Romka Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Maleńką Astrę ,ktoś porzucił niedaleko schroniska.Suczka spała w trawie,dokarmiali ją dobrzy ludzie.Mieszkająca niedaleko nasza wolontariuszka zwabiła maleńką do swojego ogrodu i tak Astra trafiła do schroniska.Jest czarną,maleńką suczką,podobna do jamnika.Ma około 1 roku.Łagodna,ufna i radosna,szybko nawiązała kontakt z wolontariuszami.Mała jest już po sterylizacji,po kwarantannie będzie gotowa do adopcji.Domek tylko z kanapą i poduszką.KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:604 10 11 65 oraz 508 911 774 lub [email protected] Quote
Romka Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 A nasza malizna,mocna udostępniana przez dziewczyny na fb spodobała się...i sprawdzamy dla małej domek w Warszawie. :) Quote
Jara Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 http://olx.pl/oferta/astra-malutki-roczny-jamnik-do-adopcji-CID103-IDaH7hh.html Quote
Romka Posted June 29, 2015 Author Posted June 29, 2015 Wielkie dzięki, dla Astry sprawdzamy już dom w Warszawie :) Może to ostatnie takie chwile... Quote
Jara Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 http://olx.pl/oferta/astra-roczna-mikrosunia-w-typie-jamnika-do-adopcji-CID103-IDaM42h.html Quote
Kropka:) Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 A my z Astrą pozdrawiamy :) Mała od czwartku razem z nami i Kropką, na razie tymczasowo dopóki dziewczyny nie ustalą miedzy sobą zasad. Potem kto wie :):) Mam nadzieję, że Astra zostanie z nami! Czarnulka wykąpana, przytulana i całowana codziennie! Mały łobuziak już wie, że na łóżku najlepiej się śpi :D Chodzi za nami krok w krok, Kropka trochę ją ustawia, ale to już i dopiero 3 dzień, jest dużo lepiej! Najlepiej dziewczyny dogadują się na spacerach, w domu już Astra może swobodnie chodzić, Kropka jeszcze trochę pokazuje gdzie jej miejsce, ale jest super! Byłyśmy już u dziadków, u których Astra miałaby zamieszkać ( sama Kropka jest przez nich rozpieszczana ;) ) i jestem mile zaskoczona. Babcia zakochana, myślę, że dziadek tak samo :D A Kropka pozwoliła jej zwiedzić mieszkanie, przywitać się i nawet czekały razem na smakołyki :) Teraz troszkę śpiocha: Drugi dzień, Kropka trochę obrażona, ale zaszczyciła nas obecnością w pokoju :D Quote
Kropka:) Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Czekamy na swoją kolej :) Jedziemy samochodem :) Praktykantka ds. ścielenia łóżka :) Quote
Kropka:) Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Spacerujemy tak: Przyjechałam ze schroniska, a tu taki widok! :) Może jeszcze coś z tego będzie? :) Jednym słowem POZDRAWIAMY! PS. TRZYMAJCIE KCIUKI! Quote
Romka Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 Rany jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Trzymamy oczywiście kciuki!!! :) Quote
Romka Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 OCZYWIŚCIE!!!!! :) A ja wrzucam takie zdjęcie dziewczyn: Tytuł zdjęcia:"KOLEŻANKI" :) No to zmieniam tytuł wątku i dodaję,że mała Astra ma super wpływ na starszą Kropkę i odwrotnie.Dziewczyny uczą się wzajemnie od siebie :) Quote
Romka Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Mam znów cudne zdjecia naszej Astry,zobaczcie sami jaka jest słodka; Quote
Romka Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Nochal Kropki,"siostrzyczki" "naszej" Astry.Kropka też zresztą "nasza" :) Nochal Astry: Quote
Romka Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 I na końcu wizyta w schronisku,u koleżanek i kolegów: Widzę:Łapka,Sonię,Orkę ,nie wiem kto to jest na smyczy...karmi parówkami ciotka Romka. :) Quote
Romka Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Wrzucam zdjęcia kochanej Astry: Kropka,siostrzyczka Astry też jest z naszego schroniska Quote
Recommended Posts