Jump to content
Dogomania

Old English bulldog z Bullforce oferta krycia

Recommended Posts

Posted

Mam psy od dziecka więc nie pisz mi że się nie znam

Posted

[attachment=10736:IMG-20150227-WA0001.jpg][attachment=10735:DSC_0076.JPG][attachment=10735:DSC_0076.JPG]jak widać moj pies nie jest kaleką. :laugh2_2: [attachment=10735:DSC_0076.JPG][attachment=10736:IMG-20150227-WA0001.jpg]

Posted

Eee? Poważnie są psy, które lubią takie zabawy. Nie wszystkie psy to jamniki :P

Tak,omry,zdaje sobie z tego sprawę.Ale zauważ-pies nie jest zainteresowany jakoś specjalnie,widać parę razy,że schyla głowę i ma ochotę powęszyć jak ten drugi.Gdyby kark nie tłukł go butelką po pysku,pewnie by jej nie zauważył.

Posted

Powiem tak myślę że też żadni z was znawcy????

Posted

Twój pies nie jest kaleką, a żeby to udowodnić wstawiasz zdjęcia na których stoi. :D

Wszystkim, którzy nie lubią rzucać grochem o ścianę polecam usunąć się z wątku, bo mimo różnych naszych argumentów psy od Bullforce są super sprawne i najlepsiejsze w świecie, bo mają popyt, tak przynajmniej uważa keyt, miłośnik, kynolog, genetyk, encyklopedia. 

• Upvote 1
Posted

A jeśli chodzi o zabawę butelka to mój pies akurat uwielbia plastikowe butelki, także to ze facet bawi się z psem butelki to nie jest nic strasznego, to nie jamnik albo inny piesek żeby coś było w tej zabawie nie tak. To są psy które muszą gdzieś sparzyć swoją energię, mój potrafi godzinę z butelka latać i mu jest jeszcze mało.

Posted

W ruchu niestety nie mam zdjęć bo zaszybko mój pies biega żeby zdążyć zrobić zdjęcie :))),dlatego widać że nie wiecie jakich argumentów urzyc żeby mi coś dopiec na temat tych psów, ale coś wam nie wychodzi, bo jak możecie oceniać tą rasę mając w domu jamnika i wilka czy innego zwykłego psa :)

Posted

A jeśli chodzi o zabawę butelka to mój pies akurat uwielbia plastikowe butelki, także to ze facet bawi się z psem butelki to nie jest nic strasznego, to nie jamnik albo inny piesek żeby coś było w tej zabawie nie tak. To są psy które muszą gdzieś sparzyć swoją energię, mój potrafi godzinę z butelka latać i mu jest jeszcze mało.

Tak nieśmiało zasugeruję,że są fajniejsze,uczące czegoś,bardziej dynamiczne ( niż spacerowanie i napierdzielanie psa butelką) i sensowniejsze zabawy z psem na dworze.

Posted

W ruchu niestety nie mam zdjęć bo zaszybko mój pies biega żeby zdążyć zrobić zdjęcie :))),dlatego widać że nie wiecie jakich argumentów urzyc żeby mi coś dopiec na temat tych psów, ale coś wam nie wychodzi, bo jak możecie oceniać tą rasę mając w domu jamnika i wilka czy innego zwykłego psa :)

Kurcze, patrz... a właściciele chartów potrafią swoim psom zrobić zdjęcia w biegu :D...

I serio: wolę swoje zwykłe psy niż te dziwne wytwory ludzkich, niezaspokojonych i chorych "ambicji", które Ty pokazujesz.

Posted

Nikt ci nie chce dopiec.Po prostu każdemu tu wydaje się,że ogłaszanie,że za parę miesięcy Twój szczeniak zostanie reproduktorem jest śmiesznie.Śmieszne jest także,że pies nie był wystawiany ale Ty już i tak wiesz,że zgarnie wszędzie gdzie się pojawi pierwsze miejsca i wszelakie najwyższe tytuły.

No a jak Ty możesz pisać,że znasz się na psach bo masz je od dziecka ?:)

Posted

Psy dzielimy na: zwykłe i niezwykłe.

Pies niezwykły - różni się od psa zwykłego ceną, masą i trudnością zrobienia mu zdjęcia w ruchu. Psy niezwykłe są bardzo rzadko spotykane w Polsce, największą popularnością cieszą się w USA i Holandii. Cechą charakterystyczną psów niezwykłych jest ich niesamowita sprawność fizyczna osiągana genetycznie pomimo ich ciężkiej budowy ciała i nadmiernej masy mięśniowej ograniczającej znacznie możliwość ruchu, która jednak nie jest ograniczona tak jak to bywa w przypadku psów zwykłych ze względu na to, że są one niezwykłe. 

Pies zwykły - patrz: wilk, jamnik. 

• Upvote 5
Posted

Śmieszni jesteście z tymi swoimi postami, a że mój pies coś osiągnie to wiem, bo widział go sędzia co zajmuje się sedziowaniem na wystawach międzynarodowych i powiedział że jest psem bardzo dobrze rokujacym wystswowo, szkoda tylko że u nas ta rasa nie jest popularna, bo trzeba jechać za granicę żeby psa wystawić

Posted

Wy powinniście znać odpowiedź na to pytanie ????

Posted

Śmieszni jesteście z tymi swoimi postami, a że mój pies coś osiągnie to wiem, bo widział go sędzia co zajmuje się sedziowaniem na wystawach międzynarodowych i powiedział że jest psem bardzo dobrze rokujacym wystswowo, szkoda tylko że u nas ta rasa nie jest popularna, bo trzeba jechać za granicę żeby psa wystawić

Pewnie tego nie wiesz bo w życiu psa nie wystawiałeś, ale osiągnięcia wystawowe psa nie zależą tylko od niego i od sędziów ale też od tego czy dasz radę nauczyć psa wystawiania i zachowania na ringu, no i czy będziesz mieć dobrego handlera :)

Posted

Takie poświęcenie dla dobra rasy... Ale wracając do tematu, keyt, różowy dupelek jest zwykły czy niezwykły>

Myślę,że jeśli kosztował mniej niż 3000 euronów to zwyklas :)

Posted

Za coś się płaci niestety ???? wszystko co unikatowe albo dobre kosztuje

Posted

No ale widzę już postęp, mianowicie zamiast spójnika "i" użyłeś "albo" i nie mam tu na myśli postępu w poprawnym wypowiadaniu się, składni czy ortografii, bo w tej dziedzinie strasznie leżysz i czyta się Twoje wypociny z efektem krojenia cebuli.

Jednak nie wszystko co unikatowe jest dobre, choć owszem, zwykle kosztuje. :)