Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam w piątek z Panem zoorehabilitantem Piotrem Kościelskim. Myślałam o bieżni wodnej ( juz tu kiedyś były takie sugestie :) Beata cz-l :) ), ale okazało się, że sa tam takie pakiety dla bezdomnych, że za 50zl ma się wszystko co potrzeba dla danego psa,np bieznia, lasero, magnetoterapia i inne lub 1 typ zabiegu za połowę ceny. Cena normalna to 75zł , tu info http://www.animal-center.pl/rehabilitacja.html

Ja tylko unormuje sie wszystko z Czupurkiem, pojedziemy do p. Piotra na konsultacje. Min to 10 zabiegów, najlepiej każdego dnia, ale sie nie uda tak często jeżdzić, do przyjęcia - 2 razy w tygodniu.

Nie kupiłyśmy pieluch dla Czupura, bo chwilowo nie trzeba, stópka ładnie się goi, udaje mu się juz nie sikać na leżąco :) 

Jutro jade do niego, czekajcie na nowe zdjęcia :)

• Upvote 1
Posted
O 16.04.2016o21:26, jaguska napisał:

Moja stała poleciała dzisiaj, w poniedziałek powinna być na koncie. 

jaguska, bardzo dziekuję, stała jest u Czupurka :)

bakusiowa-dzięki za stałą kwietniową :)

Posted
O ‎2016‎-‎04‎-‎16o01:16, Beat2010 napisał:

Rozmawiałam w piątek z Panem zoorehabilitantem Piotrem Kościelskim. Myślałam o bieżni wodnej ( juz tu kiedyś były takie sugestie :) Beata cz-l :) ), ale okazało się, że sa tam takie pakiety dla bezdomnych, że za 50zl ma się wszystko co potrzeba dla danego psa,np bieznia, lasero, magnetoterapia i inne lub 1 typ zabiegu za połowę ceny. Cena normalna to 75zł , tu info http://www.animal-center.pl/rehabilitacja.html

Ja tylko unormuje sie wszystko z Czupurkiem, pojedziemy do p. Piotra na konsultacje. Min to 10 zabiegów, najlepiej każdego dnia, ale sie nie uda tak często jeżdzić, do przyjęcia - 2 razy w tygodniu.

Nie kupiłyśmy pieluch dla Czupura, bo chwilowo nie trzeba, stópka ładnie się goi, udaje mu się juz nie sikać na leżąco :) 

wplace 50 zl na 1 zabieg bardzo się ciesze ze będzie taka możliwość i Czupurek skorzysta z tych pakietow :)

czekam na fotki bo filmu nie umiem na fejsie znalesc...:(

Posted
15 godzin temu, beataczl napisał:

wplace 50 zl na 1 zabieg bardzo się ciesze ze będzie taka możliwość i Czupurek skorzysta z tych pakietow :)

czekam na fotki bo filmu nie umiem na fejsie znalesc...:(

dziękuję :) "odkryłam" chyba fajnego rehabilitanta , porzednie miejsce o którym myślałam ma,  wyobrażcie sobie, rehabilitacje na 1 piętrze, jeden bieg schodów bardzo stromy-jak tam wnieśc dużego psa?

zaraz wrzucę zdjęcia. A poprzednie filmy widziałaś?

7 godzin temu, bakusiowa napisał:

Ja też wpłacę na jeden zabieg dla kochanego Czupurka.

bardzo dziękuję.

Jesteście WIELKIE!!!!!!

podliczyłam ew wydatki na leczenie Czupura i zwątpiłam. Bede pewnie prosić skarpetę im. Talcott o pomoc.  Cudownie pomogli Dieselkowi.

Więc tak - ciągle nie ma w hurtowni chemicznej kastracji (wczoraj dzwoniam do dr.) czyli odpada 120zl, badania  krwi na zle trawienie i anemię ( tylko trzeba odczekać po antybiotykach) -B12 , kwas foliowy, żelazo, rozmaz. Chciałabym zawieżć go na echo serca do dr Garncarz- tamte badania  trzeba powtórzyc -koszt 240zł..Biorezonans, mały koszt w porównaniu do innych planów, 50zł+dojazd, a świetnie robi Czupurkowi.Pewnie w maju trzeba będzie zrobić posiew moczu-czy sa jeszcze bakterie coli , no i rehabiitacja - min 500zł +  koszt konsultacji . Musi się udać, bo chcemy uczynić Czupurka nieśmiertelnym :)

Posted
O 16.04.2016o01:16, Beat2010 napisał:

też zapłacę za jeden

Posted

to wpisuję deklaracje na zabiegi rehabilitacyjne  tj pakiety po 50zl /zabieg

- 1pakiet funduje beataczl :)

-1 pakiet funduje bakusiowa :)

-1 pakiet funduje Olena :)

- 1 pakiet funduje arim :)

Posted
7 godzin temu, Beat2010 napisał:

to wpisuję deklaracje na zabiegi rehabiitacyjne  tj pakiety po 50zl /zabieg

- 1pakiet funduje beataczl :)

-1 pakiet funduje bakusiowa :)

-1 pakiet funduje Olena :)

11 minut temu, arim napisał:

To jeszcze ja zapłacę za jeden,ale musicie mi przypomnieć o przelewie( w maju,bo teraz sakiewka pusta)

Kochany Czupurek ma juz na 4 zabiegi.

Odnośnie Skarpety im.Talcott czy macie na oku jakiegoś stałego deklarowicza?

Posted
44 minut temu, bakusiowa napisał:

Kochany Czupurek ma juz na 4 zabiegi.

Odnośnie Skarpety im.Talcott czy macie na oku jakiegoś stałego deklarowicza?

Wiem, że Sharka ale nie pamiętam czy nie molestowałam jej na innym wątku...

Posted
3 godziny temu, bakusiowa napisał:

Jakby co to mogę wystapić o dofinansowanie Czupurzastego. Jednak dopiero w maju.

to bardzo poproszę, maj tuż tuz :) i bedziemy pewnie juz po konsultacji w lecznicy  - chcialam prosić asiunab , ale dopiero co pomogła Dieslowi.

Posted
4 godziny temu, arim napisał:

To jeszcze ja zapłacę za jeden,ale musicie mi przypomnieć o przelewie( w maju,bo teraz sakiewka pusta)

arim, bardzo dziękuję :) , bede przypominac jak bedziemy po konsultacji w lecznicy i Czupurek będzie zakwalifikowany do rehabilitacji. Z bazarku z psimi ubrankami mamy na 1,5 zabiegu :). Muszę zrobić ciuchowy i ksiązkowy tylko zawsze czasu brakuje.

Posted

Witam,

przelewam dla Czupurka moja deklarację za kwiecień, maj i czerwiec oraz na dwa pakiety rehabilitacyjne, łącznie 160 zł.

Sprawdzcie proszę, bo nie widzę w rozliczeniu swojej wpłaty za pierwszy kwartał tego roku tj. 60 zł.

Posted
13 godzin temu, piescofajnyjest napisał:

Ciocie przepraszam, ale przeprowadzka mnie ukradla.....

Wyslijcie numer konta Na priwa,  bardzo prosze

dziekuję, juz wysyam :)

Posted
13 godzin temu, MALWA napisał:

Witam,

przelewam dla Czupurka moja deklarację za kwiecień, maj i czerwiec oraz na dwa pakiety rehabilitacyjne, łącznie 160 zł.

Sprawdzcie proszę, bo nie widzę w rozliczeniu swojej wpłaty za pierwszy kwartał tego roku tj. 60 zł.

Malwa dziękuję i przepraszam. Wplata z 10.02.16 jest, wpisalam do Twoich wplat a nie dopisałam do sumowania.

Błagam, sprawdzajcie mnie!!!!!!!!

Jest wplata za kolejne 3 miesiące 34.16, 05.16, 06.16, wpisane, podliczone :)

dopisuje deklaracje - 2 pakiety rehabilitacji. Bardzo, bardzo dziękuję.  Malwa :) :)