Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z powodu rozwodu. Opisałam wszystko na wątku "Ku pamięci...". Igła u mnie miała na imię Luna - taka spora sunia biało-szara, szorstkowłosa. Kukułcze jajo, podrzucone mi na weekend ;) Aborcję miała 2 dni przed porodem... 30 lipca minęłyby 4 lata od adopcji :(

A to Pani nie pokochała psiaka przez 4 lata że nie może u niej zostać??? Chyba rozwodzi sie z mężem a mie psem.

Doczytałam na "Ku pamięci.." ze to na złośc Panu :(

• Upvote 1
Posted

A to Pani nie pokochała psiaka przez 4 lata że nie może u niej zostać??? Chyba rozwodzi sie z mężem a mie psem.

Dociera do mojej mózgownicy, że pani się rozwodzi z panem i chodzi o to, żeby zrobić na złość panu. Ale nie rozumiem tego. Mam dokładnie taką samę reakcję jak anecik - przez cztery lata nie pokochać psa?!!!

Posted

Dociera do mojej mózgownicy, że pani się rozwodzi z panem i chodzi o to, żeby zrobić na złość panu. Ale nie rozumiem tego. Mam dokładnie taką samę reakcję jak anecik - przez cztery lata nie pokochać psa?!!!

Wstrętny babsztyl. Nie do pojęcia, jak można narazić żywą istotę na cierpienie - psiak pewnie bardzo cierpi z powodu rozstania z opiekunami -  po to, żeby ktoś inny cierpiał.

A dzieci ? Dzieci tez pewnie cierpią z powodu rozstania z psiakiem, no chyba, że się podały z charakterem na wredną babę.

Posted

Jest - dwójka dzieci. Mamusia ciężko pracuje, żeby dzieci również znielubiły psa. Np. nie pozwala synkowi zapozować z Igłą do zdjęcia do ogłoszeń :( A Igła za dziećmi w ogień by skoczyła! Pan mówi, że spokojnie można było je same zostawić z psem w ogrodzie - pilnowała jak źrenicy oka! Niestety, na głupotę lekarstwa nie ma i nie zanosi się, żeby je ktoś wynalazł w najbliższym czasie :(

Fajowe koleżanki - Tosi będzie smutno po wyjeździe Iki...

Posted

Zdjęcia Tosi solo w poście # 126

Tosia wygląda poważnie, ale to młodziutka sunia. Ma białe ząbki.

Kto potrafi przekręcić zdjęcia to proszę o pomoc :)

Ja potrafię przekręcić na pulpicie skąd pobieram, ale w fotosiku i później to już nie :(

Posted

Jest - dwójka dzieci. Mamusia ciężko pracuje, żeby dzieci również znielubiły psa. Np. nie pozwala synkowi zapozować z Igłą do zdjęcia do ogłoszeń :( A Igła za dziećmi w ogień by skoczyła! Pan mówi, że spokojnie można było je same zostawić z psem w ogrodzie - pilnowała jak źrenicy oka! Niestety, na głupotę lekarstwa nie ma i nie zanosi się, żeby je ktoś wynalazł w najbliższym czasie :(...

To nie tylko głupota, to jeszcze koszmarna mściwość. Żeby dopiec mężowi, unieszczęśliwi jeszcze niczego nie winne dzieci i  psa. Najgorszy gatunek człowieka !!!

• Upvote 2
Posted

Zdjęcia Tosi solo w poście # 126

Tosia wygląda poważnie, ale to młodziutka sunia. Ma białe ząbki.

Kto potrafi przekręcić zdjęcia to proszę o pomoc :)

Ja potrafię przekręcić na pulpicie skąd pobieram, ale w fotosiku i później to już nie :(

Bardzo proszę :)

dropiatka.jpg

drop.jpg

Posted

Jutro jedziemy z Tosią na sterylkę. Zabieg o 12-ej.

Trzymajcie kciuki, proszę :)

Trzymamy mocno :)

Ciężki poranek z dwoma głodnymi psami.

A z trzema jeszcze gorzej :D

Posted

Już po akcji.  :)

Tosia ma maleńkie cięcie na brzuszku. W środku były dwa-trzy maleńkie płody.Tak małe, że trudno doliczyć.

Trochę piszczała po zabiegu, teraz śpi na trawce. Mam dla niej lek przeciwbólowy na dziś wieczór i jutro rano.

Była bardzo dzielna. W samochodzie grzeczna i spokojna w odróżnieniu od swojej koleżanki Blanki, która o mały włos nie zadeptała Tosi na tylnym siedzeniu. Dlatego przeniosłam ją na przednie siedzenie.

9bef9e9a92e83830gen.jpg

Posted

Dotarłam wreszcie! Tosinka jest przeurocza - rzeczywiście maleńka :) Marnie wychodziła z narkozy - w odróżnieniu od Bianki, która sama sobie wyszła z sali operacyjnej do nas do poczekalni :D

Jeszcze chwila i Tosia zapomni, że była na mało fajnej wycieczce ;)