Havanka Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Pamiętacie, Lizka miała podobne zdjęcie :http://images67.fotosik.pl/1024/0fd4a17f81197a1cgen.jpgTolu, podaj proszę link do ogłoszenia. Zamówię pakiecik u Ziutki, bo teraz nie mam czasu zrobić sama. Quote
Nutusia Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Tekścik do tych pięknych fotek poniżej. Fotki z Hanią - bezcenne!!!!!! :D Tusia – na ostatniej prostej do szczęścia Ta niepozorna, delikatna sunieczka, w schronisku przerażona i wycofana, bezpieczna w psim hotelu natychmiast się otworzyła. Już wie, że życie jest dobre, kiedy jest się z ludźmi, których się kocha i do których można mieć zaufanie. Tusia jeszcze nie wie, że to przyjazne miejsce, w którym się znalazła jest tylko przystankiem w drodze do szczęśliwego i dobrego życia we własnym domu, przy własnej ludzkiej rodzinie. Przykre wspomnienia jeszcze momentami powracają – wtedy Tusia przywiera do ziemi – ale za chwilę garnie się do człowieka, szukając u niego wsparcia. Jest przy tym niezwykle uległa i daje ze sobą zrobić dosłownie wszystko. Bardzo chętnie się uczy, jeśli tylko za wykonaną komendę może liczyć na smaczka. Tusia ma ok. 3 lat. Jest zdrowa i wysterylizowana. [tu trzeba dodać info o chodzeniu na smyczy, zostawaniu w domu, zachowywaniu czystości oraz stosunku do innych zwierząt] Do oczu Tusi powrócił dawny blask – teraz czeka na nowe, dobre życie. Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: Quote
Tola Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Tekścik do tych pięknych fotek poniżej. Fotki z Hanią - bezcenne!!!!!! :D Tusia – na ostatniej prostej do szczęścia Ta niepozorna, delikatna sunieczka, w schronisku przerażona i wycofana, bezpieczna w psim hotelu natychmiast się otworzyła. Już wie, że życie jest dobre, kiedy jest się z ludźmi, których się kocha i do których można mieć zaufanie. Tusia jeszcze nie wie, że to przyjazne miejsce, w którym się znalazła jest tylko przystankiem w drodze do szczęśliwego i dobrego życia we własnym domu, przy własnej ludzkiej rodzinie. Przykre wspomnienia jeszcze momentami powracają – wtedy Tusia przywiera do ziemi – ale za chwilę garnie się do człowieka, szukając u niego wsparcia. Jest przy tym niezwykle uległa i daje ze sobą zrobić dosłownie wszystko. Bardzo chętnie się uczy, jeśli tylko za wykonaną komendę może liczyć na smaczka. Tusia ma ok. 3 lat. Jest zdrowa i wysterylizowana. [tu trzeba dodać info o chodzeniu na smyczy, zostawaniu w domu, zachowywaniu czystości oraz stosunku do innych zwierząt] Do oczu Tusi powrócił dawny blask – teraz czeka na nowe, dobre życie. Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: Piękny :) Bardzo dziękuję :) Kolejny talent na dogomani :) Nie działają mi buźki, więc tylko się uśmiecham :) Z takimi zdjęciami, z takim tekstem i z tyloma przyjaznymi duszami na wątku Tusia za chwilkę będzie w swoim domku :) Quote
terra Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Zasponsoruję Tusi ogłoszenia u CatAngel. :) Skorzystam z tekstu Nutusi, cudny jest :) Namiary na Murkę? 1 Quote
mar.gajko Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 To trzymam kciuki za rezultat ogłoszen, aby jak najszybcie ten uśmieszek znalazł swoich ludzi. 1 Quote
Tola Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Zasponsoruję Tusi ogłoszenia u CatAngel. :) Skorzystam z tekstu Nutusi, cudny jest :) Namiary na Murkę? Bardzo dziękuję :) Oczywiście mogą być namiary na Murkę, najwięcej teraz wie o Tusi. Ja zrobiłam OLX na Lublin, jest sporo odkryć nr tel, ale nikt jeszcze nie dzwonił. Quote
terra Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Ogłoszenia zamówione, podałam tel. do Murki, e-mail do Toli :) i zaciskam kciuki Quote
Tola Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Ogłoszenia zamówione, podałam tel. do Murki, e-mail do Toli :) i zaciskam kciuki To ja też trzymam kciuki i czekam Quote
Murka Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Kongres dopiął swego :) Tusia nauczyła się z nim bawić - podgryzają się i biegają aż miło patrzeć :) Quote
Tola Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Kongres dopiął swego :) Tusia nauczyła się z nim bawić - podgryzają się i biegają aż miło patrzeć :) Świetnie! Brawo dla Kongresa, brawo dla Tusi :) Quote
Jolanta08 Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Kongres uparty a Tusia szybko zakumała o co mu chodzi,super Quote
Tola Posted July 11, 2015 Author Posted July 11, 2015 Ja tez zaglądam do Tusi, nadal( nikt nie dzwoni :( Quote
Havanka Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Ja tez zaglądam do Tusi, nadal( nikt nie dzwoni :( Może to okres wakacyjny jest powodem, że nikt nie dzwoni? Quote
terra Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 A tymczasem hop na początek, może jakiś domek zajrzy. Quote
Murka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Tusia na filmowo :) https://www.youtube.com/watch?v=-i8gx92HJ0g https://www.youtube.com/watch?v=YHQF2tNIkFQ Quote
Havanka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ale szaleństwa ! I jakie prędkości rozwija Tusia z Kongresem. Kongres jest najlepszym nauczycielem Tusi. Dobrze, ze są razem, zmęczeni, ale jacy szczęśliwi ! Quote
Jolanta08 Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Nie do wiary jaka metamorfoza ,radość aż bije od Tusi. Brawa dla Kongresa ale jeszcze większe dla Murki Quote
Murka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Nie ma tu mojej zasługi, Tusia po prostu taka jest :) A tu jeszcze fotka fajna :) W zabawach Tusia straciła obróżkę (znaleźliśmy tylko strzępy), na razie jej nie zakładamy nowej, bo obawiamy się, że skończy tak samo ;) Jutro prawdopodobnie Tusia zostanie doszczepiona na wirusówki (bo ma tylko wściekliznę ze schroniska). Quote
Recommended Posts