Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazarek zakończony. Tusia dostaje 25 zł. które przelewam do Murki.

Jak dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie.

Posted

Bazarek zakończony. Tusia dostaje 25 zł. które przelewam do Murki.

Jak dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie.

Bardzo dziękuję :)

A z ogłoszeń nadal cisza :(

Posted

Dzisiaj miałam 2 tel z Wrocławia w sprawie Tusi - pan zrezygnował, jak usłyszał, ze suczka jest w woj. lubelskim, a drugi dom nie nadaje się :(

Posted

Dzisiaj miałam 2 tel z Wrocławia w sprawie Tusi - pan zrezygnował, jak usłyszał, ze suczka jest w woj. lubelskim, a drugi dom nie nadaje się :(

Dziś rano odświeżyłam większość ogłoszeń na OLX. Może jeszcze ktoś sensowny zadzwoni. Przed chwilą zmieniłam Tusi ogłoszenia na Warszawę.
Posted

A ja miałam wczoraj tel. z Lublina (znajoma z FB robiła suni ogłoszenia na Lublin), bardzo fajna pani, dom z ogrodem, dwójka dzieci. Pani pytała się też o inne psiaki (choć myślę, że Tusia pasowałaby tam), wysłałam jej link do strony hoteliku. Pani brała jeszcze pod uwagę adopcję psiaka ze schroniska w Krzesimowie i Lublinie. W razie czego ma się odezwać.

• Upvote 2
Posted

A ja miałam wczoraj tel. z Lublina (znajoma z FB robiła suni ogłoszenia na Lublin), bardzo fajna pani, dom z ogrodem, dwójka dzieci. Pani pytała się też o inne psiaki (choć myślę, że Tusia pasowałaby tam), wysłałam jej link do strony hoteliku. Pani brała jeszcze pod uwagę adopcję psiaka ze schroniska w Krzesimowie i Lublinie. W razie czego ma się odezwać.

To trzymam kciuki!

Posted

Maleńkiej już się domek należy. Człowiek to głupi jest, bo psom to wszystko jedno z tymi świętami :) ale tak by fajnie było, żeby święta już w domku.

I prezenty by dostała pewnie jakieś.