Beat2010 Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 jest stała za 04.16 od yucca :) zaplacone za hotelik kwietniowy 400zł Quote
jaguska Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Moja stała poleciała dzisiaj, w poniedziałek powinna być na koncie. 1 Quote
Beat2010 Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 Rozmawiałam w piątek z Panem zoorehabilitantem Piotrem Kościelskim. Myślałam o bieżni wodnej ( juz tu kiedyś były takie sugestie :) Beata cz-l :) ), ale okazało się, że sa tam takie pakiety dla bezdomnych, że za 50zl ma się wszystko co potrzeba dla danego psa,np bieznia, lasero, magnetoterapia i inne lub 1 typ zabiegu za połowę ceny. Cena normalna to 75zł , tu info http://www.animal-center.pl/rehabilitacja.html Ja tylko unormuje sie wszystko z Czupurkiem, pojedziemy do p. Piotra na konsultacje. Min to 10 zabiegów, najlepiej każdego dnia, ale sie nie uda tak często jeżdzić, do przyjęcia - 2 razy w tygodniu. Nie kupiłyśmy pieluch dla Czupura, bo chwilowo nie trzeba, stópka ładnie się goi, udaje mu się juz nie sikać na leżąco :) Jutro jade do niego, czekajcie na nowe zdjęcia :) 1 Quote
Beat2010 Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 wrzucam in do wydarzenia Czupurka na fb. Może tak uda się Wam obejrzeć dzisiejszy film. Zdjecia jutro. https://www.facebook.com/events/1594584150783389/ Quote
Beat2010 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 O 16.04.2016o21:26, jaguska napisał: Moja stała poleciała dzisiaj, w poniedziałek powinna być na koncie. jaguska, bardzo dziekuję, stała jest u Czupurka :) bakusiowa-dzięki za stałą kwietniową :) Quote
beataczl Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 O 2016-04-16o01:16, Beat2010 napisał: Rozmawiałam w piątek z Panem zoorehabilitantem Piotrem Kościelskim. Myślałam o bieżni wodnej ( juz tu kiedyś były takie sugestie :) Beata cz-l :) ), ale okazało się, że sa tam takie pakiety dla bezdomnych, że za 50zl ma się wszystko co potrzeba dla danego psa,np bieznia, lasero, magnetoterapia i inne lub 1 typ zabiegu za połowę ceny. Cena normalna to 75zł , tu info http://www.animal-center.pl/rehabilitacja.html Ja tylko unormuje sie wszystko z Czupurkiem, pojedziemy do p. Piotra na konsultacje. Min to 10 zabiegów, najlepiej każdego dnia, ale sie nie uda tak często jeżdzić, do przyjęcia - 2 razy w tygodniu. Nie kupiłyśmy pieluch dla Czupura, bo chwilowo nie trzeba, stópka ładnie się goi, udaje mu się juz nie sikać na leżąco :) Jutro jade do niego, czekajcie na nowe zdjęcia :) wplace 50 zl na 1 zabieg bardzo się ciesze ze będzie taka możliwość i Czupurek skorzysta z tych pakietow :) czekam na fotki bo filmu nie umiem na fejsie znalesc...:( Quote
bakusiowa Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Ja też wpłacę na jeden zabieg dla kochanego Czupurka. Quote
Beat2010 Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 15 godzin temu, beataczl napisał: wplace 50 zl na 1 zabieg bardzo się ciesze ze będzie taka możliwość i Czupurek skorzysta z tych pakietow :) czekam na fotki bo filmu nie umiem na fejsie znalesc...:( dziękuję :) "odkryłam" chyba fajnego rehabilitanta , porzednie miejsce o którym myślałam ma, wyobrażcie sobie, rehabilitacje na 1 piętrze, jeden bieg schodów bardzo stromy-jak tam wnieśc dużego psa? zaraz wrzucę zdjęcia. A poprzednie filmy widziałaś? 7 godzin temu, bakusiowa napisał: Ja też wpłacę na jeden zabieg dla kochanego Czupurka. bardzo dziękuję. Jesteście WIELKIE!!!!!! podliczyłam ew wydatki na leczenie Czupura i zwątpiłam. Bede pewnie prosić skarpetę im. Talcott o pomoc. Cudownie pomogli Dieselkowi. Więc tak - ciągle nie ma w hurtowni chemicznej kastracji (wczoraj dzwoniam do dr.) czyli odpada 120zl, badania krwi na zle trawienie i anemię ( tylko trzeba odczekać po antybiotykach) -B12 , kwas foliowy, żelazo, rozmaz. Chciałabym zawieżć go na echo serca do dr Garncarz- tamte badania trzeba powtórzyc -koszt 240zł..Biorezonans, mały koszt w porównaniu do innych planów, 50zł+dojazd, a świetnie robi Czupurkowi.Pewnie w maju trzeba będzie zrobić posiew moczu-czy sa jeszcze bakterie coli , no i rehabiitacja - min 500zł + koszt konsultacji . Musi się udać, bo chcemy uczynić Czupurka nieśmiertelnym :) Quote
Beat2010 Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 zdjęcia nudne , bo Czupurek chodzi jak ma po co :) więc chodził za rzucaną piłeczką. Bo on bardzo lubi się bawić 1 Quote
Beat2010 Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 arim - dzieki za stałe za maj i czerwiec:) Quote
Olena84 Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 O 16.04.2016o01:16, Beat2010 napisał: Rozmawiałam w piątek z Panem zoorehabilitantem Piotrem Kościelskim. Myślałam o bieżni wodnej ( juz tu kiedyś były takie sugestie :) Beata cz-l :) ), ale okazało się, że sa tam takie pakiety dla bezdomnych, że za 50zl ma się wszystko co potrzeba dla danego psa,np bieznia, lasero, magnetoterapia i inne lub 1 typ zabiegu za połowę ceny. Cena normalna to 75zł , tu info http://www.animal-center.pl/rehabilitacja.html Ja tylko unormuje sie wszystko z Czupurkiem, pojedziemy do p. Piotra na konsultacje. Min to 10 zabiegów, najlepiej każdego dnia, ale sie nie uda tak często jeżdzić, do przyjęcia - 2 razy w tygodniu. Nie kupiłyśmy pieluch dla Czupura, bo chwilowo nie trzeba, stópka ładnie się goi, udaje mu się juz nie sikać na leżąco :) Jutro jade do niego, czekajcie na nowe zdjęcia :) też zapłacę za jeden Quote
Beat2010 Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 41 minut temu, Olena84 napisał: też zapłacę za jeden ojeju :) dziękuję. Świat jest piękniejszy z Wami :) Quote
Beat2010 Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 to wpisuję deklaracje na zabiegi rehabilitacyjne tj pakiety po 50zl /zabieg - 1pakiet funduje beataczl :) -1 pakiet funduje bakusiowa :) -1 pakiet funduje Olena :) - 1 pakiet funduje arim :) Quote
arim Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 To jeszcze ja zapłacę za jeden,ale musicie mi przypomnieć o przelewie( w maju,bo teraz sakiewka pusta) Quote
bakusiowa Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 7 godzin temu, Beat2010 napisał: to wpisuję deklaracje na zabiegi rehabiitacyjne tj pakiety po 50zl /zabieg - 1pakiet funduje beataczl :) -1 pakiet funduje bakusiowa :) -1 pakiet funduje Olena :) 11 minut temu, arim napisał: To jeszcze ja zapłacę za jeden,ale musicie mi przypomnieć o przelewie( w maju,bo teraz sakiewka pusta) Kochany Czupurek ma juz na 4 zabiegi. Odnośnie Skarpety im.Talcott czy macie na oku jakiegoś stałego deklarowicza? Quote
Olena84 Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 44 minut temu, bakusiowa napisał: Kochany Czupurek ma juz na 4 zabiegi. Odnośnie Skarpety im.Talcott czy macie na oku jakiegoś stałego deklarowicza? Wiem, że Sharka ale nie pamiętam czy nie molestowałam jej na innym wątku... Quote
bakusiowa Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Jakby co to mogę wystapić o dofinansowanie Czupurzastego. Jednak dopiero w maju. Quote
Beat2010 Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 3 godziny temu, bakusiowa napisał: Jakby co to mogę wystapić o dofinansowanie Czupurzastego. Jednak dopiero w maju. to bardzo poproszę, maj tuż tuz :) i bedziemy pewnie juz po konsultacji w lecznicy - chcialam prosić asiunab , ale dopiero co pomogła Dieslowi. Quote
Beat2010 Posted April 21, 2016 Author Posted April 21, 2016 4 godziny temu, arim napisał: To jeszcze ja zapłacę za jeden,ale musicie mi przypomnieć o przelewie( w maju,bo teraz sakiewka pusta) arim, bardzo dziękuję :) , bede przypominac jak bedziemy po konsultacji w lecznicy i Czupurek będzie zakwalifikowany do rehabilitacji. Z bazarku z psimi ubrankami mamy na 1,5 zabiegu :). Muszę zrobić ciuchowy i ksiązkowy tylko zawsze czasu brakuje. Quote
Beat2010 Posted April 22, 2016 Author Posted April 22, 2016 tak sobie grzebię na fb i znalazłam taki suplement hmb ca na przyrost mięsni - toś może używal lub zna opinie? dopytamy sie dr we wtorek. http://gamedog.eu/pl/strona-sklepu/hmb-ca Quote
piescofajnyjest Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ciocie przepraszam, ale przeprowadzka mnie ukradla..... Wyslijcie numer konta Na priwa, bardzo prosze Quote
MALWA Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Witam, przelewam dla Czupurka moja deklarację za kwiecień, maj i czerwiec oraz na dwa pakiety rehabilitacyjne, łącznie 160 zł. Sprawdzcie proszę, bo nie widzę w rozliczeniu swojej wpłaty za pierwszy kwartał tego roku tj. 60 zł. Quote
Beat2010 Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 13 godzin temu, piescofajnyjest napisał: Ciocie przepraszam, ale przeprowadzka mnie ukradla..... Wyslijcie numer konta Na priwa, bardzo prosze dziekuję, juz wysyam :) Quote
Beat2010 Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 13 godzin temu, MALWA napisał: Witam, przelewam dla Czupurka moja deklarację za kwiecień, maj i czerwiec oraz na dwa pakiety rehabilitacyjne, łącznie 160 zł. Sprawdzcie proszę, bo nie widzę w rozliczeniu swojej wpłaty za pierwszy kwartał tego roku tj. 60 zł. Malwa dziękuję i przepraszam. Wplata z 10.02.16 jest, wpisalam do Twoich wplat a nie dopisałam do sumowania. Błagam, sprawdzajcie mnie!!!!!!!! Jest wplata za kolejne 3 miesiące 34.16, 05.16, 06.16, wpisane, podliczone :) dopisuje deklaracje - 2 pakiety rehabilitacji. Bardzo, bardzo dziękuję. Malwa :) :) Quote
Recommended Posts