Nutusia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 A jak tam się miewa Ikusiowy "agresor"?... Opanował się trochę na spacerkach? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 A jak tam się miewa Ikusiowy "agresor"?... Opanował się trochę na spacerkach? ;) Nie wiem. Basia mówi, że Ori też tak miał. I Pani od Oriego udziela porad. Oby skutecznych ! Quote
Nutusia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Z Orim się udało - z Iką też musi! Przecież dziewczyny są... mądrzejsze ;) Quote
Mazowszanka13 Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 Szukanie małej kudłaczki nieaktualne. Pani znalazła sunię w Katowicach i po nią pojechała. Nie znam szczegółów, bo wróciły późno w nocy i Pani nic więcej nie napisała z braku sił. Quote
Nutusia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 No i dobra - i tak jakaś bida zaopiekowana i to się liczy :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Dzwoniła przed chwilą ewu świeżo po rozmowie z Panią Danutą. Wszyscy są Iką zachwyceni, chyba została miss osiedla. A jak odrosną włoski to będzie chyba miss całego Śląska ! Była u weta z uszkiem (też mi się zdawało, że zaczyna nim trzepać), Pani smaruje łysinki według moich wskazówek. Je gotowane kurczaczki. Tylko do dużych psów nadal startuje. Stawiam, że ze strachu stosując atak jako obronę. Ewu, jeszcze raz dziękujemy za wspaniały domek dla Iki :) To Twoja zasługa ( i czynny udział) :) Quote
Perełka1 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Dzwoniła przed chwilą ewu świeżo po rozmowie z Panią Danutą. Wszyscy są Iką zachwyceni, chyba została miss osiedla. A jak odrosną włoski to będzie chyba miss całego Śląska ! Była u weta z uszkiem (też mi się zdawało, że zaczyna nim trzepać), Pani smaruje łysinki według moich wskazówek. Je gotowane kurczaczki. Tylko do dużych psów nadal startuje. Stawiam, że ze strachu stosując atak jako obronę. Ewu, jeszcze raz dziękujemy za wspaniały domek dla Iki :) To Twoja zasługa ( i czynny udział) :) Przepraszam, miss osiedla jest moja Lucynka Quote
Nutusia Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Oj tam, oj tam - przecie może być... ex aequo! :D Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba ;) Nasza mała Poleczka na większe od niej psy (czyli w sumie wszystkie, z jamniśką Kreską włącznie) grzmi jak najstraszniejsza burza z piorunami!!!! :) Quote
Mazowszanka13 Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Przepraszam, miss osiedla jest moja Lucynka To może ex aequo ? Quote
Gabi79 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Dzwoniła przed chwilą ewu świeżo po rozmowie z Panią Danutą. Wszyscy są Iką zachwyceni, chyba została miss osiedla. A jak odrosną włoski to będzie chyba miss całego Śląska ! Była u weta z uszkiem (też mi się zdawało, że zaczyna nim trzepać), Pani smaruje łysinki według moich wskazówek. Je gotowane kurczaczki. Tylko do dużych psów nadal startuje. Stawiam, że ze strachu stosując atak jako obronę. Ewu, jeszcze raz dziękujemy za wspaniały domek dla Iki :) To Twoja zasługa ( i czynny udział) :) Uwielbiam dobre wieści z DS :) :) :) Quote
Perełka1 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 To może ex aequo ? wykluczone, ewentualnie 1 sza wicemiss Quote
Mazowszanka13 Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 wykluczone, ewentualnie 1 sza wicemiss No dobrze :) Quote
konfirm31 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Wszystkie pieski, to miss(okolicy). No, chyba, że to akurat mister ;) Quote
ewu Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 U Iki super:) Jak pisała Mazowszanka Pani Danusia była z nią u weta z uszkiem ale już jest w porządku. Ika zgadza się na wszystkie "zabiegi" i jest bardzo grzeczna. Pani Danusia i Sławek są bardzo , bardzo szczęśliwi i dziękuję za Ikę:) 1 Quote
ewu Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Gosiu te nieszczęsne bilety to: 219,20 zł 13 zł do Katowic( musiałam jechać droższym pociągiem ze względu na ryzyko spóźnienia ) 49 zł Pendolino do Warszawy ( promocyjny bilet:)) 15,20 zł bilet Iki z Warszawy 129 zł bilet z Warszawy 8 zł autobus w Katowicach 5 zł bilet z Katowic Quote
Mazowszanka13 Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Dzięki ewu :) Zaraz przekopiuję Twoje rozliczenia na pierwszą stronę do rozliczeń. Z bazarku będzie nieco ponad 400 zł. Starczy więc na pokrycie Twoich wydatków kolejowych. Quote
ewu Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dzięki ewu :) Zaraz przekopiuję Twoje rozliczenia na pierwszą stronę do rozliczeń. Z bazarku będzie nieco ponad 400 zł. Starczy więc na pokrycie Twoich wydatków kolejowych. Dziękuję Gosiu:) Quote
Mazowszanka13 Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Dziękuję Gosiu:) To ja dziękuję za całą akcję :) Quote
Nutusia Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Co tam koszty, jeśli pies tak super trafił! :D Quote
Mazowszanka13 Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Korzystając z wizyty u weta wpisałam swoje dane do nr czipa Iki. Quote
Mazowszanka13 Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Dług Iki wyzerowany :) 220 zł zwróciłam ewu za bilety kolejowe. Quote
Tola Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Idziesz Malgosiu jak burza w tym roku :) :) :) Quote
ewu Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Dług Iki wyzerowany :) 220 zł zwróciłam ewu za bilety kolejowe. Pieniądze na moim koncie, dziękuję:) Quote
Recommended Posts