denti469 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Czym usuwacie zapach moczu z wykładziny. Ktos ma jakies sprawdzone środki. Bo nie ukrywam ze przy szczeniaku trochę zbiera sie kałuż na wykładzinie :) I czy lepiej do zbierania moczu nadaje sie papier toaletowy czy ręcznik papierowy co jest bardziej chłonne? Quote
chounapa Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Polecam Urine Off, a chłonność papieru od ręcznika różni się chyba tylko ilością jakiej użyjesz. Quote
wet_CBDNA_pl Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Także ostatnio czytałem sporo dobrego na temat tego preparatu i ponoć skutecznie zabija zapach moczu,wiec warto spróbować. Cenowo nie jest drogi,poszukaj w dobrych sklepach interentowych z artykułami dla zwierząt. Quote
denti469 Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 poki co stosuje wezyra shot cos tam na pojedyncze plamy. i w sumie daje rade u nas , w netto za 6 zl 500ml. jak sie skonczy zobacze to urine Quote
Akirka86 Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Ja używam urine free max. Zamówiłam u weta bo w sklepach nie było. Działa na wszystko. Mocz psa i kota (mamy pecha do zapalenia pęcherza) - w tym także takiego z krwią, wymiociny, wydzielina z gruczołów okołoodbytowych, a nawet dał radę z kocią lejącą się biegunką. Jedyna wada, trzeba po nim powierzchnię lekko przeprać, np. vanishem do dywanów. Quote
Ares_biz_pl Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Urine Off- polecam,bo jest to naprawdę skuteczny sposób na pozbycie się przykrego i intensywnego zapachu psiego moczu,szzególnie zalecam kiedy mamy w domu szczeniaka i dopiero uczymy go załatwiać się na dworze. Quote
denti469 Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 dobra gdzie tanio dostac ten specyfik :D? Quote
Recommended Posts