anetta Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Gratuluję!! Niech się zdrowo chowają :loveu::loveu: I gratuluję zmiany stanu, foty widziałam, wyglądałaś pieknie, serio :cool3: Fryzurka i wsio! Aaaa kredensik, wow! Gęsinka [URL]http://kotlet.tv/kulinaria/gesina[/URL] Quote
Tengusia Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Czlowieka chwile nie ma a tu takie zmiany :) co tam u ciebie? jak sie czujesz w roli zony :D U mnie leci, powoli do przodu. Najgorsze mam za soba a co jest przedemna czas pokaze :) Quote
Czekunia Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='FredziaFredzia']Ewa, brakuje tu Twoich opowieści ;)[/QUOTE] Podpisuję się:) zaglądam co jakiś czas z nadzieją, że będzie co czytać, a tu cisza... Quote
Vectra Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Ewa, brakuje tu Twoich opowieści ;) To już nie te czasy , co były w modzie opowieści :D Teraz nastąpiła era hejtera ;) moda na czepianie się o przecinki , kupki i kropki :) a że szukałam czegoś tam starego , to się przywitam ładnie , po długiej nieobecności :) Żyjemy , mamy się świetnie i jest nas gromadnie bardzo dużo :D PS a te dzienniki dogomaniackie , to były bardzo przydatne ;) potrzebowałam info z jakiegoś 2008 roku i znalazłam :) Buziaki dla wszystkich starych i nowych Quote
Amber Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Lepiej sobie skopiuj te galeryjkę gdzieś, bo jak dogo rąbnie (a wcale by to dziwne nie było :P) to już nie odzyskasz ;) Quote
Vectra Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Lepiej sobie skopiuj te galeryjkę gdzieś, bo jak dogo rąbnie (a wcale by to dziwne nie było :P) to już nie odzyskasz ;) skończy jak każde forum ;) fb wszystko wykopie ja się już odzwyczaiłam od dogo , nawet nie umiem się tu połapać kto co jak z kim :) Quote
Alicja Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 FB nie pokonał by Dogo , gdyby admini nie zaczęli mieszać . w momencie kiedy najpierw na forum nie da sie wejśc a potem nic znaleźć to chyba logiczne , ze rezygnuje sie z niego :/ dziś znów szukałam wątków które miałam pozanaczane Quote
Recommended Posts