Nutusia Posted June 6, 2015 Author Posted June 6, 2015 Fajnie - im więcej Ciotek, tym zawsze lepiej :) A teraz mówimy "dobranoc", zabieramy posłanko i zmierzamy w kierunku sypialni ;) Quote
Nadziejka Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 To Szyszunia jest w ds ? ale cudnie ale cudnie alez mi sie juz myli nocnioe .... no szuka ds oczywiscie za szuka iskiereczka ech ....ciotka juz za szybko wsycko czyta .... Quote
elik Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 Banerki i podpisy mają wieeeeelką moc. Ja przylazłam po Twojej sygnaturce. Quote
irenas Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Nutusiu, ja Cię bardzo przepraszam, wiem, że jestem na dogo od ponad roku, ale nadal nie mam pojęcia, w jaki sposób można Cię wesprzeć finansowo w Twoich działaniach. Tzn. gdzie konkretnie mam wysłać kasę? Bądź tak miła i mnie oświeć. Quote
cancer43 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Przylazłam z bazarku,kocham takie parówy,kocham p.Darka ,a przede wszystkim kocham oboje Nutusiostwo 2 Quote
Mazowszanka13 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jak to dobrze, że sunia trafiła na cały łańcuszek wspaniałych Ludzi: wrażliwych kierowców samochodu, wspaniałych doktorów no i Nutusię z TZ-em. Jeszcze tylko wymarzonego domku brakuje. A Pan Mirek niech się buja !!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 A ja zamiast ,,Szyszka,,przeczytałam Szynka.. E/W/R Quote
malagos Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Cudna! Jak to dobrze, ze tak się udało psinę poskładać :) Quote
asiuniab Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Szyszka jest piękną sunią, taka powabna z Niej psica Quote
mar.gajko Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jak to dobrze, że sunia trafiła na cały łańcuszek wspaniałych Ludzi: wrażliwych kierowców samochodu, wspaniałych doktorów no i Nutusię z TZ-em. Jeszcze tylko wymarzonego domku brakuje. A Pan Mirek niech się buja !!! :o A któż to ten niedobry???? Myślałam, że wet to pan Mirek. I, że on dobry. Quote
elik Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 :o A któż to ten niedobry???? Myślałam, że wet to pan Mirek. I, że on dobry. Pan Mirek, to prawdopodobny opiekun suni, choć się do tego nie przyznał A wet to p. Darek :) ... Włożyli psa do samochodu, zboczyli z trasy do najbliższej miejscowości, by dopytać czy nie stamtąd pies doszedł aż do trasy szybkiego ruchu. Napotkane po drodze dziecko zeznało, że to pies pana Mirka. Hmmm.... gdzie szukać pana Mirka w niedzielę? Pod sklepem! Bingo! Pan Mirek stwierdził jednak, że to nie jego pies. Może i nie jego... Quote
Nutusia Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Witam Szanowne Ciocie Szyszkowe :) Jedna nas nawet dziś odwiedziła ;) Szyszunia odrobinkę się ożywiła, ale nadal głównie odpoczywa. Chodzi wolno, nie podbiega - jeszcze boli zadek :( Jutro koniec laby... Piesy zostaną rozdzielone - osobno znana już sobie banda, osobno Szyszka. Nie ma co kusić losu... Ale póki co, dziś jeszcze wspólne werandowanie ;) Irenasie, a po co Ty chcesz mię wspierać finansowo? ;) Quote
Nadziejka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Alez maja labunie slicznosci psiaczkowo slicznosci pozdrawiamy i niechaj upaly nie mecza ....ech ..a tu lato przed nami wszystkimi dopiero Quote
malagos Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ta Szyszka-Szynka powinna jeszcze sziszę palić :) Ale bardzo mi się podoba ta istotka, ma taką miłą buzię :) Quote
irenas Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Nutusiu, ja nie żartuję, naprawdę chciałabym się dołożyć do Twojej czeredy, tylko nie wiem jak to zrobić. Quote
Nutusia Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Irenasku, bardzo Ci dziękuję, ale dajemy radę. Imka ma jeszcze trochę grosza w skarpecie, a Szyszkę Doktor "oporządził" w całości i zostanie nam tylko zakup żarełka. Wygląda na to, że niestety nie będzie żadnej łatwizny i sypania kulek do miseczki. Nawet wymieszane porządnie z kleistym ryżem, są dokładnie wylizywane i wypluwane z obrzydzeniem! ;) W każdym razie, gdybyśmy nie miały co do przysłowiowego gara wrzucić, uderzymy Irenasie do Cię jak w dym! :) Quote
AMIGA Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Późno, ale lepiej późno niż wcale - wpadam i podziwiam. Ona jest niesamowicie podobna do mojego byłego tymczasa Karmelka. Z budowy jest dosłownie identyczna, tylko on był może bardziej złotawy w kolorach. Trzymam kciuki za natychmiastaowy wspaniały domek dla dziewczynki. Nie doczytałam - w jakim ona jest mniej więcej wieku? Quote
Nutusia Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Ma ok. 2 lat. Muszę się zmóżdzyć i napisać tekst do ogłoszeń. No i w weekend zrobić jakieś fajne foty już bez kiecki ;) Szyszka nie jest złota - ona jest taka najbardziej... burowilczasta, z czarnymi końcówkami sierści. A oczyska ma jak orzeszki laskowe :) Quote
AMIGA Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 No własnie tylko kolorem się różni od "mojego" Karmelka. A oczyska ma pięęękne i bardzo wymowne Quote
jola_li Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Oj, ten Internet na wsi (:... Nie wiem jak czesto uda mi sie tu zajrzec, ale bede myslala o Szyszce (bardzo fajne imie!) i jak wroce do domu, to przesle pare groszy na jakies smakowite danie dla wybrednej dziewczyny :). Jak to dobrze, ze jest juz na dobrej drodze do pelnego zdrowia! Quote
Nutusia Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Czasami to chyba lepiej tego Internetu nie mieć ;) Taka wieś też ma swój urok! :) Quote
DoPi Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 i ja jestem u Szyszki. Sysunia! (Epoka Lodowcowa :D ) jest sympatycznym, niskopodłogowym wilczurem po prostu, ale uroczym :) O doktorze to pochwał już nie będę pisać, bo ochy i achy mu się jak zawsze należą. Nutusi oczywiście też! Natomiast Można zazdrościć Nutusi takiego TZ-ta :) Quote
Recommended Posts