Tola Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 To trzymamy kciuki za wizytę i za to, aby jeden z psiaków znalazł nowy dom! Zajrzałam w portret Tusi i dopiero zdjęcia Tusi w domciu ! :) One były na wątku? Przeoczyłam je chyba... Tusia wygląda cudnie! Quote
AgaG Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 godziny temu, Tola napisał: To trzymamy kciuki za wizytę i za to, aby jeden z psiaków znalazł nowy dom! Zajrzałam w portret Tusi i dopiero zdjęcia Tusi w domciu ! :) One były na wątku? Przeoczyłam je chyba... Tusia wygląda cudnie! Ona się idealnie nadaje na psa kanapowego :) oczywiście ta kanapa po dłuuugim hasaniu, bo widać, że to tez uwielbia. Tak w ogóle to mi moją Daisunię z Mielc przypomina. To samo spojrzenie wiernych dobrych oczu 1 Quote
Tola Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 Potrzebne kciuki!!!!!! Zgłosił się domek z Warszawy, przekazałam dane do Jo37, czekamy na wizytę! Nie chcę na razie zapeszać, nic więcej nie napiszę...... Quote
Jolanta08 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Witam Tusię i trzymam kciuki aby to był ten domek Quote
Havanka Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ja o nic nie pytam... ale wszystkie kciuki trzymam ! Quote
Murka Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 To ja też kciukam! A tymczasem parę fotek Tusi z Zoją, która wróciła niedawno do nas (uciekła z DS i po dwóch tygodniach znalazła się w schronisku): Quote
Havanka Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Na ucieczce Zojki, zyskała Tusia, bo znowu ma się z kim bawić. A tak nawiasem mówiąc, co to za dom, który odpuścił sobie szukania własnego już psa ! Całe szczęście, ze jest już "u siebie". Quote
Tola Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 Dziękuję Wam kochane za kibicowanie Tusi, za troskę, wpłaty, pomoc, kciuki - po pół roku mieszkania w hoteliku Tusia ma dom!!! Jo37 była dzisiaj na wizycie, napisze więcej wieczorem. Pan ma dzwonić do Murki i umawiać się na transport sunieczki - dokłada do transportu. Tak bardzo się cieszę, czeka nas jeszcze stres związany z wyjazdem i pierwszymi dniami w nowym domu, ale jestem dobrej myśli! Havanka - bardzo dziękuję za ten wyróżniony OLX na Warszawę! Jo 37 - bardzo dziekuję za wizytę! 2 Quote
Havanka Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 8 minut temu, mar.gajko napisał: Dalej trzymam. Jeszcze mocniej. Ja też ! Żeby wszystko dobrze się ułożyło ! 1 Quote
mama_Alfika Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Super wiadomość :) Przelałam dziś 450 zł z dwóch bazarków dla Tusi. W razie adopcji zadysponujcie kasą dla innego podopiecznego wg uznania. 1 Quote
terra Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Cudowna wiadomość, bardzo się cieszę. Trzymam kciuki za podróż do domku i aklimatyzację. 1 Quote
Jolanta08 Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Tusieńko mocno trzymam kciuki aby to był ten wymarzony domek 1 Quote
mar.gajko Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 No i co Tolu? Jakieś decyzje? Pojedzie mała do domku? Quote
Tola Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 21 minut temu, mar.gajko napisał: No i co Tolu? Jakieś decyzje? Pojedzie mała do domku? Tak , Tusieńka jedzie jutro, wiezie ją TZ Murki - pan dołoży do transportu. Bardzo się denerwuję, bo Tusia tak długo była w hoteliku; chciałabym, aby jak najmniej przeżyła rozstanie z Murką i szybko pokochała nową rodzinę. Tusia zamieszka w bloku na 1 piętrze, rodzina kocha zwierzęta, w domu pana zawsze było ich sporo, psy również. W domu jest 6 letni chłopiec; na wizycie była tez mama pana domu, bardzo sympatyczna, ciepła. Obok jest sporo terenów zielonych (blisko Łazienki), pan ma domek pod Warszawą, gdzie spędza większość czasu miedzy czerwcem a wrześniem. Tusia urzekła rodzinę uśmiechem, radością no i te zdjęcia z Hanią tez zrobiły swoje ;) Zależało im na łagodnej, radosnej suni, która uwielbia zabawy i ruch, a taka własnie jest Tusia :) Przez tel. pan bardzo ciepły, Jo37 potwierdziła to na wizycie ;) Nie chciałam pisać przed relacją z wizyty, ale Jo37 ma znowu problem z komputerem, chociaż wciąż czekam, aby napisała tutaj coś więcej o domku. 1 Quote
mar.gajko Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 To teraz kciukam jeszcze mocniej, by Tusieńka szybciutko pokochała i ją też najbardziej :) Quote
Tola Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Cudowne te zabawy z Zojką :) Pan mówi, ze na osiedlu jest sporo psów i bardzo chciałby,a by Tusia zaprzyjaźniła się z nimi :) Quote
Jolanta08 Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Trzymam mocno kciuki żeby Tusia i jej domek szybko się pokochali Quote
Murka Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Wyjazd Tusi przełożony na jutro, bo mamy mała awarię. Jak wszystko dobrze pójdzie, to ok. 12.00 Tusia powinna być u siebie:) Quote
Tola Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 O 12.01.2016o20:33, mama_Alfika napisał: Super wiadomość :) Przelałam dziś 450 zł z dwóch bazarków dla Tusi. W razie adopcji zadysponujcie kasą dla innego podopiecznego wg uznania. Dziękuję bardzo !!! Quote
Havanka Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Tusia wiodła w hoteliku beztroskie, szczęśliwe zycie a teraz znowu nowy stres. Wierzę jednak, ze to już ostatnia zmiana w jej życiu. Tuśka, bądź dzielna i już tylko szczęśliwa ! Quote
Recommended Posts