Nilsson Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Aniu, zadeklaruję 10 zł stałej dla chłopaka, od sierpnia. Dzięki Jolu :-) Quote
yolanovi Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Grosik do grosika i chłopak opuści więzienie. Kto jeszcze dorzuci? Quote
Nilsson Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Nie wytrzymałyśmy ,zaryzykowałyśmy i Czarny dzisiaj dotarł do DT . Mam nadzieję że nie zostawicie nas bez pomocy . Yolanovi wstawi nowe zdjęcia bo ja mam z tym problem (nowe dogo :-() Karinka zabrała Czarnego wykąpała i zawiozła do DT.Piesek mega pozytywny,grzeczny ,kontaktowy ,lubi głaskanie, przytulanie. Na tą chwilę musimy go odrobaczyć , odkarmić bo jest chudy ,podać jakieś preparaty na sierść bo nie jest za ładna i żeby go wzmocnić ,zaopatrzyć w porządną obrożę albo szelki -chyba że ktoś może mu podarować.Jest bardzo szczęśliwy ,wszystko obwąchuje i obsikuje :smile: 3 Quote
Martika&Aischa Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Nie wytrzymałyśmy ,zaryzykowałyśmy i Czarny dzisiaj dotarł do DT . Mam nadzieję że nie zostawicie nas bez pomocy . Yolanovi wstawi nowe zdjęcia bo ja mam z tym problem (nowe dogo :-() Karinka zabrała Czarnego wykąpała i zawiozła do DT.Piesek mega pozytywny,grzeczny ,kontaktowy ,lubi głaskanie, przytulanie. Na tą chwilę musimy go odrobaczyć , odkarmić bo jest chudy ,podać jakieś preparaty na sierść bo nie jest za ładna i żeby go wzmocnić ,zaopatrzyć w porządną obrożę albo szelki -chyba że ktoś może mu podarować.Jest bardzo szczęśliwy ,wszystko obwąchuje i obsikuje :smile: super :) bardzo bardzo się cieszę :) Quote
Ayame Nishijima Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ode mnie będzie 30 zł miesięcznie, na razie na pół roku - przelew pójdzie hurtem. Elik, tak, mam tymczasowiczkę. Tutaj, to znaczy dla Ciebie "tam". Myślałam, że może zostanie na stałe, ale chyba jednaka się to nie uda. Quote
elik Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 ... Elik, tak, mam tymczasowiczkę. Tutaj, to znaczy dla Ciebie "tam". Myślałam, że może zostanie na stałe, ale chyba jednaka się to nie uda. To super :) Ja mam na tymczasie 6 kociąt chorych na kk i świerzb razem z ich mamcią dlatego z groszem u mnie krucho :( Ale mogę pomóc przy bazarku. Napisz na PW lub e-mail jak z Twoja sunią :) Bardzo się cieszę, że psiaczek już poza schronem. Quote
Nilsson Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Ode mnie będzie 30 zł miesięcznie, na razie na pół roku - przelew pójdzie hurtem. Elik, tak, mam tymczasowiczkę. Tutaj, to znaczy dla Ciebie "tam". Myślałam, że może zostanie na stałe, ale chyba jednaka się to nie uda. WIELKIE DZIĘKI ,MAM NADZIEJĘ ŻE DO PÓŁ ROKU ZNAJDZIE DOMEK . :-) Quote
Evita11 Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 No to w końcu jestem ;) Deklaracja stała na Czarnula 30 zł Quote
Nilsson Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 No to w końcu jestem ;) Deklaracja stała na Czarnula 30 zł WOW,dzięki!!! Quote
yolanovi Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Oto obiecane zdjęcia. Wreszcie poza schronem, w drodze do DT Nie wierzę w swoje szczęscie... Jedziemy Quote
Beti-Buba Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Cioteczki czy dobrze zrozumiałam ,że Czarny był w schronisku gdzie psy NIE WYCHODZĄ nie opuszczają boksów i nie wychodzą na spacery z wolontariuszami?Jeśli tak napiszcie jakie to schronisko??? Czy znacie inne takie miejsca -piszcie.To jest niedopuszczalne i schroniska powinny organizować regularny wolontariat-wspaniałych ,chętnych osób do pomocy jest mnóstwo ale teki wolontariat musi być zorganizowany przez schronisko.W przypadku kiedy taka sytuacja ma miejsce /brak wolontariatu/wystarczy czasami trochę "pognębić" pytaniami o wolontariat kierownictwo schroniska,zainteresować sprawą media i często to wystarcza aby ruszył regularny wolontariat.Nie wyobrażam sobie w jakiej kondycji psychcznej są psy siedzące np.rok w kojcu??? Quote
Nilsson Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/148051-paski-bransoletki-yves-rocher-zak%C5%82adki-dla-czarnego-do-7082015-2000/ Bazarek dla Czarnego ,Dziekujemy xcat. Quote
xcat Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/148051-paski-bransoletki-yves-rocher-zak%C5%82adki-dla-czarnego-do-7082015-2000/ Bazarek dla Czarnego ,Dziekujemy xcat. Zapraszam :) I proszę o pomoc w podnoszeniu i reklamowaniu. Quote
jaguska Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Jaki on podobny do mojego tymczasa Miśka i mimo że Misio jest starszy i baaardzo chory to wygląda jak Czarny na początku schroniskowej tułaczki, więc wiem jak Czarny może wyglądać za parę tygodni w DT, ode manie 20 stałej, pod warunkiem że mi będziecie przypominać o wpłatach. Quote
Nilsson Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Jaki on podobny do mojego tymczasa Miśka i mimo że Misio jest starszy i baaardzo chory to wygląda jak Czarny na początku schroniskowej tułaczki, więc wiem jak Czarny może wyglądać za parę tygodni w DT, ode manie 20 stałej, pod warunkiem że mi będziecie przypominać o wpłatach. jaguska DZIĘKUJĘ!!!!! Quote
Nilsson Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Czarny jest bardzo fajnym pieskiem ,nie może nacieszyć się trawką i obwąchiwaniem ,tego mu brakowało przez ostanie lata. Quote
Martika&Aischa Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zapraszamy na bazarek dla Czarnuszka :) http://www.dogomania.com/forum/topic/148054-fashion-by-milady-vii-edycja-0608-2000-zapraszamy/?p=16318338 Quote
jaguska Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 jaguska DZIĘKUJĘ!!!!! Podajcie mi konto to jeszcze lipcową wpłacę. Quote
Nilsson Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Podajcie mi konto to jeszcze lipcową wpłacę. Jest w pierwszym poście .wpłacaj od sierpnia ,bo w lipcu będą tylko dwa dni. Quote
jaguska Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Tak to jest, stare oko niedowidzi ;), wpłacę i za lipiec, może na jakiś suplemencik dla Czarniutka wystarczy. Quote
Nilsson Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Tak to jest, stare oko niedowidzi ;), wpłacę i za lipiec, może na jakiś suplemencik dla Czarniutka wystarczy. Dzieki jaguska ,właśnie chciałam mu kupić jakieś witaminki czy tran ale muszę zapytać wetki co będzie najlepsze dla poprawy ogólnej i sierści.. postaram się co tydzień potwierdzać wpłaty,nie mam bezpośredniego dostępu do konta.Tak ,że proszę o wyrozumiałość. Quote
Recommended Posts