Perełka1 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Dowiedziałam sie wczoraj i nie mogłam nawet tu zajrzec. Zal i bezsilna złosc. Biedny, biedny ,biedny psiak :( Ciekawe, gdzie był schroniskowy wet,gdy przez blisko 3 tygodnie Fazi odchodził w schronisku. Gdzie byli pracownicy ? Zreszta, o czym tu mówic, taka sytuacja jest w wiekszosci polskich schronisk. Wazne, aby odłowic i skasowac od gminy pieniadze. Wszystkiego sie odechciewa :( Nasza pomoc, to walka z wiatrakami . Najczęsciej cała para idzie po prostu w gwizdek :( Nie traktujecie tego jak spam, ale moze warto obejrzec i posłuchac. Dotyczy schroniska w Bytomiu https://youtu.be/YqF3-eLMOQI liczba eutanazji mnie poraziła Quote
Figunia Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Nie wiem, co napisać. Jednak miałam nadzieję, na inne zakończenie, nie takie... Biedaku, choć już nie cierpisz. Pobiegleś do Pana... Quote
Zofija Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Czekam na wyniki sekcji.. Jest mi strasznie przykro, ponieważ Fazi był bardzo podobny do mojej ukochanej psiny - Sambuni, której zdjęcie mam w avatarze. Pamiętam jak go ogłaszałam na fb /jeszcze nie wiedząc, ze jest w takim stanie/ od razu skradł mi serce... Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Czekam na wyniki sekcji.. Jest mi strasznie przykro, ponieważ Fazi był bardzo podobny do mojej ukochanej psiny - Sambuni, której zdjęcie mam w avatarze. Pamiętam jak go ogłaszałam na fb /jeszcze nie wiedząc, ze jest w takim stanie/ od razu skradł mi serce... Zosieńko kochana Fazi z pewnością był chory i dziś najważniejsze jest to że nie odchodził sam w schronisku i już nie cierpi :( Quote
DONnka Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Nie przypuszczałam, że z nim aż tak źle :( Biegaj szczęśliwy po tęczowych łąkach Fazi [*] Będziemy o tobie pamiętać Quote
Zofija Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 Fazi miał bardzo wysoki mocznik, bardzo dużą ilość białka we krwi i częściową martwicę jelit...Ewa pisała mi na fb, ze jak żebrał po szkołą to ledwo stał na nogach. On już musiał być chory jakiś czas. Pewnie ledwo stał na nogach nie z głodu tylko z choroby... BIEDNY PIES... Jeden z takich, co patrzysz mu w oczy i od razu widzisz takie wielkie, poczciwe, psie serce... Quote
Martika&Aischa Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Fazi miał bardzo wysoki mocznik, bardzo dużą ilość białka we krwi i częściową martwicę jelit...Ewa pisała mi na fb, ze jak żebrał po szkołą to ledwo stał na nogach. On już musiał być chory jakiś czas. Pewnie ledwo stał na nogach nie z głodu tylko z choroby... BIEDNY PIES... Jeden z takich, co patrzysz mu w oczy i od razu widzisz takie wielkie, poczciwe, psie serce... :( :( :( Quote
zachary Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Zofija, a te wyniki o czym świadczą? Co mu w końcu było, wiadomo? Weterynarze nazwali jego chorobowy stan? Quote
bela51 Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Biedny, był od 1 kwietnia w schronie :( Gdzie był ten , schroniskowy wet wczesniej ? Moze gdyby od razu dostał pomoc ... Trudno jest mi sie z tym wszystkim pogodzic :( Quote
zachary Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 bela51, tak jak ktoś napisał wczesniej...taka jest rzeczywistość schronowa.Koszmarna! Fazi cierpiał i odchodził... Quote
yolanovi Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 On może się zatruł czymś, włócząc się po ulicach, zanim trafił do schroniska.... Na pewno trafił tu chory, wymagający zdiagnozowania i pomocy. Nie dostał nic i odchodził, cierpiąc po cichu. To strasznie boli, z tym nie potrafię się pogodzić. :( :( :( 1 Quote
Figunia Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 To właśnie, że tak cierpiał jest najgorsze... Quote
maarit Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Dzięki Wam Fazi zyskał ludzi, którym nie był obojętny... którzy po jego odejściu uronili łzę... Quote
Zofija Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Kochani, w cieszyńskim schronisku jest mega biedny pies!!! Pomoc potrzebna na już!!! Zajrzyjcie, proszę... http://www.dogomania...ący-pies-pilne/ Quote
Recommended Posts