Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To trzymamy kciuki za wizytę i za to, aby jeden z psiaków znalazł nowy dom!

Zajrzałam w portret Tusi i dopiero zdjęcia Tusi w domciu ! :)

One były na wątku? Przeoczyłam je chyba...

Tusia wygląda cudnie!

Posted
4 godziny temu, Tola napisał:

To trzymamy kciuki za wizytę i za to, aby jeden z psiaków znalazł nowy dom!

Zajrzałam w portret Tusi i dopiero zdjęcia Tusi w domciu ! :)

One były na wątku? Przeoczyłam je chyba...

Tusia wygląda cudnie!

Ona się idealnie nadaje na psa kanapowego :) oczywiście ta kanapa po dłuuugim hasaniu, bo widać, że to tez uwielbia. Tak w ogóle to mi moją Daisunię z Mielc przypomina. To samo spojrzenie wiernych dobrych oczu

• Upvote 1
Posted

Potrzebne kciuki!!!!!!

Zgłosił się domek z Warszawy, przekazałam dane do Jo37, czekamy na wizytę!

Nie chcę na razie zapeszać, nic więcej nie napiszę......

Posted

To ja też kciukam!

A tymczasem parę fotek Tusi z Zoją, która wróciła niedawno do nas (uciekła z DS i po dwóch tygodniach znalazła się w schronisku):

94555a1b84e92163gen.jpg

56e125a6e9a74bc6gen.jpg

1e3615e40aab8724gen.jpg

0b7d41ac2a5b3127gen.jpg

61a00ac4b23ca94bgen.jpg

Posted

Na ucieczce Zojki, zyskała Tusia, bo znowu ma się z kim bawić. A tak nawiasem mówiąc, co to za dom, który odpuścił sobie szukania własnego już psa ! Całe szczęście, ze jest już "u siebie".

Posted

Dziękuję Wam kochane za kibicowanie Tusi, za troskę, wpłaty, pomoc, kciuki - po pół roku mieszkania w hoteliku Tusia ma dom!!!

Jo37 była dzisiaj na wizycie, napisze więcej wieczorem.

Pan ma dzwonić do Murki i umawiać się na transport sunieczki - dokłada do transportu.

Tak bardzo się cieszę, czeka nas jeszcze stres związany z wyjazdem i pierwszymi dniami w nowym domu, ale jestem dobrej myśli!

Havanka - bardzo dziękuję za ten wyróżniony OLX na Warszawę!

Jo 37 - bardzo dziekuję za wizytę!

• Upvote 2
Posted
21 minut temu, mar.gajko napisał:

No i co Tolu? Jakieś decyzje? Pojedzie mała do domku?

Tak , Tusieńka jedzie jutro, wiezie ją TZ Murki - pan dołoży do transportu.

Bardzo się denerwuję, bo Tusia tak długo była w hoteliku;  chciałabym, aby jak najmniej przeżyła rozstanie z Murką i szybko pokochała nową rodzinę.

Tusia zamieszka w bloku na 1 piętrze, rodzina kocha zwierzęta, w domu pana zawsze było ich sporo, psy również.

W domu jest 6 letni chłopiec; na wizycie była tez mama pana domu, bardzo sympatyczna, ciepła.

Obok jest sporo terenów zielonych (blisko Łazienki), pan ma domek pod  Warszawą, gdzie spędza większość czasu miedzy czerwcem a wrześniem.

Tusia urzekła rodzinę uśmiechem, radością no i te zdjęcia z Hanią tez zrobiły swoje ;)

Zależało im na łagodnej, radosnej suni, która uwielbia zabawy i ruch,  a taka własnie jest Tusia :)

Przez tel. pan bardzo ciepły, Jo37 potwierdziła to na wizycie ;)

Nie chciałam pisać przed relacją z wizyty, ale Jo37 ma znowu problem z komputerem, chociaż wciąż czekam, aby napisała tutaj coś więcej o domku.

• Upvote 1
Posted
O 12.01.2016o20:33, mama_Alfika napisał:

Super wiadomość :) Przelałam dziś 450 zł z dwóch bazarków dla Tusi. W razie adopcji zadysponujcie kasą dla innego podopiecznego wg uznania.

Dziękuję bardzo !!!

Posted

Tusia wiodła w hoteliku beztroskie, szczęśliwe zycie a teraz znowu nowy stres. Wierzę jednak, ze to już ostatnia zmiana w jej życiu. Tuśka, bądź dzielna i już tylko szczęśliwa !