b-b Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Kochana i tu jest problem......ZNOWU NIE WIEM..... Mieszkam koło Leszna (w stronę Rawicza). TZ pracuje w Lesznie wiec można pokombinować :) Quote
Tola Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Ja mam nadzieję że się Maciej nie obrazi ,że mu robotę sprzed nosa zabrałam ;) Tola podaj mi gdzie znajdę zdjęcia Tusi i w wolnej chwili zrobię :) Myślę, że nie :) Będzie większy wybór, każdy wstawi sobie ten, który mu najbardziej opowiada, można będzie tez zmieniać :) Wątek TUSI http://www.dogomania.com/forum/topic/147574-tusia-od-lizy-czyli-o-tym-jak-jedno-ma%C5%82e-stworzenie-potrafi-poruszy%C4%87-tyle-serc/ Quote
wieso Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Mieszkam koło Leszna (w stronę Rawicza). TZ pracuje w Lesznie wiec można pokombinować :)Cudownie, to trzeba obgadac :) na razie wszyscy na urlopach a i my sie wybieramy w przyszlym tygodniu Jak zdrowie TZ pozwoli. Moze sie jeszcze znajdzie pare rzeczy " douzbiera " :)) Po powrocie napisze dokladnie na pw, dobrze? Quote
Havanka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Cudownie, to trzeba obgadac :) na razie wszyscy na urlopach a i my sie wybieramy w przyszlym tygodniu Jak zdrowie TZ pozwoli. Moze sie jeszcze znajdzie pare rzeczy " douzbiera " :)) Po powrocie napisze dokladnie na pw, dobrze? Wiesiu, to cudownego urlopu ! Ładuj akumulatory na najbliższy rok !!! Quote
wieso Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Dziekuje Havanko, jezeli sie uda to wyruszamy w przyszla srode :) Quote
b-b Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Cudownie, to trzeba obgadac :) na razie wszyscy na urlopach a i my sie wybieramy w przyszlym tygodniu Jak zdrowie TZ pozwoli. Moze sie jeszcze znajdzie pare rzeczy " douzbiera " :)) Po powrocie napisze dokladnie na pw, dobrze? Jasne :) TZ-owi zdrowia i spokojnego bez ukropu urlopu Wam życzę :) Quote
Tola Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Jasne :) TZ-owi zdrowia i spokojnego bez ukropu urlopu Wam życzę :) Dołączam się do życzeń - zdrowia i udanego wypoczynku :) I wracaj do nas :) Quote
Anecik Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Cudownie, to trzeba obgadac :) na razie wszyscy na urlopach a i my sie wybieramy w przyszlym tygodniu Jak zdrowie TZ pozwoli. Moze sie jeszcze znajdzie pare rzeczy " douzbiera " :)) Po powrocie napisze dokladnie na pw, dobrze? Wiesia wypoczywajcie, mężowi zdrówka życzymy i szukaj, szukaj tych fajnistych fantów. Sama łykłabym tą torbę (plecaczek) :D A Pszeniczny chyba bidok ugotowany w tych kudłach :( Zresztą nie tyylko on. Quote
pamela555 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Zapisuję sobie wątek Pszenicznego, lecę podrzucać bazarki :P Quote
Havanka Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Wszystkich, którym los małego kudłaczka, kolegi Pszenicznego, ze schronu, nie jest obojętny, zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/148276-710-kilometr%C3%B3w-do-nowego-%C5%BCycia-kud%C5%82aczka-ze-schronu-do-24082015-godz-2000/?p=16338864 Quote
Nadziejka Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 serduszka zapraszam zajrzyjcie na watus dwoch sunieczek czekaja na pomoc zaprazsam serdecznie ratuneczku czekaja http://www.dogomania...proszą-o-pomoc/ Quote
Maciek777 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Na prośbę Havanki jestem z banerkami :) Widzę, że b-b odbiera mi chleb :D Na życzenie mogę wszystko pozmieniać jak by co :) Quote
Gusiaczek Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Cudne banerki :) Myślę, że Pszeniczny na domek długo nie będzie czekał Quote
Maciek777 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Cudne banerki :) Myślę, że Pszeniczny na domek długo nie będzie czekał Dzięki :) Ja mam kumpli o tym nazwisku i jakoś zawsze mi się z nimi kojarzy, tym bardziej, że kolor włosów podobny :D 1 Quote
Havanka Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Na prośbę Havanki jestem z banerkami :) Widzę, że b-b odbiera mi chleb :D Na życzenie mogę wszystko pozmieniać jak by co :) Maćku, wiedziałam, że się nie zawiodę ! Banerki są naprawdę super ! Nic nie trzeba zmieniać. Może masz mnie już dosyć, ale jeszcze mam prośbę, czy możesz mi podać link do tego mniejszego banerka, za pomocą kodów? Inaczej nie mogę go wkleić (tak jak ostatnio, zrobiłeś to z banerkiem Soni). Quote
Tola Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Na prośbę Havanki jestem z banerkami :) Widzę, że b-b odbiera mi chleb :D Na życzenie mogę wszystko pozmieniać jak by co :) Banerki cudne, jest wszystko co trzeba, bardzo dziękujemy :) Cudne banerki :) Myślę, że Pszeniczny na domek długo nie będzie czekał Ja tez mam taka nadzieję :) Quote
Maciek777 Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Dziękuję Wam Havanka - a tam za raz dosyć :) Z przyjemnością: [URL@=http://www.dogomania.com/forum/topic/148216-serce-p%C5%82acze-pszeniczny-czeka-na-pomoc/] [img]http://i57.tinypic.com/15wce2c.jpg[/IMG@] [/URL] Usunąć obie m@łpy ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Banerki piękne :). Dołączyłam ;) :D do grona bohaterów Pszenicznego :). Na bazarku Ewuni dla Pszenicznego są ;) nowe fanty :). Quote
Bogusik Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ja też się poczęstowałam slicznym banerkiem :) Tylko nie wiem dlaczego,nie chce mi zapisać obok kudłaczka tylko pod spodem.... Quote
jola&tina Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Śliczne banerki! Zawsze wzrusza mnie takie zdjęcie zza krat :( Pszeniczny, jak Ciocie i Wujkowie wezmą się za ciebie, to szybko znajdziesz domek taki jak Tosiek! Quote
wieso Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ojej, jakie przepiekne banerki. Znowu nie wiem, gdzie szukac opcji, wklej banerek, no nie wiem.... :( :( :( Quote
Recommended Posts