Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mogę zapisać wątku,więc jak zapomnę przelać stałą,to poproszę na pw pisać. masakra z tym nowym Dogo :(

jasne :)  zapisz wątek jako ulubiony czy cos :) mnie zniknęły wszystkie moje watki zapisane w "moja zawartość"

Posted

jasne :)  zapisz wątek jako ulubiony czy cos :) mnie zniknęły wszystkie moje watki zapisane w "moja zawartość"

Wejdź w ,, zobacz nową zawartość "  ( u góry po prawej) i potem ( ale już  po lewej ) masz różne opcje sortowania starej zawartości. 

SKS  - jakby to kulturalnie powiedzieć ? - starość, k.... starość :)  Znam, bo też to mam ;)

• Upvote 2
Posted

Wejdź w ,, zobacz nową zawartość "  ( u góry po prawej) i potem ( ale już  po lewej ) masz różne opcje sortowania starej zawartości. 

SKS  - jakby to kulturalnie powiedzieć ? - starość, k.... starość :)  Znam, bo też to mam ;)

lece

Posted

Melduję się u Czupurka na zaproszenie Marudki.

Wspomogę na razie jednorazowym grosikiem. Bardzo proszę o nr konta

SKS jak ja to dobrze znam:)

Mysza2, bardzo dziękuję, wysyłam

to wszyscy znają SKS???????? ja nie a mam :)

Posted

Dziewczynki ciocia markofix1 podesłała nam moc różności na bazarek :) mamy już zdjęcia oraz opisy :) jeśli ktoś aktualnie tworzy bazarek dla Czupurka proszę dajcie znac to dołożymy swoje fanty :) jeśli nie zrobimy oddzielny bazarek tylko pod koniec tygodnia bo od jutra znów pracuje na wyjeździe i nie będę miała dostępu do komputera.

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek Czupurka.Nie wiem czy mi się zapisze,bo to jakiś znowu koszmar z tym dogo :(
Deklaruję jednorazowe,na miarę możliwości...Poprosze o nr konta

• Upvote 1
Posted

Teraz nikt jeszcze nie robi bazarku dla Czupurka - cudnue byliby gdybys mogla zrobić:-) rzeczy na bazarek ofiarowały jeszcze inne dziewczyny, może można daczyc do Twojego? Np przez wstawienie zdjęć a wysyłkę od ofiarodawczyn?

Posted

Kochani nie moge wiele ale dajcie mi namiary i konto to przeleję parę groszy na biedaka.

.Stałej deklaracji nie obiecuję -grosik przekażę. Proszę o namiary.

Deklaruję jednorazowe,na miarę możliwości...Poprosze o nr konta

Bardzo, bardzo  dziękuję, jednak  jutro wysyłam nr konta, tzn tym osobom, które chcą wplacić teraz, jeżeli chcecie poczekaćdo adopcji Czupurka to się przypomnę :) jak przyjdzie pora

Posted

Poprosze o nr konta, skromnie wspomogę starego biedaczka.

Onaa, bardzo dziekuję, jak wolisz to możesz wpłacić teraz lub poczekać do adopcji. Zawsze czekałam do adopcji, ale tu wspaniałe dziewczyny chciały pomóc przy robieniu prywatnych bada jeszcze w schronie.

Ja z zaproszenia cioci Marudy :) poczytam w wolnej chwili a obecnie mogę zadeklarować skromną dyszkę co miesiąc dla Czupurka.

yucca, dzięki wielkie

Szczerze mówiąc, nie sądziłam, że będzie tyle dobrych osób gotowych wspomóc Czupurka. Jak było z nim źle, już się z nim żegnałam i przepraszałam, że nic nie mogę dla niego zrobić.....a tu okazuje się, ze ja nie mogę , ale razem mu pomożemy :)

• Upvote 1
Posted

Jestem na zaproszenie Marudki, dziękuję i witam się u Czupurka  :) zawsze te staruszeczki chwytają mnie za serce, ale na tą chwilę nie jestem w stanie nic zadeklarować, jestem zadeklarowana na maksa :(  ale mogłabym podesłać trochę fantów ,gdyby ktoś mógł zrobić bazarek dla dziadzia.

zapisuję...

• Upvote 1
Posted

Jestem na zaproszenie Marudki, dziękuję i witam się u Czupurka  :) zawsze te staruszeczki chwytają mnie za serce, ale na tą chwilę nie jestem w stanie nic zadeklarować, jestem zadeklarowana na maksa :(  ale mogłabym podesłać trochę fantów ,gdyby ktoś mógł zrobić bazarek dla dziadzia.

zapisuję...

witaj anica, dzięki za obecnośc i dzięki za fanty na bazarek :)