Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam, dziś poszła moja stała za wrzesień

bardzo proszę o sprawdzenie i ewentualne uzupełnienie wpłaty za sierpień

nie widzę jej w zestawieniu, poszła 17.08.

dzięki

Posted

witam, dziś poszła moja stała za wrzesień

bardzo proszę o sprawdzenie i ewentualne uzupełnienie wpłaty za sierpień

nie widzę jej w zestawieniu, poszła 17.08.

dzięki

zaraz sprawdzam, mogłam przeoczyć, bo w wakacje cięzko chodził mi internet . Oczywiście jest, zaraz dopisuję do rozliczeń. bardzo, bardzo przepraszam

Bardzo proszę popatrzcie na rozliczenia, czy jeszcze nie brakuje Waszych wpłat

Posted

dobra wiadomość- około 15 pażdziernika możemy zawozić Czupurka do hoteliku domowego pod Płońskiem, koszt podobny - 300zł plus karma.W hoteliku psy będą dostawać suchą karmę royal canin, koszt na miesiąc ok 100zł. Zobaczymy co na samą suchą powie brzuszek Czupurka, jeżeli będzie potrzebna inna karma-będziemy zmieniać.

Posted

Ja wątek Czupurka tylko podczytuję ale jak trzeba mogę użyczyć paypala  :) . tylko wtedy od razu poproszę numer konta gdzie kasę mam dalej przekazać  :) .

Czy to jeszcze aktualne? przepraszam dziewczyny, całkiem zapomniałam,że mam podać nr konta

Posted

Czy to jeszcze aktualne? przepraszam dziewczyny, całkiem zapomniałam,że mam podać nr konta

Ja paypalem mogę zawsze służyć ale pytanie czy aktualne to chyba tylko częściowo do mnie :) . Ważniejsze, czy jest ktoś kto zechce na tego paypala wpłacić....  

Posted

Ja paypalem mogę zawsze służyć ale pytanie czy aktualne to chyba tylko częściowo do mnie :) . Ważniejsze, czy jest ktoś kto zechce na tego paypala wpłacić....  

no tak :)

to zapytam się bakusiowej

Posted

zaplacone za 18 dni  października, kupiłam 5 puszek  ( 5x3,42=17,1 zł), jeszcze została do zamówienia sucha karma za wrzesien i połowka za pażdziernik, ale to jutro :),  wieczorem wstawie rachunki i uzupełnię post rozliczeniowy

12105772_1620304568231232_71481836452997

Posted

no i było bardzo przyjemnie :) na początku Czupurek nas nie rozpoznał , słuch i oczki już nie za młode), , ale jak spostrzegł swoje przeoczenie to radości nie było końca. Zwjjał się w precelek, łapal ręce w pyszczek, przysiadał na naszych kolanach. Do doktora szedł jak po sznurku :) znane, miłe miejsce. Z badania wynikało, że z watrobą, śledzioną itd jest lepiej, teraz nacisk był na układ nerwowy, bo kręgi zmienione spondylozą naciskają na nerwy. Więcej napisze pewnie Dorcia, bo była cały czas, ja pojechałam na godzinkę na Paluch .Zdjęcia też u dorci :).. Generalnie Czupurek wygląda dobrze, mięsni przybyło, nie jest takim chudziakiem.

Koszt z czyszczeniem tego biednego uszka z naroślą, plus pigułki na robaki ( na nową drogę życia w nowym hoteliku) - 68zł, dojazd ok. 20zł ( 92 km, mój zastepczy samochód pali 5,1, koszt oleju 4,37zł), . Powklejam rachunki, szkoda, że same tego nie zrobią

Posted

Stała poleciała dzisiaj, pozdrawiamy Czupurka :)

bardzo dziękuję, już jest :)

moca35-wielkie podziękowania za stałą :)

kupiona sucha karma, zwrot za wrzesień do hoteliku za 59,20zł ( drugie opakowanie dla Diesla)

Zamówienie: 58853763

Numer art. Artykuł Cena

z VAT
    Ilość Suma

z VAT
    510076.1
    20 kg Bosch My Friend + Barkoo kości do żucia gratis!

- 20 kg
    59,80 zł 2 119,60 zł

Dostawa GRATIS
    1,0% rabatu -1,20 zł

Cena razem

Wszystkie ceny zawierają podatek VAT 118,40zł