Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak tam się miewa Ikusiowy "agresor"?... Opanował się trochę na spacerkach? ;)

Nie wiem.

Basia mówi, że Ori też tak miał. I Pani od Oriego udziela porad. Oby skutecznych !

Posted

Szukanie małej kudłaczki nieaktualne.

Pani znalazła sunię w Katowicach i po nią pojechała.

Nie znam szczegółów, bo wróciły późno w nocy i Pani nic więcej nie napisała z braku sił.

Posted

Dzwoniła przed chwilą ewu świeżo po rozmowie z Panią Danutą.

Wszyscy są Iką zachwyceni, chyba została miss osiedla. A jak odrosną włoski to będzie chyba miss całego Śląska !

Była u weta z uszkiem (też mi się zdawało, że zaczyna nim trzepać), Pani smaruje łysinki według moich wskazówek.

Je gotowane kurczaczki.

Tylko do dużych psów nadal startuje. Stawiam, że ze strachu stosując atak jako obronę.

Ewu, jeszcze raz dziękujemy za wspaniały domek dla Iki :)

To Twoja zasługa ( i czynny udział) :)

Posted

Wszyscy są Iką zachwyceni, chyba została miss osiedla. A jak odrosną włoski to będzie chyba miss całego Śląska !

Była u weta z uszkiem (też mi się zdawało, że zaczyna nim trzepać), Pani smaruje łysinki według moich wskazówek.

Je gotowane kurczaczki.

Tylko do dużych psów nadal startuje. Stawiam, że ze strachu stosując atak jako obronę.

Przepraszam, miss osiedla jest moja Lucynka

Posted

Oj tam, oj tam - przecie może być... ex aequo! :D Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba ;)

Nasza mała Poleczka na większe od niej psy (czyli w sumie wszystkie, z jamniśką Kreską włącznie) grzmi jak najstraszniejsza burza z piorunami!!!! :)

Posted

Je gotowane kurczaczki.

Uwielbiam dobre wieści z DS :) :) :)

Posted

U Iki super:) Jak pisała Mazowszanka Pani Danusia była z nią u weta z uszkiem ale już jest w porządku.

Ika zgadza się na wszystkie "zabiegi" i jest bardzo grzeczna.

Pani Danusia i Sławek są bardzo , bardzo szczęśliwi i dziękuję za Ikę:)

• Upvote 1
Posted

Gosiu te nieszczęsne bilety to: 219,20 zł

13 zł do Katowic( musiałam jechać droższym pociągiem ze względu na ryzyko spóźnienia )

49 zł Pendolino do Warszawy ( promocyjny bilet:))

15,20 zł bilet Iki z Warszawy

129 zł bilet z Warszawy

8 zł autobus w Katowicach

5 zł bilet z Katowic

Posted

Dzięki ewu :) Zaraz przekopiuję Twoje rozliczenia na pierwszą stronę do rozliczeń.

Z bazarku będzie nieco ponad 400 zł. Starczy więc na pokrycie Twoich wydatków kolejowych.

Posted

Dzięki ewu :) Zaraz przekopiuję Twoje rozliczenia na pierwszą stronę do rozliczeń.

Z bazarku będzie nieco ponad 400 zł. Starczy więc na pokrycie Twoich wydatków kolejowych.

Dziękuję Gosiu:)