Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem i trzymam kciuki...

Witaj Maćku u Tusi :)

Rozbrykała się bardzo, okropna z niej przylepa i jest do bólu uległa. Zawsze kiedy chcę zobaczyć i przemyć rankę na brzuchu, to sunia posikuje ze strachu :(

Ranka goi się ładnie, ale jeszcze nie zdjęłam suni kołnierza, bo jeszcze jest nie do końca zagojona i boję się, że ją rozliże i wszystko zacznie się od nowa.

Biedna sunia, nie miała chyba łatwego życia:(

Dobrze, ze ten zły czas ma już za sobą.

czekamy więc na zagojenie ranki i zdjęcia bez kołnierza, spróbujemy z ogłoszeniami.

Murka - a jak chodzenie na smyczce?

Posted

Witam Tusię w słoneczny poranek

Ja również, chociaż u nas ten poranek jest już upalny, strach pomyśleć, co będzie za parę godz.

Będzie dobrze, trzeba trochę czasu i cierpliwości :)

A ja zapraszam do innej ślicznotki z tego schroniska, zobaczcie metamorfozę:

http://www.dogomania.com/forum/topic/147608-ika-kud%C5%82ate-male%C5%84stwo-z-zamojskiego-schronu-u-mnie-w-bdt/

"...o tym, jak jedno małe stworzenie potrafi poruszyć tyle serc" - tak myślę, że to też zasługa Lizki...

Gdyby nie Lizka prawdopodobnie nie pojechałabym do schronu...

Teraz szansę na odmianę losu ma sznaucerowaty piesek, próbujemy też z Havanką coś zrobić dla Soni, która od szczeniaka jest w schronisku (7 lat)

http://www.dogomania.com/forum/topic/36492-zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci/page-584

Posted

Fotki obrobiłam i wrzuciłam na serwer, ale na forum umieszczę jutro, bo padam...

Jest ich sporo, mam nadzieję, że Was nimi nie zanudzę.

ea34651c7b7ccf90gen.jpg

Ranka wygojona:

4d5b7166f0c22fc3gen.jpg

Posted

Tusia nadal jest lękliwa i przypłaszcza się do ziemi z byle powodu, ale ma ogromną chęć kontaktu z człowiekiem. Ogromna z niej przylepa. Ma też dużo energii, ale zabawkami jeszcze nie umie się bawić, z psami także nie (mimo szczerych chęci Kongresa). Może z czasem się nauczy.

Wrzucam fotki, póki mam chwilę.

Na początek Tusia z Kongresem:

9259c9f47f2f7dcfgen.jpg

456b275feca142a5gen.jpg

28869f886dbf8887gen.jpg

602fe8dff5fdb3d2gen.jpg

1714de04fb2f9cc5gen.jpg

Posted

Cudne zdjęcia, ten uśmiech Tusi - bezcenny!!

Robię jej właśnie OLX na Lublin - jakby ktoś chciał pomóc w ogłoszeniach - będę b. wdzięczna