Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kupiona 2 dni temu wersja large breed oraz obesity.moge powiedziec tyle póki co:kupy małe zwięzłe,brak baczenia po przestawieniu bezpośrednim z boscha,bardzo smakowita.przy wersji large troche spore dawkowanie(pies ok 40 kg powinien przy normalnej aktywności otrzymywać 445g karmy/dobę)

Posted

Cena aż tak nie odgrywa roli, bo moja suka to 10kg żywej wagi, więc za dużo nie pochłonie (a biorąc pod uwagę, że jeszcze niejadek, to w ogóle ekonomiczna jest :)). Tylko zakup worka 12-15 kg to za duże ryzyko, poza tym wolę mniejsze worki, tak do 5 kg, bo nie mam gdzie magazynować i karma nie wietrzeje.

Posted

na ja cie doskonale rozumiem,obawiałbym sie że końcówk a dużego worka dla twojej suni mogłaby byc już nieapetyczna z racji"lekkiego zwietzrenia"

Posted

Cena aż tak nie odgrywa roli, bo moja suka to 10kg żywej wagi, więc za dużo nie pochłonie (a biorąc pod uwagę, że jeszcze niejadek, to w ogóle ekonomiczna jest :)). Tylko zakup worka 12-15 kg to za duże ryzyko, poza tym wolę mniejsze worki, tak do 5 kg, bo nie mam gdzie magazynować i karma nie wietrzeje.

Hehe skad ja to znam :D moja sznaucerka jest tez takim niejadkiem i szczerze to jak przy nowej karmie to zaczynamy od worko 500-1000G (ostarnio np Canagan i Gosbi), a docelowo maksymalnie 4kg, bo duze ryzyko przy takim psie kupowac wiecej a i tak jak wyzejcnapisane - karma zwietrzeje.