Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dzisiejszym Tygodniku Makowskim znów jest artykuł o bezdomniakach makowskich - i zdjęcia psów do adopcji. W kojcach czeka na dom 5 psów.

Posted

Dzięki za obecność na wątku :) . Niestety, nic pozytywnego nie mam do napisania :(.  Szkoda, bo Aresowi zapowiadał się dom z ogrodem, z dużym kojcem i sensownymi, propsowymi ludźmi. Zamieszka u Nich jakaś psia bieda schroniskowa - tak jak i ich pies, któremu po 12 latach, szukali następcy, bo odszedł bezpowrotnie, a Ares jest "kubek w kubek, jak on.....".Domek był pod Piotrkowem Trybunalskim, ale zrezygnował, bo nie miał możliwości pojechania po psa pod Skierniewice, a my z Tztem ostatnio (i to  pewnie na dłużej) - niezmotoryzowani.  W dodatku i zdrowie nie to :( .

Wróciliśmy do Makowa i chyba to już będzie koniec naszych i psich wakacji.

Poszła dzisiaj faktura do hoteliku - 350 zł za lipiec - wpiszę do rozliczeń.

Bardzo proszę Hotelik o zdjęcia Aresa - takie do ogłoszeń. Siedząc w MM, na nowo ruszę z ogłoszeniami - może coś wypali? Miałam jeszcze dwa zapytania o Aresa - ale też nic z tego nie wyszło :(  - to nie jest pies do bloku.

Posted

Nie ma wyjścia, ogłoszenia nowe i zdjęcia, i będzie oki :)

No właśnie - nowe zdjęcia.

Pani Patrycjo, Panie Pawle, ponawiam swoją prośbę o nowe, "adopcyjne" ;) zdjęcia Aresa. Chcę go ogłaszać z nowymi zdjęciami - może ktoś go pokocha tak naprawdę i przyjedzie do niego?

Posted

Konfirmie jak będziesz miała dostęp do komputera to podeślij mi proszę swój numer konta na pw, mam dla Aresa skromne parę groszy z bazarku :)

A ja się upomnę o numer konta :)

Posted

Pieniążki na Aresa z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147184-zako%C5%84czony-rozliczam-fotografie-z-kolekcji-national-geographic-na-aresa-tabak%C4%99-oraz-rambo-i-murzyna-zapraszam/page-8 zrobionego przez MarysięO - wpłynęły - bardzo dziękuję :). Zapisałam w poście rozliczeniowym.

Pan Paweł napisał, że zrobi zdjęcia Aresowi do nowych ogłoszeń - dziękuję :)

Mam nadzieję, że tym razem uda się znaleźć mu dom. Powodzenia, Aresku :)

• Upvote 1