesteś A N I O Ł E M w ludzkiej skórze !!! Dziekujemy bardzo Quote
jola&tina Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Mądre, ale bardzo smutne. Mam nadzieję, ze już niedługo.. Smutne i takie proszące. Jest trochę wystraszony i zmęczony. Śliczny Pszeniczny, będzie dobrze. Quote
Poker Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Biedny, ile się nacierpiał Fantastycznie ,ze wyszedł ze schronu. może to są bardziej odparzenia niż odleżyny.Jak zwał tak zwał, leczyć trzeba. A 7 lat to nie wyrok. Starsze spy się wyadoptowują , to i on znajdzie ten jedyny , najlepszy domek. Quote
Bogusik Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Kontenerek,to małe piwo z tym kochane dziewczyny :) co wy robicie w realu,wyciągając te bidulki... Niech służy jak najdłużej i transportuje następne do nowego,lepszego życia bez krat! :) Quote
b-b Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Jest wspaniały!!! Śliczny i mam nadzieję że te rany szybko i bez problemu teraz się zagoją. Ma piękne oczy. Jeszcze smutne ale kiedy przekona się, że jego życie odmieniło się na lepsze mam nadziej,ę że szybko będą radosne. A wiek? Kiedy wyzdrowieje i dojdzie do siebie pewnie i kilka lat będzie miał mniej ;) Teraz już będzie tylko lepiej ! Quote
Anecik Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Tak mniejszy jest tutaj http://www.dogomania.com/forum/topic/148244-ma%C5%82yprzestraszony-kud%C5%82aczekbrudny%C5%9Bmierdz%C4%85cy-prosi-o-pomoc/page-5 Quote
Nadziejka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Jak dobrze ze janioly dzialaja jak dobrze psinuniu te ranki .... zagaoja zagoja kochany sciskamy za zycie nowe niechaj bedzie jak najlepsiutkie piesiu cudowny i te oczka wiedzial juz wiedzial ze zmienia sie wszystko wokol ... ale niepewnie jeszcze patrzyl Quote
Guest TyŚka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Pierwsza noc poza schroniskiem... coś niesamowitego... Quote
Anecik Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Pierwsza nocka poza schroniskiem :D Dobrej nocy Tolu i Duży Kudłaczku :) Quote
Guest TyŚka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Pierwsza i OSTATNIA nocka poza schroniskiem :D Dobrej nocy Tolu i Duży Kudłaczku :) Jak to ostatnia poza schroniskiem?! :P Pszeniczy do schroniska się przecież już nie wybiera, NIGDY. Quote
Anecik Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Jak to ostatnia poza schroniskiem?! :P Pszeniczy do schroniska się przecież już nie wybiera, NIGDY. Popierniczyło mi się. Jak się zorientowałam to już mnie ustrzeliłaś. Chciałam powiedzieć żeby już nigdy nie spędził nocy w schronisku :D Quote
Recommended Posts