pralinka94 Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Od początku myślałam o firmie, jednak chce jeszcze mu dać szanse na kilku spacerach, może coś się zmieni, przyzwyczai się, nie wiem. W końcu to roczny dzieciak jeszcze, zobaczymy jakie będą efekty. Quote
pralinka94 Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Cinula pojechał dziś do domu :) Trzymajcie kciuki za chłopaka, zamieszkał w domu z ogrodem w okolicach Siewierza. Państwo wiedzieli co brali:), poznali się trochę na charakterze Cinka na dzisiejszym spacerze, Cinek z początku nieufny, powarkiwał na swoich nowych ludzi, ale potem już były głaski i buziaki. Dostałam już info, że Cinek szybko się aklimatyzuje i jest grzeczny :) 2 Quote
pralinka94 Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Dostałam pierwsze zdjęcia Cinka z nowego domu :D Jedno trzeba przyznać na pewno - chłopak ma się gdzie wybiegać :D Pani pisze, że jest już o wiele spokojniejszy, Cinek szybko się przyzwyczaja i zdobywa serca swoich nowych opiekunów :) 1 Quote
pela112 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Ma się chłopak gdzie wybiegać :) Widac, że fajnie trafił :D Quote
Recommended Posts