nazer Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witam zamierzam kupic owczarka niemieckiego i szukam dobrej hodowli na Slasku. Znalazlem hodowle [url]www.anarex.pl[/url] z sosnowca. Moje pytanie brzmi czy ktoś mial stycznosc z ta hodowla? ( kupil od nich psa). Bo z rozmow tel. z hodowca, przejzeniu ich strony wydaje sie godnym zaufania. Ewentualnie czy ktos moze polecic inne dobre slaskie hodowle?? Quote
nenemuscha Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Znam osobiście hodowców i psy..i szczerze polecam:lol: Quote
ayshe Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 ja mam dwa zastrzezenia[jak zwykle sie czepie:roll: :evil_lol: ]: 1.wszystkie suki byly kryte repem hodowli 2.hodowcy!czy na jakiejs stronie mozna dostac info[skan]na jaka ocene suka czy pies i u kogo zdala/zdal ipo?:roll: .juz nie mowiac o jakims "marnym"filmiku chociaz z placu:roll: :roll: .to naprawde baaardzo pozytywna reklama hodowli.warto by bylo rowniez udostepniac opis z korungu[no suki z tej hodowli nie maja zdaje sie podobnie jak ed-ale jasssne ze to nie obowiazkowe i cieszy chociaz to ipo1 suk-poza jedna,leska]. zdane ipo1 to baardzo smetna informacja po prostu.chcialoby sie wiedziec i widziec JAK zdane.bo wiadomo jak jest nie?:diabloti: Quote
mch Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 ja widzialam filmiki z pracy z pozorantem na stronie jednej naszej miejscowej hodowli . ale moim okiem laika nie umiem ocenic wartosci pracy psów . Quote
ayshe Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 i brawo ze wrzucili.:multi: .dawaj linka:cool3: :cool3: :cool3: :loveu: mch-no ja dostaje mnostwo meili i pw z pytaniami o hodowle bo ktos lub znajomy ktosia chce kupic onka.a robie sie coraz bardziej podejrzliwa niestety:roll: ...i wolalabym zobaczyc chociaz na filmie[to moga byc najlepsze momenty psa:cool3: ale i tak widac jak cos jest nie tak i super trening tego nie przykryje-najlepszy dowod=testy na bszs:diabloti: ]. Quote
mch Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [URL]http://www.animar.dog.pl/[/URL] tu w dziale video . ale tak teraz pomyslalam ze suki by jeszcze mogli pokazac . ale zeby byla jasnosc wklejenie linku nie jest z mojej strony żadną reklamą ,zachętą itp itd. Quote
nazer Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 to wkoncu warto z tej hodowli w sosnowcu kupic szczeniaka? bo juz mam metlik :) Quote
ayshe Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 wszystko w tej hodowli jest wg wymogow zkwp ok.decyzja zawsze nalezy do kupujacego.to wszak bedzie twoj pies:p Quote
maguta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 jak widac po galerii szczeniak bedzie typowo wystawowy raczej :cool3: bo o szkoleniach nie maja nic w sumie , tez własnie wybor nalezy do Ciebie hodowla craczej okey ;) Quote
saJo Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ale Ci hodowcy musza miec "oko" do psow!! Ni dosc, ze udalo im sie kupic tak wybitnego reproduktora, zeby 4 mioty po nim miec, to jeszcze pasuje do wszystkich ich suk!! Oodziwiam, takich hodowcow ze swieca szukac!! Quote
maguta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 to sie nazywaja oszczedonosci na kryciu :razz: Quote
Recommended Posts