Mazowszanka13 Posted July 9, 2015 Author Posted July 9, 2015 Na karmę dla Iki 65 zł w takim razie a reszta jest na leczenie Kulki O.K. Dziękuję bardzo w imieniu Kulki :) 1 Quote
Mazowszanka13 Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Dzisiaj nie było siku na podłodze :) Pewnie dlatego, że o trzeciej rano idąc do łazienki wypuściłam ją na zewnątrz. Nie polecałabym DS-owi spacerów o trzeciej nad ranem, ale może jakiś późno wieczorny spacer rozwiązał by ten problem. U mnie to niemożliwe, bo o 9-ej wieczór Ika jest tak zmęczona aktywnym życiem, że za nic nie chce ruszyć się z posłanka. Jeszcze raz rozmawiałam z wetem na temat tego moczu. Powtórzył, żeby poczekać jeszcze z diagnozą. Póki co dosypywać karmę Urinal i po miesiącu zbadać mocz ponownie. Można by dla pełnego obrazu zbadać krew, ale nie teraz tylko też za miesiąc. Quote
Nutusia Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 U mnie też ostatnie siku jest wymuszone. Sposoby mam różne. Pukam do drzwi wejściowych, miauczę itp. ;) Inaczej żadne się nie ruszy (no, może z wyjątkiem Imki, bo ta jest w każdej chwili gotowa na wyjście). Quote
Mazowszanka13 Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 U mnie też ostatnie siku jest wymuszone. Sposoby mam różne. Pukam do drzwi wejściowych, miauczę itp. ;) Inaczej żadne się nie ruszy (no, może z wyjątkiem Imki, bo ta jest w każdej chwili gotowa na wyjście). Dzięki za podpowiedź :) Spróbuję pomiauczeć i poszczekać. Quote
malagos Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Dzięki za podpowiedź :) Spróbuję pomiauczeć i poszczekać. Ale obiecaj, ze po cichutku - bo ludzie zacną gadać :D Quote
elik Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Dzięki za podpowiedź :) Spróbuję pomiauczeć i poszczekać. Ma dziewczynka charakterek :) A Cioteczki sposoby :P Quote
Mazowszanka13 Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Dziękuję Kejciu za ogłoszenia :) Już aktywowałam. Quote
malagos Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 noooo, ciekawe, powinni ludziska ją zauważyć, bo ładniutkie to-to. Quote
Mazowszanka13 Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 noooo, ciekawe, powinni ludziska ją zauważyć, bo ładniutkie to-to. Ładniutkie i budzi opiekuńcze uczucia :) Quote
ewu Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Gosiu Znajomi mojej Znajomej szukają suni w typie Iki, Stracili swojego pudelka, są zrozpaczeni. Wyślę im Ikę. Quote
Tola Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Gosiu Znajomi mojej Znajomej szukają suni w typie Iki, Stracili swojego pudelka, są zrozpaczeni. Wyślę im Ikę. Może wykluje się z tego domek... Quote
malagos Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Ikusia ma ok.3 lat, tak pisała o niej Tola jeszcze ze schroniska. Quote
Mazowszanka13 Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Gosiu Znajomi mojej Znajomej szukają suni w typie Iki, Stracili swojego pudelka, są zrozpaczeni. Wyślę im Ikę. Wyślij Kochana, wyślij :) Należy się Bidulce dobry domek. A z ogłoszeń cisza :( Quote
auraa Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 A pani zainteresowana Kulką nie chce malutkiej? Quote
Mazowszanka13 Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 A pani zainteresowana Kulką nie chce malutkiej? Jest w odwodzie Pani z Antwerpii, która przyjeżdza do Polski z rodziną 8 sierpnia. Powiedziała, żeby o nich pamiętać. Na razie nic jej nie mówię, że mam dwie suczki "na stanie", bo jak znowu coś nie wyjdzie to będzie mi głupio. Przyjadą, obejrzą i wybiorą, albo i nie. Obie suczki są zaczipowanie i zaszczepione przeciw wściekliźnie. Wyrobienie paszportu jest od ręki. Quote
Mazowszanka13 Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 I mały-niemały sukces. Nie było siusiu na podłodze ! Wytrzymała do spaceru o 6-ej :) No, na wsi nie da się dłużej spać. Zapraszałam ją na wyjście wcześniej przy okazji łazienkowych wędrówek, ale nie chciała ruszyć się z posłanka. Czyli jak mówił wet, wszystko ułoży się z czasem. Quote
ewu Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Gosiu Pani jest bardzo zainteresowana Iką. Czy mogę podać Twój numer telefonu? Pani mieszka w tej samej klatce co Państwo Oriego, Pani Grażyna dzwoni do mnie regularnie więc o Ice też bym miała stałe wieści:) Rzecz jasna zaraz po powrocie ( w tym tygodniu) zrobię wizytę. Oczywiście jeśli uznasz ,że warto. Quote
Nutusia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Sialalalaaaaa, to ja już się pocieszę, a co! ;) :D Quote
ewu Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Nutusia trzymaj kciuki a nóż widelec....:) To by był Twój spory udział :):):) Quote
Nutusia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Hihihiii.... bardzo lubię się TAK udzielać! :D Quote
ewu Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Kurcze Gosia mnie zabije ale posłałam smsa z zapytaniem czy mogę Pani podać numer. Gosia pewnie go nie zauważyła a ja zaraz wyjeżdżam i chcę go podać mailem bo potem będzie problem z wizytówkami albo przepisywaniem numeru. Podam go i już, najwyżej Mazowszanka mnie postawi do raportu:):):) Dzwonić nie będę bo z Niemiec to trochę drogo. Quote
Nutusia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Raport u Mazwoszanki nie taki straszny ;) Zaraz dam jej znać, że podałaś Pani numer :D Quote
Recommended Posts