Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze podawałyście kiedyś psu jakies leki na zmniejszenie przerostu gruczolu krokowego? W tej chwili nie ma w hurtowni chemicznej kastracji i chciałam coś międzyczasie. Vet ze schronu radził piguly z wierzbownicą ( to akurat jest w aptece obok mnie) , są jakieś homeopatyczne .

.

Posted
8 godzin temu, Beat2010 napisał:

Czupurek ma nową deklarowiczkę !!!! Zarka witamy w gronie wielbicielek Czupurka. Bardzo dziękuje za dołaczenie :)

Nie ma za co. Z przyjemnością troszkę pomogę :)

• Upvote 1
Posted

Byłyśmy z dorcią u Czupurka wczoraj ( w trakcie operacji Diesla podjechałyśmy do niego). Bardzo się ucieszył, wtulał do głaskania. Na tylnej łapce zrobiła  się ranka ( siedzi na tej łapinie na piachu i się kręci w kólko za labradorkami), w związku z tym mało chodzi, bo go boli, czyli nie jest dobrze, bo mięśnie nie pracują. Ma rankę ( odsiedzinę?) smarowaną antybiotykiem, dziiś dostanie pzapalne i pbólowe zastrzyki , te na stawy( heel coś tam ), więc pewnie i na ból łapki pomoże.

Posted

i już jest nawet kwietniowa wplata :) od dorci -  dziękujemy z CZupurkiem.

U Czupurka różnie - jak  jest ładna pogoda to chodzi bardzo ładnie, ja na jego chorobę stawów, gdy jest deszcz ( wczoraj) to nie chce podnosić się z posłanka i załatwia wszystko na miejscu :( . Zostawiłam w hoteliku 20zł na podkłady, rachunku nie będzie, mam nadzieję, że mi wybaczycie . Muszę powstawiać poprzednie kwitki z apteki, ciągle czasu za mało :( i bazarek zrobić głównie dla Diesla. Dostałam mnóstwo nowych ubranek dla psiaków i pare misek z likwidowanego sklepu.

Dziś odbieram dla Czupura zamówione homeopatyczne lekarstwo Pulsatilla D30, granulki, na zmniejszenie przerostu gruczołu krokowego. Ciągle nie ma w hurtowni kastracji chemicznej  więc tak narazie, zeby mu przerost nie douczał. Przy nacisku na wewn narzady może powodować ból.

Posted

znowu zapomniałam wpisac wplaty od mdk za 03.16, bardzo przepraszam. Juz wpisane.

Popatrzcie kochane  dziewczyny czy wszystkie Wasze wplaty wpisałam w poście rozliczeniowym.

Posted
7 godzin temu, mdk8 napisał:

w rozliczeniu  za dużo wpisałaś i kasa się nie będzie zgadzała ;)  

własnie zobaczyłam

Godzinę temu, yucca napisał:

Mojej marcowej wpłaty nie ma?

yucca, zaraz sprawdzę, napewno była. Widać nie spisałam z karteczki razem z wlata mdk   te karteczki kiedyś mnie zgubią.

Posted
12 minut temu, yucca napisał:

Jak była to spoko :) pytam bo mam tyle wpłat na głowie, że możliwe, że coś pominę.

nie, to ja za duzo mialam rozliczeń, dwa bazarki, trzy zwierzaki i skleroza. I zbiorki na fb. Jeszcze stała marcowa od moca byla niewpisana. Przepraszam.  Błagam o sprawdzanie :). Lece posprawdzać u Diesla.

Posted

jest kwietniowa stała od zarki :) Czupurek dziękuje

W niedziele zabieramy Czupurka na biorezonans do dr do Raszyna. Wyrażnie lepiej sie czuł  gdy jezdzil tam regularnie. A  do tego ma różowe zmiany miedzy paluszkami,  jezeli to jakas alergia to powinno wyjść z badań bicomem. Rana na łapce zaleczona, była to jakby odlezyna, bo łobuz zamiast biegac za suczkami kręcił się w piasku wokół własnej osi i wykręcil rankę.