Mazowszanka13 Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Kiedy :P Wieczorem, muszę ze słońca trochę pokorzystać. Quote
Anecik Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Z powodu rozwodu. Opisałam wszystko na wątku "Ku pamięci...". Igła u mnie miała na imię Luna - taka spora sunia biało-szara, szorstkowłosa. Kukułcze jajo, podrzucone mi na weekend ;) Aborcję miała 2 dni przed porodem... 30 lipca minęłyby 4 lata od adopcji :( A to Pani nie pokochała psiaka przez 4 lata że nie może u niej zostać??? Chyba rozwodzi sie z mężem a mie psem. Doczytałam na "Ku pamięci.." ze to na złośc Panu :( 1 Quote
Mattilu Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A to Pani nie pokochała psiaka przez 4 lata że nie może u niej zostać??? Chyba rozwodzi sie z mężem a mie psem. Doczytałam na "Ku pamięci.." ze to na złośc Panu :( Dociera do mojej mózgownicy, że pani się rozwodzi z panem i chodzi o to, żeby zrobić na złość panu. Ale nie rozumiem tego. Mam dokładnie taką samę reakcję jak anecik - przez cztery lata nie pokochać psa?!!! Quote
elik Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A to Pani nie pokochała psiaka przez 4 lata że nie może u niej zostać??? Chyba rozwodzi sie z mężem a mie psem. Doczytałam na "Ku pamięci.." ze to na złośc Panu :( Dociera do mojej mózgownicy, że pani się rozwodzi z panem i chodzi o to, żeby zrobić na złość panu. Ale nie rozumiem tego. Mam dokładnie taką samę reakcję jak anecik - przez cztery lata nie pokochać psa?!!! Wstrętny babsztyl. Nie do pojęcia, jak można narazić żywą istotę na cierpienie - psiak pewnie bardzo cierpi z powodu rozstania z opiekunami - po to, żeby ktoś inny cierpiał. A dzieci ? Dzieci tez pewnie cierpią z powodu rozstania z psiakiem, no chyba, że się podały z charakterem na wredną babę. Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Jest - dwójka dzieci. Mamusia ciężko pracuje, żeby dzieci również znielubiły psa. Np. nie pozwala synkowi zapozować z Igłą do zdjęcia do ogłoszeń :( A Igła za dziećmi w ogień by skoczyła! Pan mówi, że spokojnie można było je same zostawić z psem w ogrodzie - pilnowała jak źrenicy oka! Niestety, na głupotę lekarstwa nie ma i nie zanosi się, żeby je ktoś wynalazł w najbliższym czasie :( Fajowe koleżanki - Tosi będzie smutno po wyjeździe Iki... Quote
Mazowszanka13 Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Zdjęcia Tosi solo w poście # 126 Tosia wygląda poważnie, ale to młodziutka sunia. Ma białe ząbki. Kto potrafi przekręcić zdjęcia to proszę o pomoc :) Ja potrafię przekręcić na pulpicie skąd pobieram, ale w fotosiku i później to już nie :( Quote
Anecik Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A popatrzcie co znalazłam; http://www.dogomania.com/forum/topic/147881-przygarn%C4%99-ma%C5%82%C4%85-%C5%82agodn%C4%85-pro-koci%C4%85-suczk%C4%99/ Jak Tosia z kotami? Bo nie pamiętam czy była mowa? Quote
elik Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Jest - dwójka dzieci. Mamusia ciężko pracuje, żeby dzieci również znielubiły psa. Np. nie pozwala synkowi zapozować z Igłą do zdjęcia do ogłoszeń :( A Igła za dziećmi w ogień by skoczyła! Pan mówi, że spokojnie można było je same zostawić z psem w ogrodzie - pilnowała jak źrenicy oka! Niestety, na głupotę lekarstwa nie ma i nie zanosi się, żeby je ktoś wynalazł w najbliższym czasie :(... To nie tylko głupota, to jeszcze koszmarna mściwość. Żeby dopiec mężowi, unieszczęśliwi jeszcze niczego nie winne dzieci i psa. Najgorszy gatunek człowieka !!! 2 Quote
elik Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Zdjęcia Tosi solo w poście # 126 Tosia wygląda poważnie, ale to młodziutka sunia. Ma białe ząbki. Kto potrafi przekręcić zdjęcia to proszę o pomoc :) Ja potrafię przekręcić na pulpicie skąd pobieram, ale w fotosiku i później to już nie :( Bardzo proszę :) Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 No i śliczny piegus, we właściwą stronę obrócony :) To ja do naszej Poleczki zaproszę;) http://www.dogomania.com/forum/topic/147884-pola-z-pola-na-g%C5%82owie-torba-na-szyi-sznurek/ Quote
Mazowszanka13 Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 A popatrzcie co znalazłam; http://www.dogomania.com/forum/topic/147881-przygarn%C4%99-ma%C5%82%C4%85-%C5%82agodn%C4%85-pro-koci%C4%85-suczk%C4%99/ Jak Tosia z kotami? Bo nie pamiętam czy była mowa? Dziękuję Ci bardzo :) Dołozyłam jeszcze informację, w których postach są zdjęcia. A elik dziękuję za odwrócenie zdjęć :) Quote
Nadziejka Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 :) :)Piekniosci lalunia zdrowka zdroooooooowka i domenku Quote
Mazowszanka13 Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Jutro jedziemy z Tosią na sterylkę. Zabieg o 12-ej. Trzymajcie kciuki, proszę :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Wyjeżdżamy o 10-ej. Ciężki poranek z dwoma głodnymi psami. Quote
Mazowszanka13 Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Maiłam zapytanie o Ikę. Podesłałam zdjęcia Tosi. Quote
Anecik Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Jutro jedziemy z Tosią na sterylkę. Zabieg o 12-ej. Trzymajcie kciuki, proszę :) Trzymamy mocno :) Ciężki poranek z dwoma głodnymi psami. A z trzema jeszcze gorzej :D Quote
Mazowszanka13 Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Już po akcji. :) Tosia ma maleńkie cięcie na brzuszku. W środku były dwa-trzy maleńkie płody.Tak małe, że trudno doliczyć. Trochę piszczała po zabiegu, teraz śpi na trawce. Mam dla niej lek przeciwbólowy na dziś wieczór i jutro rano. Była bardzo dzielna. W samochodzie grzeczna i spokojna w odróżnieniu od swojej koleżanki Blanki, która o mały włos nie zadeptała Tosi na tylnym siedzeniu. Dlatego przeniosłam ją na przednie siedzenie. Quote
Mazowszanka13 Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Tosia grzeczna, dużo śpi, do majtek nie zagląda. Dałam jej środek przeciwbólowy wieczorem i dziś rano. Dobrze, że cięcie małe. Quote
Nutusia Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Dotarłam wreszcie! Tosinka jest przeurocza - rzeczywiście maleńka :) Marnie wychodziła z narkozy - w odróżnieniu od Bianki, która sama sobie wyszła z sali operacyjnej do nas do poczekalni :D Jeszcze chwila i Tosia zapomni, że była na mało fajnej wycieczce ;) Quote
Recommended Posts