Jump to content
Dogomania

Tusio Dziadziusio walczy o kolejny dzień życia! Pomóżmy mu w walce!

Recommended Posts

Guest Olimpijka
Posted

Będą, na razie mamy nowe pekinki w ciężkim stanie.

Guest Olimpijka
Posted

U Tusia dobrze, tylko domek cały w pieluszkach, bo malutki ciągle siusia ;)

Posted

Najlepiej nauczyć malca siusiać na jedno miejsce,ale zdaję sobie sprawę,że nie jest to z takie proste.

Ja zostawiam na wszelki W podkład pod drzwiami wyjściowymi,teraz odkąd Ali zażywa Furosemid czasami korzysta nocą i kiedy jestem w pracy.

Guest Olimpijka
Posted

Ale on nie kontroluje, podsikuje po prostu.

Posted

Widziałam zdjęcia Tusia na stronie łódzkiego schroniska - wyglądał koszmarnie. Potem zniknął. Domyśliłam się, gdzie go szukać. ;) Teraz to zupełnie inny piesek. Na fejsie jest post o sikaniu - https://www.facebook.com/PlaskatyAzyl/photos/a.493732950675097.1073741828.493726887342370/813175238730865/?type=1&theater

Napisałam o pieluszkach dla samców, ale podobno Tusia mogą zestresować. Tusio sygnalizuje, gdy chce się załatwić czyli jakoś to kontroluje. "Nasz" Olo bezwiednie popuszcza mocz i pieluchy są wybawieniem. ;)

Guest Olimpijka
Posted

Tak, zmienił się nie do poznania, ale tak właśnie działa Plaskaty Azyl i chwała za to, że są takie miejsca :)

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Guest Olimpijka
Posted

Tusio miewa się coraz lepiej, odżył w DT i zrobił się z niego milusiński psiaczek.

• 2 weeks later...