malagos Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 W dzisiejszym Tygodniku Makowskim znów jest artykuł o bezdomniakach makowskich - i zdjęcia psów do adopcji. W kojcach czeka na dom 5 psów. Quote
malagos Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Aż 5, ale boksy są chyba trzy?... Czyli "zaludnia" się, niestety... Quote
papryka Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Na fb umieściliśmy dwa filmiki z Aresem, niestety nie mogę wrzucić ich na dogo, pliki za duże... :/ Quote
Xibalba Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Może taki filmik by do ogłoszeń dodać? Tylko ja chyba nie wiem jak to się robi..:( Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ja też nie wiem :( Wiem tylko, że nie wszystkie portale przyjmują filmiki, ale z pewnością warto zamieścić na tych, które taką formę dopuszczają. Quote
Mazowszanka13 Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Krysia wraca do Makowa w ten weekend i znów pojawi się na wątku :) Quote
malagos Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 To czekamy na konfirm i może jakies nowe wieści o Aresie?... Quote
Mazowszanka13 Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Był dom chętny na Aresa w okolicach Skierniewic czy Sochaczewa. Paweł z hotelu zajęty, konfirm31 na wsi bez samochodu. Nie było komu pojechać :( Quote
Nutusia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Jak to?... Trzeba było pisać, dzwonić, alarmować!!! Taki Sochaczew to prawie rzut beretem ode mnie! Dom już zapsiony? Za późno?... Quote
Mazowszanka13 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Jak to?... Trzeba było pisać, dzwonić, alarmować!!! Taki Sochaczew to prawie rzut beretem ode mnie! Dom już zapsiony? Za późno?... Już przepadło :( Quote
konfirm31 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 Dzięki za obecność na wątku :) . Niestety, nic pozytywnego nie mam do napisania :(. Szkoda, bo Aresowi zapowiadał się dom z ogrodem, z dużym kojcem i sensownymi, propsowymi ludźmi. Zamieszka u Nich jakaś psia bieda schroniskowa - tak jak i ich pies, któremu po 12 latach, szukali następcy, bo odszedł bezpowrotnie, a Ares jest "kubek w kubek, jak on.....".Domek był pod Piotrkowem Trybunalskim, ale zrezygnował, bo nie miał możliwości pojechania po psa pod Skierniewice, a my z Tztem ostatnio (i to pewnie na dłużej) - niezmotoryzowani. W dodatku i zdrowie nie to :( . Wróciliśmy do Makowa i chyba to już będzie koniec naszych i psich wakacji. Poszła dzisiaj faktura do hoteliku - 350 zł za lipiec - wpiszę do rozliczeń. Bardzo proszę Hotelik o zdjęcia Aresa - takie do ogłoszeń. Siedząc w MM, na nowo ruszę z ogłoszeniami - może coś wypali? Miałam jeszcze dwa zapytania o Aresa - ale też nic z tego nie wyszło :( - to nie jest pies do bloku. Quote
malagos Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Nie ma wyjścia, ogłoszenia nowe i zdjęcia, i będzie oki :) Quote
konfirm31 Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Nie ma wyjścia, ogłoszenia nowe i zdjęcia, i będzie oki :) No właśnie - nowe zdjęcia. Pani Patrycjo, Panie Pawle, ponawiam swoją prośbę o nowe, "adopcyjne" ;) zdjęcia Aresa. Chcę go ogłaszać z nowymi zdjęciami - może ktoś go pokocha tak naprawdę i przyjedzie do niego? Quote
Marysia R. Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Konfirmie jak będziesz miała dostęp do komputera to podeślij mi proszę swój numer konta na pw, mam dla Aresa skromne parę groszy z bazarku :) A ja się upomnę o numer konta :) Quote
konfirm31 Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 A ja się upomnę o numer konta :) Marysiu, bardzo Ci dziękuję - każdy grosz na wagę złota, a przyjaźń i wsparcie - bezcenne :) . Wysyłam pw Quote
konfirm31 Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Pieniążki na Aresa z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147184-zako%C5%84czony-rozliczam-fotografie-z-kolekcji-national-geographic-na-aresa-tabak%C4%99-oraz-rambo-i-murzyna-zapraszam/page-8 zrobionego przez MarysięO - wpłynęły - bardzo dziękuję :). Zapisałam w poście rozliczeniowym. Pan Paweł napisał, że zrobi zdjęcia Aresowi do nowych ogłoszeń - dziękuję :) Mam nadzieję, że tym razem uda się znaleźć mu dom. Powodzenia, Aresku :) 1 Quote
Nutusia Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 I ja kciuki za Aresowy dom trzymam i na fotki czekam :D Quote
Xibalba Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Oczywiście nowe zdjęcia to nowa szansa. Trzymamy mocno kciuki :) Quote
konfirm31 Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Hoteliczku, przypominam się - zdjęcia Aresa mi potrzebne :). Zbliża się weekend, ludzie przeglądają ogłoszenia...... Quote
konfirm31 Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Hotel się... roztopił? ;) Nie wiem, ale nie reaguje na prośby o zdjęcia :( Quote
Recommended Posts