Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Mysi ok.
Kotka troszkę na nią jeszcze syczy ale zdecydowanie słabiej. Na spacerach Mysia nie bardzo chce się bawić z sunią sąsiadki. Pilnuje ewidentnie Pani. :). No i do tego upały. W domu jest bardzo grzeczna. Nawet pozwala zaglądać kici do swoich misek.
W najbliższym czasie oba stworki będą odrobaczane.

Wieści bardzo optymistyczne ! Myślę, że już niedługo Mysia i kota, będą przyjaciółkami od serca ! No i nasza sunia ma już swoją Panią na własność !
Posted

Mam zrobić banerek dla Tusi :)

Pościągałam sobie już kilka zdjęć ale proszę o jakieś propozycje tekstu jakie mam umieścić na nim :)

Posted

Mysia ma w końcu to o czym marzyła, wspaniale :)

A Tusia opracowuje do perfekcji oczarowywanie ludzi odwiedzających hotelik. Przy pierwszych gościach była na początku trochę nieśmiała, uciekała, dopiero po dłuższej chwili podeszła i się przymilała nieśmiało. W piątek mieliśmy kolejnych gości i Tusia już od razu bezczelnie się tuliła i domagała pieszczot. Również bardzo się podobała. Ona na zdjęciach prezentuje się jak zwykły kundelek, a dopiero na żywo hipnotyzuje swoim przymilnym wzrokiem, łagodnością, ufnością. Myślę, że w końcu trafi na takich odwiedzających, którzy będą mogli jej podarować dom :)

Może coć wybrać z tekstu Murki?

Teraz priorytetem dla nas jest znalezienie suni domu; Tusia  szuka swojego człowieka.

Posted

Dziękuję za odwiedziny u Tusi, jutro wyjeżdżam na tydzień na krótki urlop i bardzo proszę o zaopiekowanie się wątkiem sunieczki :)

Udanego odpoczynku i wytchnienia od wszelkich problemów ! Spróbujemy zaopiekować się "wątkowymi" psiaczkami !
Posted

Dziękuję za odwiedziny u Tusi, jutro wyjeżdżam na tydzień na krótki urlop i bardzo proszę o zaopiekowanie się wątkiem sunieczki :)

miłego wypoczynku :)

Posted

Zamówiłam (zapłaciłam) pakiet 100 ogłoszeń u Cat Angel, ale linków nie ma. Podałam e-mail Toli, nie wiem czy coś aktywowała.

Kontakt z Cat Angel utrudniony, ma kłopoty z logowaniem się na dogo.

Ale spróbuję się dowiedzieć. 

Udanego urlopu, Tolu!