Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wizyta przedadopcyjna odbyła się. Mała jedzie do Katowic:)

Państwo nie mogą się doczekać i chcieliby ją jak najszybciej...i tu jest problem.

Ewu mogłaby przyjechać pociągiem do Warszawy np.w środę, a ja w tygodniu ani rusz.

Szukamy ochotników na przejażdżkę Warszawa-Przasnysz (prawie)-Warszawa Dworzec Centralny za zwrotem benzyny.

Posted

:):)

Bardzo się cieszę :)

Ika w tak krótkim czasie przeżyła tyle zmian, ale było warto  :)

Oby więcej tak szybkich, dobrych adopcji!

Posted

Znalazł się ochotnik ! Jest nim Kochana irenas, której bardzo dziękujemy :)

Zawiezie w piątek Ikę do Warszawy na Dworzec Centralny, a tam odbierze ją ewu i dalej pojadą pociągiem :)

Pani jeszcze nic o tym nie wie, bo nie mogę się do niej dodzwonić. Ale do piątku mamy czas.

Posted

Się dzieje, ho, ho! A Ika chyba coś pomyliła i sądziła, że jak się zapakuje do bagażnika, to od razu pojedzie do Katowic :D Mam na Śląsku 2 psiaki - oba super szczęśliwe, w cudownych domach, u cudnych ludzi :)

Posted

Cudne wiesci 

niechaj kochaja 

i dbaja 

powitamy malenka ksiezniczunke 0heart.gif

Katowice bliziutenko 

serdecznisie sciskm  za wszystko  

Echo jest b wazne 

ale malo ktore psie serce 

wytrzyma dluzej 

boc to tzreba troszenke dluzej w miare bez ruchu 

kciuki  mocno za bazadania 

Posted

Naprawdę? To dlaczego większość ludzi chce ładnego, mądrego, co by nie rozrabiał, nie sikał, nie niszczył, na smyczy umiał chodzić, autem jeździć, był miły dla ludzi i zwierząt i jeszcze tylko (póki co!) matury nie żądają! ;)

Posted

A to ja już nie wiem czemu chcą wszystko naraz. Oczywiście można wymagać jakiś cech charakteru ale to musi być "zryw serca" wg mnie przynajmniej.