gryf80 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 kupiona 2 dni temu wersja large breed oraz obesity.moge powiedziec tyle póki co:kupy małe zwięzłe,brak baczenia po przestawieniu bezpośrednim z boscha,bardzo smakowita.przy wersji large troche spore dawkowanie(pies ok 40 kg powinien przy normalnej aktywności otrzymywać 445g karmy/dobę) Quote
hanaula Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Podoba mi się ta karma, skusiłabym się na wersję sensitive z łososiem, ale chyba są tylko duże worki. Quote
gryf80 Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 z tego co widziałam to sensitiv jest chyba najdroższa i tylko w dużych Quote
hanaula Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Cena aż tak nie odgrywa roli, bo moja suka to 10kg żywej wagi, więc za dużo nie pochłonie (a biorąc pod uwagę, że jeszcze niejadek, to w ogóle ekonomiczna jest :)). Tylko zakup worka 12-15 kg to za duże ryzyko, poza tym wolę mniejsze worki, tak do 5 kg, bo nie mam gdzie magazynować i karma nie wietrzeje. Quote
gryf80 Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 na ja cie doskonale rozumiem,obawiałbym sie że końcówk a dużego worka dla twojej suni mogłaby byc już nieapetyczna z racji"lekkiego zwietzrenia" Quote
Yoko93 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Cena aż tak nie odgrywa roli, bo moja suka to 10kg żywej wagi, więc za dużo nie pochłonie (a biorąc pod uwagę, że jeszcze niejadek, to w ogóle ekonomiczna jest :)). Tylko zakup worka 12-15 kg to za duże ryzyko, poza tym wolę mniejsze worki, tak do 5 kg, bo nie mam gdzie magazynować i karma nie wietrzeje. Hehe skad ja to znam :D moja sznaucerka jest tez takim niejadkiem i szczerze to jak przy nowej karmie to zaczynamy od worko 500-1000G (ostarnio np Canagan i Gosbi), a docelowo maksymalnie 4kg, bo duze ryzyko przy takim psie kupowac wiecej a i tak jak wyzejcnapisane - karma zwietrzeje. Quote
Recommended Posts