Ela1990 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Witam. Czy stosował ktoś może u swojego psiaka SYNOQUIN EFA? Na ostatniej wizycie u wet bardzo sobie polecał ten lek, lecz jest on drogi.... :/ Oprócz jego bardzo dobrych komentarzy na ten temat, znalazłam jeszcze kilka, ale jakoś mnie to do końca nie przekonuje czy rzeczywiście on jest taki fanatstyczny w porównaniu np. z CANIVITON FORTE PLUS. Macie może doświadczenie z SYNOQUIN-em i co o nim sądzicie? Dodam, że chodzi o 11-letniego psa w typie owczrka niemieckiego, u którego są duże problemy stawowe oraz spondyloza. Pozdrawiam Ela Wójtowicz Quote
gayka Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Właśnie zakupiłam dla małego psa , miesięczna kuracja. Pies ma mocno obciążone przednie łapy i w jednej zaczyna się coś dziać ( czuć lekką krepitację, czasami się jakby potyka na ta łapę ) ale nic poza tym, żadnego bólu czy dysfukcji, więc nie wiem czy będę mogła jakoś obiektywnie ocenić działanie preparatu. Liczę na wzmocnienie tego stawu , będę obserwować i dam znać. Quote
marako Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ja zamierzam kupić, bo kolega, który ma starszego psa z wielkimi problemami stawowymi bardzo mi chwalił. Już po tygodniu stosowania pies chodzi o wiele lepiej, kolega jest zachwycony. Moja 10-letnia olbrzymka ma spondylozę i mam nadzieję ograniczyć jej postęp. Quote
volontariuszka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Mój pies ma problemy z kręgosłupem (11 lat, 40 kg wagi). Przy schylaniu, wstawaniu piszczał. Synoquin efa jest drogi, ale u nas sprawdził się rewelacyjnie. Podczas brania leku pies nie cierpi, nie piszczy, normalnie wstaje. Osobiście polecam. Quote
wojwilk79 Posted June 20, 2016 Posted June 20, 2016 w gdańsku 105 zł 30 tab dla dużych psów. stosujemy 1 tab dziennie i jest rewelacyjna poprawa. Pies owczarek niemiecki (10lat)łatwiej wchodzi po schodach - nie robi przerw, chętnie biega szczerze polecam Quote
wioletka155 Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Powiedzcie mi gdzie mogę to ustrojstwo kupić gdzieś w młp ? Umnie w N.Sączu -nie ma takiej opcji. Żaden wet tego nie sprowadzi bo ponć nei mają w hurtowni. Ps- już wpis nieaktualny. Znalazłam w Wieliczce:) Quote
mimi1200 Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Faktycznie znalezienie Synoquinu graniczy z cudem, veci nie chcą tego u mnie w miejscowości zamawiać, w końcu ostatnio udało mi się kupić przez internet w sklepie zoona, a same tabletki rewelacja - mój labrador przetestował już chyba wszystko co dostepne i dopiero po synoquinie jest wyraźna poprawa Quote
vetches Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Zaskoczenie w zoona tabletki są po 125 a w lecznicy w Warszawie równe 100 :) efekty są ale zazwyczaj po ok 5 tygodniach stosowania :) Quote
mimi1200 Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Faktycznie zaskoczenie - a można wiedzieć gdzie w Warszawie? Bo mnie w Krakowie veci chore ceny proponują albo nie chcą tego w ogóle sprowadzać Quote
oska1977 Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Może już troszkę nie aktualne, ale zawsze może się przydać :) Ja zamawiam z Anglii http://www.vetpharmacy.co.uk/. Przesyłka kosztuje mnie 10 funtów, ale kupując hurtem po kilka paczek i tak wychodzi mi taniej niż w Polsce. Stosuję u Yorka z zaawansowaną dysplazją od roku Synoquin EFA Capsules (Small Breed Dog) 90's. Tam 90 tabletek kosztuje 34 funty czyli ok.170zł, u nas grubo ponad 200zł. Dodam, że efekty są świetne, dziewczynka biega, skacze, chociaż większość weterynarzy skazywało Ją już na wózek. Wcześniej stosowałam zestawienie Hyalutidin DC i Caniviton Advanced, dawało efekty do pewnego momentu, no i wychodziło drożej. Pozdrawiam :) Quote
kamillllka Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Amstaff 13 lat, z dnia na dzień ledwo zaczęła wchodzić po schodach, dostaliśmy sinoquin. Niestety bez środków przeciwbólowych pies nie funkcjonuje. Czy pomoże na zwyrodnienia już tak zaawansowane ? Psa trzeba nosić w obie strony po schodach, spacery tylko do najbliższego trawnika żeby się załatwił. Quote
beataczl Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 mam podobny problem..czekam na opinie, ciekawe czy w Gdyni kupie Quote
kamilkamilkamil Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Polecam Antinol, jest przedewszystkim srodkiem przeciwbolowym i przeciwzapalnym , stawia kazdego Psiaka na nogi Quote
Recommended Posts