Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewunian, a możesz napisać ile prześlesz..., żebym sobie to liczyła? Mamy teraz bardzo dużo psów i kotów pod opieką...Możesz mi napisać na priva, jeżeli nie chcesz tak, tutaj..

• Upvote 1
Posted

Podsumowałam deklaracje:

Deklaracje jednorazowe:

Zofija - 50zł jednorazowo

ewa gonzales - 40zł jednorazowo

siostra nilsson - 100zł jednorazowo

ewunian - 50zł jednorazowo

zachary - 100zł jednorazowo

razem= 340,00zł

Deklaracje stałe:

asl-10zł stałej deklaracji

mdk8 - 10zł stałej deklaracji

razem= 20zł

DZIĘKUJĘ!!!

Posted

Mam miejsce w hoteliku u Amadorki... 300zł miesięcznie z wyżywieniem. Z Fazim jest bardzo źle. Jutro dostanie kroplówkę...Mam nadzieję, ze przeżyje..

Posted

Tak, w schronisku. Dzisiaj obejrzał go weterynarz. Stąd wiem. Na szybko szukam dla niego na kilka dni domu. Wzięłabym go do siebie,ale mieszkam na wysokim trzecim piętrze.. Kurde... Generalnie musi wyjść w tempie kosmicznym ze schroniska i trafić do miejsca, gdzie będzie zadbany, odkarmiany i odkochany

Posted

Tak, w schronisku. Dzisiaj obejrzał go weterynarz. Stąd wiem. Na szybko szukam dla niego na kilka dni domu. Wzięłabym go do siebie,ale mieszkam na wysokim trzecim piętrze.. Kurde... Generalnie musi wyjść w tempie kosmicznym ze schroniska i trafić do miejsca, gdzie będzie zadbany, odkarmiany i odkochany

Amadorka kocha owczary, a więc dobrze trafi :)

Trzymam kciuki mocnooooo !!!

Na wątku Skarpety Owczarkowej trwa już głosowanie nad wsparciem Faziego

Mamy już 8 głosów ZA :) Powinno wystarczyć ;)

Głosowanie zakończy się we wtorek

Posted

Mam miejsce w hoteliku u Amadorki... 300zł miesięcznie z wyżywieniem. Z Fazim jest bardzo źle. Jutro dostanie kroplówkę...Mam nadzieję, ze przeżyje..

:( :( :( trzymaj się chłopaku kochany !!!!!!!! Obyśmy tylko zdążyli .......