Tola Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Jak się sprawuje Tosiek? Są jakieś postępy w nauce tolerowania kotków? Pani przeczytała wszystkie posty no i próbuje je stosować Jest coraz lepiej; Tośkowi nauka przychodzi jednak z trudem, a przy tym to spryciarz - atakuje koty w chwili, kiedy ktoś z domowników odwróci się plecami, ale rodzina od razu reaguje. Do ogrodu wychodzi z kotami i tylko na smyczy no i musi to znosić ;) Dostałam sms, ze nastąpił chyba przełom, bo są chwile, kiedy Tosiek i koty wspólnie leżą obok siebie. A jeszcze w międzyczasie Tosiek oberwał od jednego z kotów. Może będzie dobrze. Quote
Poker Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Całkiem nieźle już to wygląda. Kochany DS , że nie zniechęcił się . Nawet jak Tosiek czasem pogoni kotom kota, to już dadzą sobie radę . Mam nadzieję ,że wkrótce będą się bawić w berka i chowanego. Quote
Tola Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Całkiem nieźle już to wygląda. Kochany DS , że nie zniechęcił się . Nawet jak Tosiek czasem pogoni kotom kota, to już dadzą sobie radę . Mam nadzieję ,że wkrótce będą się bawić w berka i chowanego. Kochany, Pani powiedziała, ze tak łatwo nie poddadzą się! 1 Quote
b-b Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Trzymam kciuki za Tośka i jego nawracanie na właściwą drogę wspólnego życia z kotami :) 1 Quote
terra Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Jak już zakosztował kociej łapy albo zębów, to może poszedł po rozum do głowy i da spokój koteczkom, za co mocno trzymam kciuki. 1 Quote
Jolanta08 Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 No to jeden kicia się wkurzył ... mocno trzymam kciuki za psio-kocią przyjaźń i cierpliwość państwa 2 Quote
Tola Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Świąteczne i noworoczne życzenia od rodziny Tośka :) [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/abe4cade2d2e6843][/URL] Tosiek ma się bardzo dobrze. Uwielbia długie spacery i oglądanie telewizji z pańciem. Pierwszy raz widzimy psa, który na żywo reaguje na to, co jest w telewizji,szczególnie ogląda programy o zwierzętach. Koty za dnia są lekko przeganiane, ale generalnie tolerują się już całkowicie. W domu cała czwórka przebywa bez problemu :) Jest coraz lepiej :) 1 Quote
Gabi79 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Świąteczne i noworoczne życzenia od rodziny Tośka :) Tosiek ma się bardzo dobrze. Uwielbia długie spacery i oglądanie telewizji z pańciem. Pierwszy raz widzimy psa, który na żywo reaguje na to, co jest w telewizji,szczególnie ogląda programy o zwierzętach. Koty za dnia są lekko przeganiane, ale generalnie tolerują się już całkowicie. W domu cała czwórka przebywa bez problemu :) Jest coraz lepiej :) Jaki on cudny!!! Kicia mojego brata też lubi się przyglądać zwierzętom w TV :) :) :) Dobrze, że Państwo dali Tośkowi czas na dogadanie się z kotami. Quote
Havanka Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Tosiek w końcu ustalił relacje z kotami. Po prostu potrzebował czasu na "dotarcie". Ten błogostan na zdjęciu, mówi wszystko ! Mam wymarzone kolana na własność, swojego ukochanego pana, prawdziwy dom... Jestem szczęśliwy ! Quote
Poker Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 wszystkim cioteczkom i wujkom z tego wątku i ich pieseczkom oraz życzy Giga z opiekunami i resztą ferajny. Quote
Recommended Posts