Kryśka_i_Fiona Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Witajcie, dzisiaj kupiłam (przygarnęłam) szczeniaka 2,5 miesięcznego. Ogólnie cudowny jest, kochaniutki. Dzisiaj u weta z nią byłam, wszystko w porządku fizycznie niby, dostałam tabletki do dania jej rano na odrobaczenie. Poszła spać. A ja w szoku: STRASZNIE szybko oddycha, krótko i urywanie. Boję się. Czy to normalne? Wet nie wskazał żadnych wad jak ją osłuchiwał dzisiaj. PS: Dodam, że normalnie, jak jest "online" to oddycha normalnie. Bez problemów. Jak wstał to poszedł pić. Od razu i duuużo. Quote
gryf80 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 czasami tak jest podczas"snu"-cos za pewne przysniło sie szczeniakowi Quote
Kryśka_i_Fiona Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Dostała odrobaczenie dzisiaj o 12. Teraz ma suchy nosek ale bawi się jak zawsze etc. Coś nie tak czy normalne po odrobaczeniu? Quote
gryf80 Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 suchy nos nie świadczy o niczym,po prostu-pies ma suchy nos i tyle Quote
Recommended Posts