Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od nas do Tychów jest ok. 400 km

O cholewcia, to dużo...

Ale nic - na razie podpytam gdzie nie gdzie...

Szafirka super - tylko też daleko. Murka ma tą zaletę / oprócz wielu innych :) / że jest stosunkowo blisko... 

Posted

A możesz zaprosić Murkę na wątek żeby się wypowiedziała? 

Na BDT trudno liczyć bo ich jak na lekarstwo...

A o deklarcje to można by powalczyć tylko muszą być konkrety. Ja w każdym razie nie zamierzam odpuścić Soni...

I jeszcze jedno pytanie a daleko macie do Tychów? Dałoby się ją jakoś tam dowieść? Bo coś mi przyszło do głowy... Bardzo proszę o odpowiedź bo to ważne...

O cholewcia, to dużo...

Ale nic - na razie podpytam gdzie nie gdzie...

Szafirka super - tylko też daleko. Murka ma tą zaletę / oprócz wielu innych :) / że jest stosunkowo blisko... 

Myślę, że gdyby udało się znaleźc jej jakieś miejsce, gdzie opłaty nie byłyby duże, to wtedy można zainwestować w transport...

Z deklaracjami za hotelik będzie bardzo trudno, bo suczka  - powiedzmy szczerze -może zasiedzieć się w tym hoteliku.

Posted

Myślę, że gdyby udało się znaleźc jej jakieś miejsce, gdzie opłaty nie byłyby duże, to wtedy można zainwestować w transport...

Z deklaracjami za hotelik będzie bardzo trudno, bo suczka  - powiedzmy szczerze -może zasiedzieć się w tym hoteliku.

Dlatego trzeba będzie szukać wielu deklaracji ale takich po 5-10zł, żeby w przypadku zasiedzenia się suni w hoteliku nie było to zbytnim obciążeniem dla kieszeni. A i w przypadku wykruszenia się deklaracji, łatwiej taką zastąpić niż np. w przypadku gdy wykruszy się deklaracja 100-złotowa.

Posted

Dlatego trzeba będzie szukać wielu deklaracji ale takich po 5-10zł, żeby w przypadku zasiedzenia się suni w hoteliku nie było to zbytnim obciążeniem dla kieszeni. A i w przypadku wykruszenia się deklaracji, łatwiej taką zastąpić niż np. w przypadku gdy wykruszy się deklaracja 100-złotowa.

Jestem dokładnie tego samego zdania...

To co ? Zaczynamy grosz do grosza?

Posted

Sara, popieram ! Bardzo leży mi na sercu ta sunia. Mogę zadeklarować dyszkę - na razie przez 12 mcy, bo moja sytuacja finansowa jest bardzo niestabilna i w przyszłości może jakiś bazarek.
  • Upvote 1
Posted

cieszę się, że może coś się dla suni zmieni, teraz nie mogę nawet 5 zł stałe dać, ale będę na pewno o suni pamiętać; jak coś to jednorazowo choć wspomogę

• Upvote 1
Posted

Ja tez deklaruję 10 zł.

Byłam dzisiaj w schronisku po mikruska; u nas upał, psy pochowane

[URL=http://www.fotosik.pl]7989ca002cadd60dmed.jpg[/URL]

A Sonieczka jak zwykle wybiegła od razu

[URL=http://www.fotosik.pl]80f13d3647948b2bmed.jpg[/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl]e98fce74fdc5681emed.jpg[/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl]50ee1087b7f54966med.jpg[/URL]

• Upvote 1
Posted

To ja dam 20 zł stałej dla niuni. Do kiedy będzie trzeba.

I skoro nie udało się zrobić na razie "Funduszu Lizy" to będę z każdego bazarku 10% dla Sonieczki na inne potrzeby przeznaczać..

Ona będzie u Murki?

• Upvote 1
Posted

No dobra, to ja na dobry początek daję 10 zł. stałej  :) .

Liczę na towarzystwo bo nie lubię byc samotna, nawet w deklaracjach ;) . 

Sara, popieram ! Bardzo leży mi na sercu ta sunia. Mogę zadeklarować dyszkę - na razie przez 12 mcy, bo moja sytuacja finansowa jest bardzo niestabilna i w przyszłości może jakiś bazarek.

Wspomogę sunieczkę bazarkiem.

cieszę się, że może coś się dla suni zmieni, teraz nie mogę nawet 5 zł stałe dać, ale będę na pewno o suni pamiętać; jak coś to jednorazowo choć wspomogę

To ja dam 20 zł stałej dla niuni. Do kiedy będzie trzeba.

I skoro nie udało się zrobić na razie "Funduszu Lizy" to będę z każdego bazarku 10% dla Sonieczki na inne potrzeby przeznaczać..

Ona będzie u Murki?

Bardzo dziękuję wszystkim za chęć pomocy :)

Na razie próbujemy zebrać deklaracje i może coś wspólnie wymyślimy...

Posted

Nie mogę nic zadeklarować ale wystawię bazarek na sunię.

Bardzo dziękujemy :)

Niesamowite, że po tylu latach, sunia wciąż ma nadzieję. Ciągle czeka na kogoś, kto ją stamtąd zabierze. Tolu, jaki byłby koszt jej pobytu u Murki?

Wydaje mi się, że 12 zł za dobę...

Posted

Wydaje mi się, że 12 zł za dobę...[/quote]

To wypada ok. 360 zł za miesiąc, lub 372 zł (31 dni). Może uda się zebrać deklaracje na tą kwotę.
Tak bym chciała zobaczyć Sonię biegającą po łące...
Posted

40 zł. stałych już mamy  - to jest 3 pełne dni  :) . Plus trochę z bazarków, które zawsze się przydadzą.

Zbieramy ambitnie na kolejne... Im szybciej nazbieramy tym szybciej Sonia wyjdzie  :) .

Posted

[quote name="AlfaLS" post="16307113" timestamp="1437510305"]

40 zł. stałych już mamy  - to jest 3 pełne dni  :) . Plus trochę z bazarków, które zawsze się przydadzą.
Zbieramy ambitnie na kolejne... Im szybciej nazbieramy tym szybciej Sonia wyjdzie  :)&nbs

Cztery dyszki - trochę mało... może ktoś jeszcze opłaci Soni kolejne dni w hoteliku?

Posted

Słuchajcie, stał się chyba cud!!!

Pani spod Wrocławia chce adoptować naszą Sonię/Amali!

W skrócie - pani znalazła w necie ogłoszenie molosowatego Goliata z naszego schronu (wrzucałam go na wątek zamojski), zadzwoniła w jego sprawie, wysłuchała opowieści o Soni/Amali , popłakała sobie i chce tez zabrać sunię.

Pani ma  dom, duży ogród, prowadzi hipoterapię, kocha zwierzęta.

Przyjeżdża do Zamościa w niedzielę i tutaj zaczynają się schody - trzeba zorganizować wizytę w miejscowości Jelcz Laskowice, a ja mam w sobote wesele syna i dosłownie wykradam te minuty na dogo…

Kto może mi pomóc w zorganizowaniu wizyty (można zaproponować zwrot kosztów przejazdu – może z tych obiecanych deklaracji?)

Błagam o pomoc, wizyta musi być do niedzieli

Adres do wizyty wyślę sms  mój nr tel 609160440