Madie Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Hej, piszę z dość dziwnym tematem...:/ Otóż moja Panda ostatnio bardzo zaczyna się interesować swoimi narządami. To że się tam wącha i wylizuje to jedno ( ma zaczerwienione, ale lekarz kazał na razie nic nie robić i przyjść w następnym tygodniu), natomiast Panda się samozadowala (chociaż nie wiem czy to dobre słowo). Po prostu intensywnie się wylizuje i zaczyna "kopulować" z własnym językiem. Zaczęła 3 dni temu i z dnia na dzień to się nasila. Nie zwracamy jej na to uwagi, po prostu odciągamy ją czymś innym. Ale zdarza jej się zapomnieć i nie reagować np. na przywołanie. Ktoś miał taki kłopot? Lepiej zacząć zwracać uwagę? Czy poczekać aż przejdzie? Quote
gryf80 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 nie ,moim zdaniem nalezy reagowac od razu-sterylizowana? Quote
Madie Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Jeszcze nie. Zgodnie z radą weta (ponieważ Pandziocha to kawał psa) czekamy na 2 cieczkę. Cieczka tuż-tuż i potem sterylka. Panda ma 1,3 roku:) Quote
Alexxis Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Mam taki sam problem i nie wiem co robić ale nie zamierzam jej sterylizować Quote
Recommended Posts