IMWHOIM Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Witam, Za 2 tygodnie biorę Szczeniaczka, ale na werandzie gdzie przewiduję miejsce dla psa przymarza mi balkon i u zbiegu ścian wyłazi paskudny grzyb. Postanowiłam gnoja opryskać preparatem SAVO i w związku z tym mam pytanie: czy taki preparat może zaszkodzić Szczeniakowi po tych dwóch tygodniach od opryskania? Pozdrawiam :) Quote
gryf80 Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 czytaj co pisze na ulotce opakowania tego preparatu jeśli jest napisane że nie wolno stosowac w obecności zwierzat to lepiej zmyj przed przybyciem szczeniaka ten preparat ze ściany,jeśli nic nie pisze na temat obecności zwierzat przy stosowaniu tego prep.tez bym zmyła na wszelki wypadek Quote
IMWHOIM Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Wiesz co, to jest roztwór chloru i on ma się niby ulotnić i to po kilku dniach, ale może faktycznie na wszelki wypadek oprócz wietrzenia przez te 2 tyg, to jeszcze to zmyje? dzięki ;) Quote
gryf80 Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 no ja bym sie tam wolała nie przekonywac czy sie ulotniło czy nnie na psie.masz czas jeszcze na zmycie tego prep. Quote
IMWHOIM Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 No tego właśnie się boję ;( grzyb też szkodliwy, więc pryskam i myje i czekam te 2-3 tyg. Quote
Recommended Posts