Beat2010 Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 aktualizacja :) to wpisuję deklaracje na zabiegi rehabilitacyjne tj pakiety po 50zl /zabieg - 1pakiet funduje beataczl :) -1 pakiet funduje bakusiowa :) -1 pakiet funduje Olena :) - 1 pakiet funduje arim :) - 2 pakiety funduje Malwa :) Quote
Beat2010 Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 Czupurek chyba już nadaje sie do pokazania ludziom ;), czuje sie lepiej po leczeniu i pora ruszać z badaniami. Jutro bedę dzwonić do Animal Center i umawiać sie na konsultację. Moze uda się na przyszły weekend choć to wolne dni, zobaczymy. Quote
bakusiowa Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 5 minut temu, Beat2010 napisał: aktualizacja :) to wpisuję deklaracje na zabiegi rehabilitacyjne tj pakiety po 50zl /zabieg - 1pakiet funduje beataczl :) -1 pakiet funduje bakusiowa :) -1 pakiet funduje Olena :) - 1 pakiet funduje arim :) - 2 pakiety funduje Malwa :) Jak ciocie kochają Czupurka. Quote
Beat2010 Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 14 godzin temu, piescofajnyjest napisał: Ciocie przepraszam, ale przeprowadzka mnie ukradla..... Wyslijcie numer konta Na priwa, bardzo prosze masz zatkana skrzynke :( Quote
Beat2010 Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 w psiaków był grill , piwo :) kiełbasa, śpiew i wogóle życie światowe . Czupurek zakochany w Greyu ( ten z szarymi łapkami, w schronisku wróg nr 1 innych psów) i nie zapomniał o amerykańskiej labce Quote
dorcia2 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Kochani, zapraszam serdecznie na bazarek dla Czupurka i Ralfika 1 Quote
dorcia2 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Cytuj Musi się udać, bo chcemy uczynić Czupurka nieśmiertelnym :) Beatko, dobrze powiedziane , musimy utrzymać go w na tyle dobrej formie żeby jak najdłużej chodził w miarę bezproblemowo Ciocie kochane , dziękujemy za pomoc dla naszego kuśtyczka Quote
MALWA Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 WITAM, dopiero teraz spostrzegłam, ze przelałam jedynie deklaracje stałe. Teraz wykonałam przelew na 100 zł za dwa pakiety rehabilitacyjne. Za niedopatrzenie przepraszam. Quote
Beat2010 Posted April 25, 2016 Author Posted April 25, 2016 11 godzin temu, MALWA napisał: WITAM, dopiero teraz spostrzegłam, ze przelałam jedynie deklaracje stałe. Teraz wykonałam przelew na 100 zł za dwa pakiety rehabilitacyjne. Za niedopatrzenie przepraszam. Malwa, nie rób jeszcze przelewu na rehabiitację. Dopiero jak będziemy wiedzieć czy się zalapal :) Quote
MALWA Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 O Monday, April 25, 2016o11:15, Beat2010 napisał: Malwa, nie rób jeszcze przelewu na rehabiitację. Dopiero jak będziemy wiedzieć czy się zalapal :) Quote
Beat2010 Posted April 29, 2016 Author Posted April 29, 2016 O 26.04.2016o12:03, MALWA napisał: Już poszło. i od razu było na koncie :) :) bardzo dziękuję, wpisane na zabiegi Czupurek 6.05 jedzie na echo serca do dr Garncarz , dopiero z wynikami jedziemy na konsultację do p. zoorehabilitanta P. Kościelskiego. Najbliższy termin wieczorowy - 11.05.godz. 19 i tak zapisałam Czupurka. Zarka, dziękuje za stałą majową :) Quote
Beat2010 Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 dorcia, dzięki za stała na maj :) Dzis bylam u Czupurka, coraz lepiej chodzi, łapka zaleczona. Prowadzi swiatowe życie, bo ciągle ogniska i ogniska. Choc nie wiem jak było dzisiaj, bo kolega Dadi obgryzał konstrukcję do podtrzymywania kiełbasek nad ogniem, a potem usiłowal wygryżć korzeń z ziemi. Dadi miał już wyrok eutanazji w schronisku, bo miał już nigdy nie chodzić. A tu niespodzianka :) Quote
Beat2010 Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 zdjęcia :) popatrzcie na to jak Czupur stoi ( zdj od strony ogonka :) - piękna postawa, tył prawie nie wisi, jest nieźle. Czarny to Dadi. 1 Quote
Beat2010 Posted May 2, 2016 Author Posted May 2, 2016 Mamy nową deklarowiczkę z fb - Elwirę D. - bo ja nie kochać dzielnego Czupura :) witamy p. Elwiro :) Quote
Beat2010 Posted May 2, 2016 Author Posted May 2, 2016 link do fb , są nowe filmiki z Czupurem, zapraszam Quote
dorcia2 Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Cytuj zdjęcia :) popatrzcie na to jak Czupur stoi ( zdj od strony ogonka :) - piękna postawa, tył prawie nie wisi, jest nieźle. Czarny to Dadi. Czupurek potrafi zaskoczyć to fakt, to taki charakterny psiak , nie da się go nie kochać ma dobre życie chociaż u schyłku drogi i dobrą opiekę no i jest kochany , często na odległość ale może jakoś to wyczuwa psim nadzwyczajnym zmysłem Quote
piescofajnyjest Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 przepraszam, juz odgruzowalam poczte i ponownie prosze o numer konta :) ps....ale Czupi sliczny w tych kwiatkach :) 1 Quote
Beat2010 Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 17 godzin temu, piescofajnyjest napisał: przepraszam, juz odgruzowalam poczte i ponownie prosze o numer konta :) ps....ale Czupi sliczny w tych kwiatkach :) już piszę :) noo, śliczny śliczny. A jak cieszył się na moj widok :) To daje sens zabieraniu psów na dożycie w dobrym miejscu, taka radość staruszka, który ostatnie 8 lat był w schronie w zasadzie bez kontatku z ludzmi, bo raz w tyg spacer - co to jest? A on tak lubi głaskanie.... Quote
Beat2010 Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Dziś dobre i zle wiadomości - zle, bo dzis chodzil fatalne , dobre, bo serce ma ok jak na wiek niedomukalnosc zastawki, czynność rozkurczowa lewej komory upośledzena, dopisek , ze typowe dla starszego wieku.Rytm pracy serca idealny, same wiedziałysmy na ekranie wykres jak marzenie. Dyszenie nie wynika z choroby serca. . Moze byc skutkiem chorego kręgosłupa.Pani dr Gancarz jazaka liczyć oddechy/min we snie, przez 2-dni , potem zaczac podawać vetmedim i sprawdzimy jak z oddechem po leczeniu ,jesli poprawa leczymy, gdy bez zmiany nie leczymy . Dzis było 20 oddechow a max jest 30'. Jeszcze w badaniu osluchowym wyszła arytmia, która potem nie potwierdzila sie w echu . Diagnoza - endokardioza zastawki dwudzielnej Czupur badaje sie do rehabilitacji tj chodzilo o wysiłek na bieżni, inne zabiegi bezwysilkowe. Nie ma przeciwwskazań. W srode jedziemy wovec tego na umowiona konsultację. Koszt wizyty, echa serca. leku 250 zl. Popsul mi sie komputer wiec narazie nic nie wkleję, bo z komorki mi nie wyjdzie. Potem w Raszynie byl biorezonans działający - na ból, reumatyzm, prostate, zaoalenie pecherza, bakterie coli. I jeszcze czyszczenie ucha i podwiazanie narosli w uchu.Koszt 100 zl. Jeszcze zwrot za benzynę. Quote
Recommended Posts