Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko będzie dobrze, nie martw się Małgosiu! w sumie sami oddani ludzie. Trzymam mocno kciuki.

Zajrzę na bazarek, ale nie będę mogła podrzucać regularnie, bo od jutra jestem w drodze :)

Posted

Wszystko będzie dobrze, nie martw się Małgosiu! w sumie sami oddani ludzie. Trzymam mocno kciuki.

Zajrzę na bazarek, ale nie będę mogła podrzucać regularnie, bo od jutra jestem w drodze :)

Dziękuję bardzo :)

W drodze do Polski ?

Posted

Próbuję powycinać jej kawałki żywicy z sierści, ale wścieka się i kłapie zębami.

Założyłam namordnik, ale nie chce jej męczyć za bardzo przed jutrzejszym dniem.

Idę pisać instrukcje obsługi dla przyszłego domu. Mam nadzieję, że nie zwątpią.

Posted

Punktualnie o 9-ej rano Ika pojechała po Nowe Życie.

Wsiadła sama do samochodu, usiadła obok kierowcy i bez pisku odjechała.

Powodzenia Mała !

ewu już w drodze do Warszawy.

Nie miałam czasu za nią zapłakać, bo Irena przywiozła mi zgarniętą z drogi sunię.I zostawiła:(

Nie nacieszyłam się długo TYLKO trzema psami. Jedynie w myślach.

• Upvote 1
Posted

Brawo Irena! :D Od płaczu głowa boli, a od przybytku ponoć wręcz odwrotnie! ;)

Pokaż przybytek, nie bądź taka. No, chyba że jutro zabierzesz ją na przegląd techniczny do Doktora i będę miała możliwość poznać ją osobiście :)

Posted

Brawo Irena! :D Od płaczu głowa boli, a od przybytku ponoć wręcz odwrotnie! ;)

Pokaż przybytek, nie bądź taka. No, chyba że jutro zabierzesz ją na przegląd techniczny do Doktora i będę miała możliwość poznać ją osobiście :)

Zastanowię się czy dam radę.

Posted

Mam wieści z Warszawy :)

ewu stoi w mega kolejce po bilet dla Iki. Bo czarno widzę jej siedzenie w kontenerku.

A psioplubna kuzynka mojego męża, która zna Ikę, spaceruje z nią pod dworcem. Ika bardzo grzeczna, wszystko ją interesuje.

Nie boi się miasta.

W podróży do Warszawy była bardzo grzeczna, spałą spokojnie na siedzeniu obok kierowcy.

Posted

Podobne do Iki maleństwo :) Mam nadzieję, że poszczęści się jej jak Ice.

Ika już w pociągu. Pociąg międzynarodowy, więc były tłumy na peronie, co zestresowało nieco Małą.

Na szczęście była Kasia i pomogła Basi wejść. Ostatecznie ewu nie wzięła kontenerka,i póki co Ika leży na kocyku na siedzeniu obok.

Posted

Bilet ma, co się będzie w kontenerku kisić! ;)

Coś mi po głowie chodziło co mówiła Marysia O., ze musiała ją z kontenerka wyjąć, bo szczekała.

Dlatego poradziłam ewu kupić bilet.

Posted

Dziękuję bardzo ewu, irenas i Kasi spoza dogo za bezpieczne i bezstresowe dowiezienie Iki do nowego domu :)

Czekamy na relację z pierwszej ręki czyli ewu.

Wiem tylko, że na Ikę czekał od rana prawdziwy Komitet Powitalny :)