Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki zaglądacie tu jeszcze? Wysyłajcie pozytywne fluidy dla Nikusia oby sprawy znalazły pozytywny finał i OBY przetrwał te upały....

upały faktycznie trudno przetrwać,nam pomagają nocne spacerki :) psy przejęły po mnie zachowanie,śpią jak jestem w pracy i buszują nocami ;)

Trzymaj się maciupeńki słodziaku :)

Posted

My z moją sunią buszujemy z kolei na porannym spacerku-takie skowronki jesteśmy ,godzina 6-6.30 to nasz czas.Wtedy przez godzinę łazimy po naszym parku z pięknym starodrzewiem. Wieczorkiem już jesteśmy podnięte-więc tylko krótkie siku i spać :) Bubiszon nie znosi upałów -tak jak ja.

• Upvote 1
Posted

My z moją sunią buszujemy z kolei na porannym spacerku-takie skowronki jesteśmy ,godzina 6-6.30 to nasz czas.Wtedy przez godzinę łazimy po naszym parku z pięknym starodrzewiem. Wieczorkiem już jesteśmy podnięte-więc tylko krótkie siku i spać :) Bubiszon nie znosi upałów -tak jak ja.

Aleś ma bardzo chore serduszko,nasz długi spacer podczas upałów zaczyna się koło 24-tej,na szczęście pod domkiem mamy skwerek i lasek,jak dotąd bezpieczne ;)rano przed 7:00,no chyba ,że nie chce im się wstać z wyrka ;)

Posted

0heart.gifkciuki i serdecznosci 

niechaj zniesie te straszne upaly 

o matko jedyno koszmar to jest 

dziedziuniu trzymaj sie 

ciociu Bgra serdecznosci 

i u nas uwazamy bardzo bardzo 

dziewczyny 

znowu jakies zmiany boc nic nie mam w subskrypcjach ...wsycko usuniete

Posted

Aż!... mi dech zaparło! jaka radość, wielka radość 206.gif

Twój emotikon jest po prostu SUUUUPER! Z tej radochy ja też podskakuję i wywijam tak jak on :)
  • Upvote 1
Posted

Jeszcze mała prośba,cioteczki jak macie konto na Fb to zajrzyjcie na tę powyżej zamieszczoną stronkę-nowej właścicielki Nikusia i uściskajcie P.Karinę od nas! :) No i specjalne mizianko dla Nikusia!

• 1 month later...