arim Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Nie mogę zapisać wątku,więc jak zapomnę przelać stałą,to poproszę na pw pisać. masakra z tym nowym Dogo :( Quote
Beat2010 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Nie mogę zapisać wątku,więc jak zapomnę przelać stałą,to poproszę na pw pisać. masakra z tym nowym Dogo :( jasne :) zapisz wątek jako ulubiony czy cos :) mnie zniknęły wszystkie moje watki zapisane w "moja zawartość" Quote
Beat2010 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 są wplaty dla Czupurka :) Yolanowi i jaguska ( tak podejrzewam, bo bez nicku, ale treśc przelewu sie zgadza ;) Quote
jaguska Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 No znowu nie napisałam nicku ....SKS niestety. Jeśli przelew jest od Iwony L. to mój on ci jest ;-) 1 Quote
Beat2010 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 No znowu nie napisałam nicku ....SKS niestety. Jeśli przelew jest od Iwony L. to mój on ci jest ;-) domyśliłam się :) co to jest SKS???? Quote
Maruda666 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 jasne :) zapisz wątek jako ulubiony czy cos :) mnie zniknęły wszystkie moje watki zapisane w "moja zawartość" Wejdź w ,, zobacz nową zawartość " ( u góry po prawej) i potem ( ale już po lewej ) masz różne opcje sortowania starej zawartości. SKS - jakby to kulturalnie powiedzieć ? - starość, k.... starość :) Znam, bo też to mam ;) 2 Quote
Beat2010 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Wejdź w ,, zobacz nową zawartość " ( u góry po prawej) i potem ( ale już po lewej ) masz różne opcje sortowania starej zawartości. SKS - jakby to kulturalnie powiedzieć ? - starość, k.... starość :) Znam, bo też to mam ;) lece Quote
Mysza2 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Melduję się u Czupurka na zaproszenie Marudki. Wspomogę na razie jednorazowym grosikiem. Bardzo proszę o nr konta SKS jak ja to dobrze znam:) 1 Quote
Beat2010 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Melduję się u Czupurka na zaproszenie Marudki. Wspomogę na razie jednorazowym grosikiem. Bardzo proszę o nr konta SKS jak ja to dobrze znam:) Mysza2, bardzo dziękuję, wysyłam to wszyscy znają SKS???????? ja nie a mam :) Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Dziewczynki ciocia markofix1 podesłała nam moc różności na bazarek :) mamy już zdjęcia oraz opisy :) jeśli ktoś aktualnie tworzy bazarek dla Czupurka proszę dajcie znac to dołożymy swoje fanty :) jeśli nie zrobimy oddzielny bazarek tylko pod koniec tygodnia bo od jutra znów pracuje na wyjeździe i nie będę miała dostępu do komputera. Quote
dwbem Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Kochani nie moge wiele ale dajcie mi namiary i konto to przeleję parę groszy na biedaka. 1 Quote
muza_51 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Dziekuję za zaproszenie.Stałej deklaracji nie obiecuję -grosik przekażę. Proszę o namiary. 1 Quote
Bogusik Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Dziękuję za zaproszenie na wątek Czupurka.Nie wiem czy mi się zapisze,bo to jakiś znowu koszmar z tym dogo :( Deklaruję jednorazowe,na miarę możliwości...Poprosze o nr konta 1 Quote
Beat2010 Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Teraz nikt jeszcze nie robi bazarku dla Czupurka - cudnue byliby gdybys mogla zrobić:-) rzeczy na bazarek ofiarowały jeszcze inne dziewczyny, może można daczyc do Twojego? Np przez wstawienie zdjęć a wysyłkę od ofiarodawczyn? Quote
Onaa Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Poprosze o nr konta, skromnie wspomogę starego biedaczka. 1 Quote
Beat2010 Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Bardzo bardzo dziękuję; jak tylko siade przy kompie *teraz z komórki ) to wyślę dane Quote
MALWA Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Dziewczyny, zbieracie już kasę ? Pytam, bo nie odstałam konta............ Ja jestem MALWA przez W......... Quote
yucca Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ja z zaproszenia cioci Marudy :) poczytam w wolnej chwili a obecnie mogę zadeklarować skromną dyszkę co miesiąc dla Czupurka. 1 Quote
Beat2010 Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Kochani nie moge wiele ale dajcie mi namiary i konto to przeleję parę groszy na biedaka. .Stałej deklaracji nie obiecuję -grosik przekażę. Proszę o namiary. Deklaruję jednorazowe,na miarę możliwości...Poprosze o nr konta Bardzo, bardzo dziękuję, jednak jutro wysyłam nr konta, tzn tym osobom, które chcą wplacić teraz, jeżeli chcecie poczekaćdo adopcji Czupurka to się przypomnę :) jak przyjdzie pora Quote
Beat2010 Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Poprosze o nr konta, skromnie wspomogę starego biedaczka. Onaa, bardzo dziekuję, jak wolisz to możesz wpłacić teraz lub poczekać do adopcji. Zawsze czekałam do adopcji, ale tu wspaniałe dziewczyny chciały pomóc przy robieniu prywatnych bada jeszcze w schronie. Ja z zaproszenia cioci Marudy :) poczytam w wolnej chwili a obecnie mogę zadeklarować skromną dyszkę co miesiąc dla Czupurka. yucca, dzięki wielkie Szczerze mówiąc, nie sądziłam, że będzie tyle dobrych osób gotowych wspomóc Czupurka. Jak było z nim źle, już się z nim żegnałam i przepraszałam, że nic nie mogę dla niego zrobić.....a tu okazuje się, ze ja nie mogę , ale razem mu pomożemy :) 1 Quote
Beat2010 Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 Zaglądam i ja do Czupurka witaj u Czupurka :) Quote
anica Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Jestem na zaproszenie Marudki, dziękuję i witam się u Czupurka :) zawsze te staruszeczki chwytają mnie za serce, ale na tą chwilę nie jestem w stanie nic zadeklarować, jestem zadeklarowana na maksa :( ale mogłabym podesłać trochę fantów ,gdyby ktoś mógł zrobić bazarek dla dziadzia. zapisuję... 1 Quote
Beat2010 Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Jestem na zaproszenie Marudki, dziękuję i witam się u Czupurka :) zawsze te staruszeczki chwytają mnie za serce, ale na tą chwilę nie jestem w stanie nic zadeklarować, jestem zadeklarowana na maksa :( ale mogłabym podesłać trochę fantów ,gdyby ktoś mógł zrobić bazarek dla dziadzia. zapisuję... witaj anica, dzięki za obecnośc i dzięki za fanty na bazarek :) Quote
Recommended Posts